بوناچيچ:سپاهان هنوز به آمادگي مطلوب نرسيده
سرمربي تيم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان گفت: بازيکنان سپاهان به ويژه مهاجمان تيم هنوز به مرز آمادگي مطلوب نرسيدهاند.
|
![](http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00009025.jpg) |
|
لوکا بوناچيچ در نشست خبري پيش از بازي تيمهاي فوتبال سپاهان اصفهان و نفت آبادان اظهار کرد: هميشه چند مسابقه اول براي تمام تيمها سخت است و مطمئنا اين بازي نيز براي ما سخت خواهد بود اما ما مثل بازي با صبا براي پيروزي به ميدان ميرويم. متاسفانه در ديدار با صبا مهاجمان آمادهاي در اختيار نداشتيم که گل بزنند و به همين دليل نتوانستيم در آن ديدار پيروز شويم. اين مشکل ممکن است در آينده ما را اذيت کند چرا که مهاجمان تيم به اندازه کافي آماده نيستند.
سرمربي سپاهان تصريح کرد: بازي سختي پيش رو داريم. مي دانيم تيم نفت هم قطعا با سيستم دفاعي به ميدان ميآيد و اين کار ما را سختتر ميکند اما به هر حال وظيفه ما اين است که در اين بازي پيروز شويم.
وي ادامه داد: ناهماهنگي تنها مشکل سپاهان نيست و تمام تيمهاي ليگ برتر اين مشکل را دارند. مشکل ما همين است که پنج، شش بازيکنانمان که قرار است بهترين نفراتمان باشند هنوز شرايط خوبي ندارند و من اميدوارم تا بازي با السد بهتر شوند.
سرمربي سپاهان پيرامون تغيير و تحولات در مديريت باشگاه و استعفاي ساکت گفت: در اين مدتي که در اصفهان هستم رابطه بسيار خوبي با ساکت داشتم اما وظيفه من اين است که سياست باشگاه را اجرا کنم و در اين امور دخالت نميکنم. در سه روزي که رحيمي به عنوان مديرعامل معرفي شد، هر روز سر تمرينات تيم حضور داشت که از اين بابت خوشحاليم. او هم همانند ساکت انساني بزرگ و سپاهاني است و برايشان آرزوي موفقيت دارم.
بوناچيچ خاطرنشان کرد: از تماشاگران ميخواهم در بازيهاي خانگي به ورزشگاه بيايند و از تيم سپاهان حمايت کنند و به هواداران قول ميدهم تيم هفته به هفته وضعيت بهتري پيدا کند.رحمان احمدي در دو بازي گذشته بهترين بازيکن ما بوده است و من اميدوارم در ادامه هم به همين شکل باشد. زماني که در فصل نقل و انتقالات به دنبال دروازه بان بوديم گزينه اول ما رحمان احمدي بود.
به گزارش ايسنا، رحمان احمدي دروازه بان تيم سپاهان نيز با حضور در اين نشست اظهار کرد: متاسفانه من دير به تيم اضافه شدم و فکر مي کنم هنوز از شرايط آرماني دور هستم اما اميدوارم در ادامه شرايط بهتري پيدا کنم. تغييراتي در تيم ايجاد شده است و بازيکنان با هم هماهنگ نيستند و نياز به هماهنگي داريم که در حال به وجود آمدن است. متاسفانه در بازي اول با استقلال اصلا هماهنگ نبوديم و بازي خوبي به نمايش نگذاشتيم اما خوشبختانه بازي به بازي بهتر ميشويم. متاسفانه دير به تيم اضافه شدم و از شرايط آرماني دور هستم اما اميدوار هستم در ادامه شرايط بهتري پيدا کنم.
وي ادامه داد: قبل از اينکه به سپاهان بيايم از ساير دوستانم تعريف تونچي ( مربي دروازه بان ها) را زياد شنيده بودم و ميدانستم مربي با دانشي است. در تمرينات روي نکات ريز دروازهباني کار ميشود که در عملکرد من بسيار تاثيرگذار بوده است.
|
« سعادتمند کسی است که از هر اشتباه و خطایی که از او سر می زند، تجربه ای جدید به دست آورد »
سقراط
جمعه 21 مرداد 1390 7:18 PM
تشکرات از این پست