0

نصب ویندوز ایکس پی بر روی لپ تاب

a78037
a78037
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 11

نصب ویندوز ایکس پی بر روی لپ تاب

سلام 

هنگام نصب ویندوز xp بروی لپ تاب dell vostro 3500  بعد از فرمت هارد و کپی فایلهای ویندوز  و ریسات کردن هنگام ورود به ویندوز و ادامه نصب لپ تاب خاموش میشه این مشکل واسه چیه؟

جمعه 21 مرداد 1390  10:39 PM
تشکرات از این پست
hamidjoomand
hamidjoomand
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 19

پاسخ به:نصب ویندوز ایکس پی بر روی لپ تاب

با سلام خدمت شما دوست عزيز

اكثر لپ تاپ هاي جديد داراي هارد ديسك با تكنولوژي ساتا مي باشند. اما متاسفانه ويندوز XP از تكنولوژي ساتا پشتيباني نمي كند. البته اينكه سيستم ريستارت مي شود بايد هنگام Load كردن فايل هاي ويندوز اتفاق بيفتد اما ممكن است در لپ تاپ شما در مراحل بعدي ريستارت مي شود.

براي رفع مشكل نصب نشدن ويندوز XP مراحل زير را انجام دهيد:

1 - سيستم را ريستارت كرده و وارد قسمت Setup سيستم خود شويد (هنگام بالا آمدن و شناسايي قطعات دكمه DELL و يا F2 را چند بار بزنيد)

2 - در Setup خود به دنبال SATA Enable يا SATA Mode يا SATA Controller يا يه همچين چيزهايي بگرديد و اگر پيدا كرديد آن را غير فعال(Disable) كنيد.

3 - Setup را ذخيره كرده(F10 سپس Y سپس Enter را بفشاريد) و دوباره ويندوز را راه اندازي و نصب كنيد.

اگر مشكل حل نشد باز هم پيغام بگذاريد تا بيشتر پيگيري كنم.

يا علي

چهارشنبه 9 شهریور 1390  11:29 AM
تشکرات از این پست
catcat
catcat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6699

بعضی از افراد می گویند ویندوز ایکس پی بروی لپ تاپ نصب نمیشه/ درسته

چرا ماوس بصورت لمسی کار نمیکنه  موقعی که ویندوز 7 بروی لپ تاپ نصب کردم این حالت اتفاق افتاد مشکلش ازکجاست؟

(فقط از روی ماوس usb کار می کند)

سه شنبه 22 اسفند 1391  10:29 PM
تشکرات از این پست
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2005

به تاپیک زیر یه سری بزنید، ویندوز های XP قابل نصب روی هاردهای ساتا

خطاي 0x0000007B در هنگام نصب ويندوز XP روي Laptop و ...

بـازم با گریه خوابم برد       بـازم خواب تــــو را دیدم

دوباره....

چقدر غمگینم و تنـــها  چقدر می خوام که باز بـارون بباره

بزن بــارون  ببار آروم  بروی پلکای خسته ام

بزن بــارون تو می دونی هنوزم یاد اون هستم

چهارشنبه 28 فروردین 1392  2:00 PM
تشکرات از این پست
hamyar
hamyar
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 48

با سلام

دوست عزیز

اتفاقا ویندوز XP مناسب و بدون دستکاری و با دارا بودن فایلهای ساتا و نصاب بر روی لب تاپ در همین راسخون موجوده

من خودم چندین بار بر روی سیستم دوستان نصب کردم و خیلی هم راحت دارن ازش استفاده می کنند

در مورد سوال دوستمون که گفتن در 7 صفحه لمسی فعال نمیشه به علت کثرت شرکتهای سازنده و نبود بروز رسانی فایلهاست کافیه خودتون فایل مورد نیازش رو نصب کنید بیشتر فایلهایی که در مورد لمسی XP رو داشته باشید به 7 هم میخوره اگر نخورد به شرکت سازنده مراجعه کنید

یک نکته برای تمامی کاربران عزیز

پس از نصب هر ویندوزی اعم از XP - 7 - 8 حتما بخش سخت افزار رو چک کنید که درایوهاش به طور کامل و سالم نصب شده باشه این بخش در Device Manager موجوده هر اسلات سخت افزاری که یه صورت زرد رنگ بود نصب نشده سایر بخشها هم بخصوص بخش هایی مثل گرافیک صوت موس لمسی در لب تاپها مادربورد هسته گرافیکی مادربورد باید با نام شرکت سازنده و آخرین بروز رسانی درایو نصب شده باشه اگر فقط ویندوز بخصوص در 7 به بعد فقط درایو نصابی رو نصب کرده و سخت افزار کار نمی کنه به ذرس زرس ذرث زرس ظرس ظرث {من نفهمیدم کدومش درسته }قاطع باید اون درایو رو نصب و فعال کنید.

موفق باشید

به نام خداوند بخشنده مهربان

روزی شما هم خواهید توانست به قله های بزرگ علم و فناوری  و هر چی که عشقته دست پیدا کنی فقط از الان براش تلاش کن پاشو ...پاشو دیگه .... با تو ام....تا وقتی اینجا نشستی انتظار پیشرفت نداشته باش.

یادمون باشه دروغ از زمان قدیم در ایران گناه بزرگی بود اسلام که اومد چند قبضه دروغ رو گناه کبیره کرد ولی نمیدونم چرا مردم امروز دروغ گفتن براشون شده ثواب ، یکی بیاد بده به من جواب.

به زودی در این محل نصب خواهد شد ... mail

http://6019.ir

پنج شنبه 24 مرداد 1392  3:55 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
milad85
milad85
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 641

اخه ویندوز 7 به این خوبی دیگه برا چی ویندوز xp؟

یا علی

شنبه 26 مرداد 1392  11:47 AM
تشکرات از این پست
hamyar
hamyar
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 48

با سلام

دوست عزیز

علت در مشکلات  نصب برخی برنامه هاست که ویندوز 7 هیچ گونه راهی برای فعال شدنشان ندارد در حالیکه این برنامه ها در xp به راحتی فعال می شوند حتی با گزینه کمکی xp مجازی در 7 هم برخی برنامه ها یا فعال نمیشوند یا دچار مشکلاتی میشوند

شرکت ماکروسافت باید در هنگام ساخت ویندوز جدید به این توجه می نمود که برنامه ای که 10 سال در اوج بوده رو با برنامه ای جایگزین کنه که بتونه به راحتی برنامه های ورژن قدیمی تر رو نصب و اجرا کنه و سرعت بیشتری بهشون ببخشه ولی برعکس کار کرده سختگیری در تغییر در برنامه ها یعنی اجبار به کار دوباره که این شرکت داره به زور به کاربران و سازندگان نرم افزار تحمیل می کنه

ضمن اینکه سخت افزار گران و مناسب برای این سیستم عامل و مشکلات مالی  کاربران ایرانی و داشتن سیستمهایی که تحمل این سیستم عامل با هزینه های اضافی رو ندارند باعث استفاده کاربران از این سیستم عامل محبوب XP  به علت کمبود مصارف سخت افزاری است. ضمن اینکه ویندوز xp به راحتی قابلیت پخش تمامی برنامه های رو داره که در 7 هم اجرا میشه و فقط به صرف چند ویژگی نمیشه کوچ کرد در ضمن هجرت سریع از 7 به 8 و بعد 8.1 سوال برانگیزه که چرا سیستم عاملی که به تازگی فعال شده به سرعت دارای این همه باگ و مشکل امنیتی است که نیاز به ورژن بالاتر داره

موفق باشید

به نام خداوند بخشنده مهربان

روزی شما هم خواهید توانست به قله های بزرگ علم و فناوری  و هر چی که عشقته دست پیدا کنی فقط از الان براش تلاش کن پاشو ...پاشو دیگه .... با تو ام....تا وقتی اینجا نشستی انتظار پیشرفت نداشته باش.

یادمون باشه دروغ از زمان قدیم در ایران گناه بزرگی بود اسلام که اومد چند قبضه دروغ رو گناه کبیره کرد ولی نمیدونم چرا مردم امروز دروغ گفتن براشون شده ثواب ، یکی بیاد بده به من جواب.

به زودی در این محل نصب خواهد شد ... mail

http://6019.ir

یک شنبه 27 مرداد 1392  12:46 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها