0

بهترین روش سیب زمینی سرخ کردن

 
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 58933
محل سکونت : اصفهان

بهترین روش سیب زمینی سرخ کردن

بهتره اول سیب زمینی ها رو درشت خرد کنیم. سپس به مدت یکی دو ساعت درون آب یخ قرار بدیم. این کار باعث می شود ماده زائد درون سیب زمینی از بین برود. برخی از بیماران که نباید سیب زمینی بخورند ( مثل بیماران دیالیزی که سموم بدن به سختی دفع می شود) دکتر توصیه می کند اگر مایل به خوردن سیب زمینی هستند، اول دقایقی آن را درون آب بگذارند که سموم سیب زمینی دفع شود.

 

 

نکته مهم اینکه برخی عادت دارند شب تا صبح سیب زمینی را درون آب بگذارند. به نظر من این کار را نکنید چون دیگر چیزی از مواد غذایی آن باقی نمی ماند!

 

1- بعد از یکی دو ساعت، در قابلمه ای آب را جوش بیاورید و زمانی که آب جوش آمد، سیب زمینی ها را در آن بریزید. انگار که می خواهید آنها را مثل برنج آبکش کنید. نکته مهم اینکه بیشتر از ۵ دقیقه سیب زمینی ها رو درون آب جوش نباشند وگرنه له می شوند.

 

 

2- بعد از ۵ دقیقه سیب زمینی ها رو آبکش می کنیم و روی آن آب سرد می ریزیم. می ذاریم آبش حسابی بره. در این فاصله روغن رو داغ می کنیم. من خودم برای سرخ کردن موادی از این دست که باید در روغن فراوون سرخ بشوند، یه شیر جوش کوچیک دارم. مقدار روغنی رو که قراره توی یه ماهیتابه بریزم و پخش بشه، توی این شیر جوش می ریزم تا ارتفاع روغن بالا بیاد.

روغن که حسابی داغ شد، سیب زمینی ها رو خیلی با حوصله توی روغن می چینیم. نباید روی هم باشند وگرنه خوب سرخ نمی شوند.

 

3- می تونید این سیب زمینی ها رو در کنار سوسیس سرخ کرده، میل نمایید.

درست کردن این سوسیس های با شخصیت هم که خیلی آسونه. سر هر سوسیس رو به دو قسمت تقسیم می کنیم. با چاقو یه + روش می زنیم. و دوباره در کنار هر ضلع، برش دیگری ایجاد می کنیم. وقتی که داریم سرخ می کنیم، سر سوسیس ها رو زیر روغن می کنیم. کم کم گل از گل سوسیس ها باز می شه. من یه دونه سیب زمینی خام رو پوست گرفتم. و از زیرش یه جوری برش زدم که صاف روی بشقاب وایسه. سپس سوسیس ها رو با وسیله خلال دندون روی سیب زمینی خام، قرار دادم. اطرافش رو هم که سیب زمینی سرخ کرده ریختم.

 

 

نکات مهم :

 

آنچه که بر همگان واضح و مبرهن است، این است که از تمام دستورات بر می آید که سیب زمینی را قبل از سرخ کردن، قدری بپزیم. همه راز ترد شدن سیب زمینی سرخ کرده، همین است و بس! اگر سیب زمینی ها را خلالی درون آب جوش بریزیم، ۵ دقیقه کافیه. اگر از اول درسته بذاریم بپزه، ۲۰ دقیه بسه. بقیه کارها، ریزه کاریه.

 

 

نوش جان ؛ گوارای وجود !

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

شنبه 22 مرداد 1390  1:22 AM
تشکرات از این پست
nargesza
fatemehalipor
fatemehalipor
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1388 
تعداد پست ها : 132
محل سکونت : فارس

پاسخ به:بهترین روش سیب زمینی سرخ کردن

روش جالبيه حتما امتحان مي كنم فكر ميكنم خوشمزه بشه

شنبه 22 مرداد 1390  3:28 PM
تشکرات از این پست
nargesza
msnmsn
msnmsn
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : مهر 1393 
تعداد پست ها : 101
محل سکونت : مرکزی

پاسخ به:بهترین روش سیب زمینی سرخ کردن

دقت داشته باشید که سیب زمینی سرخ کرده دارای چربی های زیادی است که می تواند مصرف زیاد ان باعث سرطان و دیابت و بیماری های قلبی شود.سیب زمینی دارای کربوهیدرات مضر است سریع جذب می شوند و قند خون را زیاد می کنند.سیب زمینی سرخ کرده دارای آکریلامید است که ماده ای سمی می باشد.بنابراین در خوردن آن حتما رعایت تعادل را نمایید.محصولاتی برای کمتر مضر بودن سیب زمنی سرخ کرده موجود هستند که از ان جمله می توانیم به سرخ کن magic kitchen اشاره کنیم.

http://www.arianabehesht.ir/2018/07/06/magic-kitchen/

 

جمعه 15 تیر 1397  12:12 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها