0

اهالي واليبال به موفقيت جوانان آرژانتين دلخوش كنند!

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

اهالي واليبال به موفقيت جوانان آرژانتين دلخوش كنند!

نسخه چاپي ارسال به دوستان
پايان عصر ست‌كوويج در واليبال ايران فرا رسيده است؟
اهالي واليبال به موفقيت جوانان آرژانتين دلخوش كنند!

خبرگزاري فارس: در حالي‌كه تيم ملي واليبال جوانان نتوانست عنواني بهتر از ششمي جهان را كسب كند، به نظر مي‌رسد اهالي واليبال بايد به موفقيت آرژانتيني‌ها كه سرمربي‌شان قرار است دستيار ولاسكو شود دلخوش كنند.

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، تيم جوانان ايران آخرين بازي خود در شانزدهمين دوره مسابقات جوانان جهان را با شكست مقابل ميزبان به پايان برد تا در نهايت با گذشت 8 سال موفق به تكرار مقام ششمي شود كه در مسابقات جهاني سال 2003 به آن دست پيدا كرده بود.


پيش از آغاز مسابقات قهرماني جهان در جمع تيم‌هاي آسيايي چه به لحاظ حضور و چه به لحاظ عنوان تيم ايران جايگاه چهارم را در اختيار داشت. كره‌جنوبي باوجود 11 بار حضور با يك مقام سومي و يك مقام اولي در صدر قرار داشت. چين كه با وجود 12 بار حضور يك مقام نايب قهرماني در اين دوره همراه با كره‌جنوبي، غايب بزرگ محسوب مي‌شدند در رتبه دوم قرار گرفته بود. ژاپن هم با يك مقام نايب قهرماني و ايران با يك مقام سومي در رده‌هاي سوم و چهارم قرار داشتند، اما همين تيم ايران كه چهارمين تيم آسيا بود در اين دوره از پيكارها با قرار گرفتن در مكان ششم توانست عنوان موفق‌ترين تيم آسيايي را به خود اختصاص دهد.



* تفكيك كادر فني نوجوانان و جوانان؛ تصميمي قابل تحسين


تيم‌هاي ملي واليبال نوجوانان و جوانان ايران تا هفت مرحله اردوي آماده‌سازي زير نظر ست‌كوويچ تمرينات خود را پيگيري كردند تا اينكه مسئولان فدراسيون در تصميمي خوب كادر فني اين دو تيم را از هم جدا كردند و ست‌كوويچ را با شاگردانش در رده جوانان قرار داد و عطايي را به عنوان سرمربي تيم نوجوانان معرفي كرد تا تمرينات و اردوهاي اين دو تيم از اين به بعد جدا برگزار شود. اين تصميم شايد كمي دير، اما موثر بود و ست‌كوويچ و همكارانش با خيالي راحت‌تر به جوانان ايران پرداختند و تمركز خود را روي اين تيم و مسابقات پيش‌رويش گذاشتند.



* عدم آمادگي غفور و نگراني كادر فني از ابهام در اعزام بازيكنان كليدي


محمد وكيلي، مربي تيم ملي واليبال جوانان ايران براي از اعزام به رقابت‌هاي جهاني دغدغه‌هايي هم داشت كه آنها را در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبري فارس «توانا»، مطرح كرد.


وكيلي گفت: سال‌افزون و شيرودي مشكل خروج از كشور دارند و امير غفور هم فعلاً با مصدوميت روبرو است. اميدوارم كه مشكل اين بازيكنان هم برطرف شود چرا كه از مهره‌هاي كليدي تيم ما محسوب مي‌شوند.


وي افزود: جايگزين كردن بازيكن از نظر فني كار سختي نيست، اما از نظر روحي كمي تيم را تضعيف مي‌كند. غفور مصدوم است و ريسك نكرديم تا وي را به تيغ جراحان بسپاريم و اين بازيكن را با تمرينات بدنسازي و آب‌درماني به آمادگي 70 تا 75 درصد رسانده‌ايم.


مربي جوانان ايران ادامه داد: سال‌افزون و شيرودي هم دفترچه اعزام به خدمت خود را تحويل داده‌اند و با همكاري مسئولان ورزش اميدوارم مشكلي براي اعزام آنها هم پيش نيايد. سال‌افزون كاپيتان تيم جوانان است و غيبتش ضربه محكمي به ما مي‌زند.


وكيلي كه يكي از مربيان كم حاشيه ايران به حساب مي‌آيد در آخرين روزهاي اعزام ديگر طاقت نياورد و بار ديگر لب به سخن گشود و گفت: در زمان برگزاري مسابقات ليگ برتر هركس كار خودش را انجام مي‌داد. ليگ سال گذشته چه حاصلي براي تيم ما داشت؟ به غير از مصدوميت امير غفور، بازيكن كليدي جوانان و نيمكت‌نشيني ساير بازيكنان هيچ نكته‌اي را در خود نداشت.


وكيلي عنوان كرد: مسئولان فدراسيون از هم‌اكنون بايد مسابقات سال آينده جوانان و نوجوانان را بررسي و برنامه‌ريزي كنند، چراكه نسبت به شرايطي كه فراهم مي‌كنند بايد انتظار داشته باشند. متاسفانه بايد بگويم كه به اندازه تيم نوجوانان هم براي جوانان امكانات و سفر تداركاتي آماده نكرده‌اند.


وي با اشاره به اينكه تنها نايب قهرمان دور گذشته بودن براي اعزام كافي نيست گفت: خوشبختانه مي‌توانيم با تركيب كامل خود به مسابقات اعزام شويم. اين موضوع كه تمام بازيكنان را دراختيار داريم به ما اميدواري مي‌دهد.


اما به هر حال اين بازيكنان هم همراه تيم اعزام شدند تا كادر فني تيمي كامل را در اختيار داشته باشد؛ تيمي كه به عقيده تمامي اهالي واليبال ايران بهترين تيم تاريخ جوانان محسوب مي‌شد.



* جوانان ايران با پيكان به برزيل رفتند!


تيم ملي واليبال جوانان ايران كه قرار بود در آخرين مرحله اردوي آماده‌سازي خود با تيم‌هاي ملي بلغارستان و پيكان بازي تداركاتي برگزار كند كمي با مشكل روبرو شد و نتواسنت رودرروي بلغارها قرار بگيرد.


در حالي مسئولان واليبال ايران با بلغارها مذاكره كرده بودند، مسئولان بلغارستان با حضور در ايران موافقت نكردند و از سوي ديگر پيكاني‌ها هم بنا به دلايلي مجبور بودند براي حضور در جام باشگاه‌هاي آسيا كمي زودتر عازم اندونزي شوند كه با اين شرايط، تمام بازي‌هاي تداركاتي ملي‌پوشان جوان ايران تحت تاثير قرار گرفت و با توجه به شرايطي كه پيش آمد شاگردان ست‌كوويچ در تنها ديدار تداركاتي خود به ديدار شاگردان پيمان اكبري در تيم پيكان رفتند تا پس از آن راهي مسابقات جهاني شوند. البته پيش از اين هم جوانان ايران چند بازي با تيم منتخب ارتش‌هاي ايران برگزار كرده بودند.



* بازي با برزيل هم منتفي شد


درحالي كه كادر فني تيم ايران بسيار خوش‌بين بود كه ضعف بازي‌هاي تداركاتي خود در ايران را با انجام بازي با تيم‌هاي حاضر در مسابقات قهرماني جهان برطرف خواهد كرد، اما پس از حضور ملي‌پوشان در برزيل شنيده شد كه ايران بدون بازي تداركاتي مسابقات را آغاز خواهد كرد.


تيم ايران از بدو ورود به برزيل 8 جلسه تمرين را پشت سر گذاشت و وارد منطقه نيترويي شد كه بازي‌هاي تيم‌هاي گروه 2 و 4 قرار بود در اين شهر برگزار شود. با وجود تلاش تيم ايران بازي تداركاتي با برزيل و هيچ تيم شركت كننده ديگري ممكن نشد و تيم ايران به ناچار بدون بازي تداركاتي به مصاف حريفان خود رفت.


ملي‌پوشان ايران در برزيل به محل اسكان خود هم اعتراض داشتند و معتقد بودند كه مسئولان فدراسيون جهاني بين تيم‌ها تبعيض قائل شده‌اند كه حتي ست‌كوويچ اين موضوع را به كنفرانس مطبوعاتي پايان بازي نخست هم كشاند.



* اميدواري ست‌كوويچ و همكارانش به قهرماني


پيكارهاي قهرماني جهان پايان راه بسياري از بازيكنان در رده جوانان بود و بايد حاصل 3 سال زحمت خود را برداشت مي كردند، هرچند كه تدارك مناسبي براي اعزام نداشتند، اما اعتقاد ست‌كوويچ به شاگردانش موجب شده بود تا خانواده واليبال به درخشش اين تيم در پيكارهاي جهاني اميدوار باشند. ست كوويچ و همكارانش به قدري مطمئن بودند كه حتي دم از قهرماني هم مي‌زدند، انتظاري كه خيلي‌ها از اين تيم داشتند. آنها تيم‌هاي ملي روسيه، صربستان و برزيل جدي‌ترين حريفان ايران در رقابت‌هاي جام‌جهاني جوانان مي‌دانستند، اما به هر حال تيم ايران در دور مقدماتي كار خود را با تيم‌هاي بلژيك، كانادا و صربستان آغاز كرد.



* ايران - كانادا؛ شروعي قاطع مقابل قهرمان كونكاكاف


تيم واليبال جوانان ايران در نخستين بازي خود در 3 گيم پياپي كانادا، نايب قهرمان منطقه كونكاكاف را مغلوب كرد و گام نخست را همراه با صربستان، رقيب اصلي‌اش براي صعود محكم برداشت. صرب‌ها هم در ديداري كه بعد از بازي ايران و كانادا با بلژيك داشتند باوجود بازي خوب حريف اروپايي‌شان اين تيم را با شكست سنگين 3 بر صفر بدرقه كردند تا در روز اول بازي‌ها از ايران عقب نمانند.


كانادا آن تيمي نبود كه سايت فدراسيون جهاني بسيار از آن تعريف و تمجيد كرده بود و يا حداقل در بازي با تيم پرانگيزه ايران كه شروعي طوفاني داشت، شيوه بازي‌اش با بن بست روبرو شد. تيمي كه گفته مي‌شد با شكست و حذف تيم كوبا به مرحله نهايي راه پيدا كرده بود در تمامي طول بازي با ايران در چنگ جوانان ما اسير بود و هرگز مجالي براي ابراز وجود نيافت.



* ايران - صربستان؛ داوران پيروزي را از ايران گرفتند!


تيم واليبال جوانان ايران در مصاف با صربستان، رقيب اصلي‌اش در گروه چهارم مسابقات جوانان جهان در ديداري كه قضاوت نامتعادل داوري صداي هر دو تيم را درآورده بود، در عين ناباوري پيروزي را با شكست عوض كرد تا بخت صعودش را در دست دو تيم ديگر گروه جست‌وجو كند.


اگرچه در طول بازي داوران در مورد هر دو تيم مرتكب اشتباه شدند، اما آن اشتباه فاحش خط نگه‌دار برزيلي در گيم سوم نابخشودني بود چراكه باعث عوض شدن روند كلي بازي به سود صربستاني شد كه دو گيم ابتدايي را با نتايج 25 بر 23 و 25 بر 22 به ايران واگذار كرده بود و با وجود برتري 29 بر 28 در گيم سوم، معلوم نبود كه بتواند برنده اين بازي شود. سرويسي كه حداقل نيم متر خارج از زمين بود را خط نگه‌دار برزيلي در عين ناباوري داخل اعلام كرد كه حتي اين امر با تعجب صرب‌ها روبرو شد. نشان دادن كارت زرد گونزالس، داور مكزيكي به ست‌كوويچ هم كه در اعتراض به اين تصميم عجيب خط نگه‌دار نتوانست خود را كنترل كند و باعصبانيت بطري آب در دستانش را به زمين كوبيد هم مزيد بر علت شد تا تيم ايران با روحيه نامناسب‌تري به استقبال گيم چهارم برود. پس از اين اتفاقات تيم ايران گيم‌هاي چهارم و پنجم را هم با امتيازات 25 بر 18 و 15 بر 13 به حريف واگذار كرد.



* ايران - بلژيك؛ پيروزي در ديداري پراشتباه و كسل كننده


بيست‌وسومين مسابقه واليبال قهرماني جوانان جهان در برزيل بين تيم‌هاي ايران و بلژيك در حالي آغاز شد كه دو تيم با يك پيروزي و يك شكست اميدوار بودند در صورت برنده شدن در اين بازي به دور دوم راه پيدا كنند.


در اين ديدار كه امير غفور، پديده ليگ برتر 89 با كسب 17 امتياز از جمله ستارگان ميدان بود، جوانان ايران موفق شدند 3 بر يك و با امتيازات 25 بر 20، 23 بر 25، 25 بر 23 و 25 بر 17 بر حريف خود غلبه كرده و صعود خود را به دور دوم مسابقات به عنوان تيم دوم قطعي كنند. استرس و ترس از باخت موجب شد تا هر دو تيم با احتياط و به دور از شرايط واقعي خود ظاهر شوند. بازي ساده و به دور از خلاقيت و بدون طراوت و از همه مهم‌تر اشتباهات عجيب و پيش پا افتاده بازيكنان دو تيم باعث كلافگي مربيان و حتي اندك تماشاگران حاضر در سالن كايو مارتينز شد، اما در پايان ملي‌پوشان به دور دوم صعود كردند و با دريافت پاداش 200 دلاري نيتروي را به مقصد ريودوژانيرو براي برگزاري مرحله دوم مسابقات ترك كردند.



* ايران - آمريكا؛ شروعي خوب و پاياني تلخ


تيم واليبال جوانان ايران در آغاز مرحله دوم رقابت‌هاي واليبال جوانان جهان شروعي خوب و پاياني تلخ را برابر آمريكا نخستين حريف خود در دور دوم تجربه كرد. ايران كه با اميدواري فراوان قدم به بازي با آمريكا، صدرنشين گروه يك دور مقدماتي اين مسابقات گذاشته بود، باوجود برتري در گيم اول با نتيجه 25 بر 22 در 3 گيم بعدي در بن بست تغيير تاكتيكي حريف گرفتار شد و با واگذار كردن بازي شرايط صعودش را به جمع 4 تيم برتر اين رقابت‌ها سخت‌تر كرد.


در حالي كه پيش‌بيني مي‌شد ايران با برد در ست اول با شرايط روحي و رواني بهتر در ادامه بازي بتواند راحت‌تر از گيم قبلي آمريكا را تحت فشار گذارد، اما همه چيز برعكس شد و اين تيم حريف بود كه با آناليز انجام داده بر بازي مسلط شد و بازيكنان آمريكايي با فرو ريختن ترسشان به تيم برتر ميدان مبدل شدند. شيرازه گروهي تيم ايران حيلي زودتر از آنچه كه فكر مي‌شد روي سرويس‌هاي حريف از هم پاشيد و اين شاگردان جوآن هاوكس بودند كه با پيروي از سيستم روز واليبال دنيا با استفاده از حملات متنوع پشت خط، پايپ و بازي سرعتي و در سايه دفاع اجازه هرگونه خود نمايي را از بازيكنان ايران گرفتند و توانستند از تيم به هم ريخته ايران مغلوبي بزرگ بسازند.


در اين ميان ست كوويچ هم كه خود همانند شاگردانش مستأصل شده بود، هيچ كاري نتوانست صورت دهد و زير فشار خردكننده حريف با وجود تغييرات فراوان تسليم شد. آمريكايي‌ها گيم‌هاي دوم، سوم و چهارم را با نتايج 25 بر 20 ، 25 بر 15 و 25 بر 17 از تيم ايران بردند. بد بازي كردن تيم ايران سخت مايه حيرت سرمربي آمريكا و ديگر مربيان تيم‌هاي شركت كننده شد و خود ست‌كوويچ هم در كنفرانس مطبوعاتي اعتراف كرد كه هنوز نتوانسته متوجه شود كه عيب كار از كجا بوده است!؟



* ايران - روسيه، شكست برابر قهرمان جام


ايران با توقف مقابل روسيه و متحمل شدن دومين شكست پياپي در مرحله دوم رقابت‌هاي جوانان جهان، اميدهاي صعودش به مرحله نيمه پاياني رنگ باخت و همانند 2 سال پيش در مسابقات جهاني هند از راهيابي به جمع 4 تيم برتر بازماند.


تيم ايران كه همه آمال و آرزوهايش را پس از ناكامي مقابل آمريكا در بازي مرگ و زندگي با روسيه جست‌وجو مي‌كرد، در اين بازي نيز با ارائه نمايشي انتقادآميز تن به شكست سنگين 3 بر صفر برابر قهرمان اروپا و قهرمان جام شانزدهم داد.


در پايان مسابقه هم ست‌كوويچ تنها به تحسين تيم حريف پرداخت و گفت: آنها خيلي خوب بازي كردند و ما مثل ديدارهاي پيشين در دريافت ضعف داشتيم و همين موضوع كار تيم مارا مشكل كرده بود و عملا هيچ كار تاكتيكي را نمي‌توانستيم انجام دهيم.


وي با تحسين كار پاسور روسيه خاطر نشان كرد: او با تمركز خوبش بازي را كنترل كرد و فرصت‌هاي ما را نيز گرفت. در مجموع معتقدم روس‌ها در اين دوره تيم خوبي دارند و خوب هم بازي مي‌كنند.



* ايران - اسپانيا؛ پيروزي كه ديگر فايده‌اي نداشت


جوانان ايران در آخرين بازي مرحله دوم خود اسپانيا را شكست داده و با اين برد حريف هند براي كسب مقام پنجم تا هشتمي شدند. تيم ايران در مصاف با اسپانيا هيچ نشاني با آن تيم وارفته روز بازي با آمريكا نداشت و با روحيه مناسب چنان عرصه را برحريف اروپايي‌اش تنگ كرد كه اسپانيايي‌ها چاره‌اي جز پذيرش باخت 3 بر صفر پيدا نكردند.


بازي روان و پر نشاط ايران به گونه‌اي بود كه همه از بازي تيم ما متعحب شدند كه آيا اين تيم همان تيمي است كه به‌راحتي مقابل آمريكا و روسيه تن به شكست داده است؟ پيروزي بر اسپانيا افسوسي بر ناكامي تيمي بود كه شايستگي صعود به جمع 4 تيم مرحله پاياني را داشت و فقط با يك لغزش از رسيدن به افتخاري بزرگ محروم ماند.


تيمي كه در بدترين بازي جام مغلوب آمريكا شد و با تحمل شكست دوم مقابل روسيه مجالي براي جبران كردن پيدا نكرد، اما همين تيم در ديدار با اسپانيا تيمي كه آمريكا را تا مرز شكست پيش برد در تمامي زمينه‌ها بهتر ظاهر شد و حتي در دريافت‌ها هم شرايطي كاملاً متفاوت با دو بازي قبلي پيدا كرده بود.



* ايران - هند؛ پيروزي برابر شگفتي‌ساز و نزديك شدن به مقام پنجمي


تيم ايران براي تعيين مقام پنجم تا هشتم به مصاف تيم هند، شگفتي‌ساز اين رقابت‌ها كه در دور مقدماتي با پيروزي مقابل آلمان و مصر و باخت مقابل روسيه به عنوان تيم دوم گروه سوم به دور دوم راه يافت و در اين مرحله نيز با وجود باخت مقابل آرژانتين و صربستان، مقابل ميزبان بازي‌ها يعني برزيل بازي خوبي از خود به نمايش گذاشت و با پيروزي 3 بر 2 مقابل حريفش كه يكي از شانس‌هاي قهرماني محسوب مي‌شد، مانع صعود برزيل به جمع 4 تيم برتر شد و تمام روياهاي ميزبان را نقش بر آب كرد.


شاگردان ست‌كوويچ در هر 3 گيم بازي موفق شدند با امتيازات 25 بر 11، 25 بر 22 و 25 بر 14حريف خود را قاطعانه شكست دهند و براي كسب عنوان پنجمي سد محكمي به‌نام برزيل را پيش‌روي خود ببينند.



* ايران - برزيل؛ جدال شانس‌هاي قهرماني به سود ميزبان خاتمه يافت


تيم ايران آخرين بازي خود در شانزدهمين دوره مسابقات جوانان جهان را با شكست مقابل ميزبان به پايان برد تا در نهايت با گذشت 8 سال موفق به تكرار مقام ششمي شود كه در مسابقات جهاني سال 2003 به آن دست پيدا كرده بود.


در اين بازي ايران در حالي بازي برده را به برزيل واگذار كرد كه حريف در پايان گيم سوم و حتي تا اواخر گيم چهارم هم اميدي به پيروزي و رسيدن به مقام پنجمي نداشت و در طول بازي پس از برتري در گيم اول (25 بر 22) در گيم‌هاي دوم و سوم برابر تاكتيك حساب شده تيم ما كه با دو تغيير زودهنگام به يك ثبات نسبي رسيد، كاملاً تسليم بود و همه چيز تا اواخر گيم چهارم هم به كام تيم ما پيش مي‌رفت.


در ديداري كه پيروزي در مقابل تيم مدافع عنوان قهرماني مي‌توانست مرهمي بر نرفتن به جمع 4 تيم برتر مسابقات باشد، تيم ايران در ميان ناباوري همگان تن به شكستي ديگر داد تا به اين واقعيت برسيم كه باوجود بدشانسي‌ها و برنامه‌ريزي بد بازي‌ها و كمبود و كاستي‌هاي موجود در اندازه‌هاي اين مسابقات خود را تجهيز نكرده بوديم.



* آيا به پايان عصر ست‌كوويچ در واليبال ايران رسيده‌ايم؟


سرانجام ايران ششم شد تا اهالي واليبال به نتايجي برسند و سوال‌هايي برايشان پيش بيايد. سوالاتي مانند اين موضوع كه مشكل كار ايران كجا بود؟ چرا اينقدر فراز و نشيب داشتيم؟ مگر كادر فني و تمام مسئولان اين تيم را شانس قهرماني نمي‌دانستند؟ مگر اين تيم بهترين تيم تاريخ جوانان ايران نبود؟ آيا دوران عمر مربيگري ست‌كوويچ در ايران به پايان رسيده است؟


البته شايد خيلي‌ها دلشان به صعود يك پله‌اي ايران نسبت به سال گذشته خوش باشد كه بايد بدانند شرايط بسيار متفاوت است و ست‌كوويچ به قدري اطمينان داشت كه مي‌خواست تيم‌هاي نوجوانان و جوانان را با هم هدايت كند، اما ديديم كه وي با بهترين بازيكنان ايران در رده جوانان كه برخي از آنها در جمع برترين‌هاي ليگ برتر سال گذشته ايران هم حضور داشتند نتوانست عنواني بهتر از ششمي جهان را به ارمغان بياورد.


وي برخي مواقع حتي علت شكست ايران را هم نمي‌دانست و در برخي از مسابقات ديگر علت شكست ايران طي كردن مسافتي از شهر نيتروي به شهر ريودوژانيرو مطرح مي‌كرد؛ با اين شرايط پس جاي مباحث فني و مشكلاتي كه تيم‌هاي ايران در دريافت‌هاي اول و ... دارند چه مي‌شود.


شايد همانند سال 2003 اگر اين تيم را به‌دست مربي ايراني مي‌داديم شرايط به گونه‌اي ديگر رقم مي‌خورد و مجبور نبوديم به دليل ضعف اخلاقي مربي‌مان در بازي برابر صربستان بازي برده را به حريف واگذار كنيم.


به هر حال همه مسائل دست به دست هم داد تا جوانان ايران با خاطره‌اي تلخ برزيل را ترك كنند، چون از تيمي كه همگي انتظار حداقل كسب يكي از سكوهاي جهاني را داشتند رسيدن به عنوان ششمي نوعي شكست محسوب مي‌شود. بايد منتظر ماند و ديد كه ست‌كوويچ و همكارانش چه توجيه و علتي را براي اين شكست مطرح خواهند كرد تا پس از بررسي‌هاي نهايي، ببينيم مسئولان فدراسيون واليبال درخصوص ادامه همكاري با اين مربي كه خودش را پرافتخارترين مربي خارجي ايران مي‌داند، چه تصميمي اتخاذ خواهند كرد؟



* كارخانه: حيف شد روي سكو نرفتيم


تيم ايران در اين مسابقات نشان داد كه كسب سكوي جهاني برايش زود است و بايد بيشتر از اينها تلاش كند. به گفته مصطفي كارخانه، مربي تيم جوانان ايران در سال 2003 كه موفق به كسب عنوان سوم جهان شد مسئولان ايران بايد همچنان براي تيم‌هاي ملي پشتوانه‌سازي كنند و نبايد در باد كسب عنوان ششمي جهان بخوابند.


وي هم مانند بسياري ديگر از اهالي واليبال معتقد است كه ست‌كوويچ بهترين تيم تاريخ جوانان ايران را در اختيار داشت و حيف شد كه نتوانست روي سكو قرار بگيرد.


سرمربي سابق تيم ملي واليبال جوانان ايران در پاسخ به اين سوال كه آيا مي‌توان گفت كه به پايان عصر ست‌كوويچ در واليبال ايران نزديك شده‌ايم تصريح كرد: اين موضوع به سياست‌هاي فدراسيون واليبال بستگي دارد، چراكه آنها متولي اين رشته هستند. چون من خودم مربي هستم نمي‌توانم در خصوص اين موضوع صحبت كنم، اما تاكيد مي‌كنم كه بهترين بازيكنان را در اختيار داشتيم و حيف شد كه روي سكو نرفتيم.



* اهالي واليبال به موفقيت آرژانتين دلخوش كنند!


در اين بين شايد اهالي واليبال مي‌توانند به اين موضوع دل خوش كنند كه تيم آرژانتين در اين مسابقات عملكرد خوبي داشت و عنوان نايب قهرماني را به خود اختصاص داد، چراكه سيچلو، سرمربي اين تيم قرار است با پايان يافتن رقابت‌هاي قهرماني جهان به عنوان دستياز ولاسكو راهي ايران شود و كار خود را در تيم بزرگسالان ايران آغاز كند.


شايد موفقيت سيچلو سرپوشي باشد بر ناكامي ست‌كوويچ، چراكه خوان مانوئل سيچلو كه يكي از مربيان توانمند واليبال دنياست و از سال 2006 تعيين استراتژي تيم‌هاي پايه آرژانتين را بر عهده دارد قرار است وارد ايران شود و تيم ملي را همراهي كند.


سيچلو كه كار حرفه‌اي خود را از ريورپلاته شروع كرده، در مرحله اول به‌عنوان بازيكن و سپس به‌عنوان مربي در چندين تيم نوجوان مختلف در قهرماني جهان كار كرده است.


او با كسب مقام چهارم در قهرماني نوجوانان جهان در سال 2007،‌ مقام پنجم جوانان در قهرماني جوانان همان سال و كسب مدال تاريخي برنز در قهرماني جوانان جهان در سال 2009 نام خود در تاريخ واليبال آرژانتين ثبت كرد.



* نماينده داوران بهتر از نماينده واليباليست‌هاي جوان


اما جامعه داوري واليبال ايران هم در رقابت‌هاي قهرماني جوانان جهان يك نماينده داشت كه عملكرد وي به مراتب بهتر از تيم ملي ايران بود. مسعود يزدان‌پناه، داور بين‌المللي اعزامي واليبال ايران باوجود اولين حضورش در يك رويداد جهاني عملكرد خوبي از خود بر جاي گذاشت و در تمامي روزهاي مسابقات يكي از داوران حاضر بود و آخرين قضاوت خود را نيز در بازي ژاپن و كانادا به عنوان داور دوم انجام داد. وي در مجموع 4 بار داور اول و 4 بار هم به عنوان داور دوم قضاوت كرد.


شايد عملكرد موفق اين داور و حضور سيچلو در ايران مرهمي باشد بر شكست‌هاي جوانان ايران كه با كسب عنوان ششمي به كار خود خاتمه دادند.



* رده‌بندي‌نهايي و اعلام اسامي برترين‌ها


در جمع برترين‌هاي پست‌هاي مختلف يك سهم هم به تيم ايران و امير غفور تعلق گرفت و او توانست مزد بازي‌هاي خوبش را با كسب عنوان بهترين زننده سرويس بگيرد. غفور همچنين در پست امتياز آورترين و بهترين آبشارزن نيز به ترتيب در مكان چهارم و سوم اين رقابت‌ها قرار گرفت.


بهترين زننده سرويس: امير غفور از ايران


امتياز آورترين بازيكن: الكساندر آتاناشوويچ از صربستان


بهترين دفاع روي تور: ايگور فيليپوف از روسيه


بهترين ليبرو: الكسي كاپاشوف از روسيه


بهترين دريافت كننده: كاناگاراج از هند


بهترين پاسور: جوسي برو كويي از اسپانيا


بهترين توپگير: توماس رويز از آرژانتين



رده‌بندي نهايي مسابقات واليبال قهرماني جوانان جهان در سال 2011 به اين شرح است:


1- روسيه


2- آرژانتين


3- صربستان


4- آمريكا


5- برزيل


6- ايران


7- اسپانيا


8- هند


9- بلژيك


10- آلمان


11- كانادا


12- ژاپن


13- بلژيك


14- تونس


15- مصر


16- پورتوريكو

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

شنبه 22 مرداد 1390  9:20 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها