چیزکیک بدون نیاز به فر با پایه بیسکوئیت
کیک پنیر یا چیزکیک، یک دسر بسیار خوشمزه است که غالباً از پنیر خامه ای و پنیر ماسکارپونه برای ساخت آن استفاده می شود . این نوع کیک ها دو نوع دارند که یا پخته شده هستند و یا غیرپخته که پس از آماده سازی در یخچال گذاشته می شوند تا آماده و سفت گردند. به تازگی خیلی طرفدار پیدا کرده است. براحتی میتوانید این دسر را در منزل درست کنید.در ادامه روش تهیه یک چیز کیک خوشمزه بدون استفاده از فر را توضیح می دهم.
طرز تهیه چیز کیک
مواد لازم :
بیسکویت 200 گرم ( از ساقه طلائی مینو یا بیسکوئیت مادر میتوانید استفاده کنید)
پنیر خامه ای 200 گرم (اگر پنیر ماسکارپونه پیدا نکردید از پنیرلبنه یا پنیر خامه ای کاله استفاده کنید )
خامه 200 گرم
کره 100 گرم
وانیل ۱ قاشق چایخوری
شکر نصف لیوان ( اگر شیرینی کمتری را ترجیح میدهید سه چهارم پیمانه شکر بریزید )
پودر ژله آناناس 1 بسته
آب جوش 4 قاشق غذاخوری
یخ 4 حبه
ژله آلبالو 1 بسته
آبجوش 1 لیوان
یخ 8 حبه
کمپوت آناناس برای تزئین
مروارید های خوراکی برای تزئین
روش تهیه :
- دوست داشتم چیز کیکم گرد باشه بخاطر همین یه ظرف با قطر تقریبا" 20 سانتیمتر انتخاب کردم و داخلش دو لایه سلفون پهن کردم حتما" دو لایه باشه چون اگه یکی پاره شد بتونی رو دومی حساب وا کنی .
سوال: آیا از هر ظرفی برای این چیز کیک می شه استفاده کرد ؟
جواب : در مورد انتخاب ظرفتون دقت کنید , ظرفی انتخاب کنید که قطر بالا و پایین ظرف یکسان باشه مثل یکی از دوستهام کاسه انتخاب نکنید .
- بیسکویت رو با دست کمی خرد کرده بعد آسیاب کنید.
- بیسکویت ها رو با کره مخلوط کنید ( کره رو بیرون از یخچال قرار بدین تا کاملا" نرم بشه ) خوب حالا یه مخلوط خمیری دارید , داخل قالب ریخته و با ته لیوان صافش کنید . بعد بذارید داخل فریزر و شروع کنید به آماده کردن مخلوط پنیر .
- پنیر خامه ای و شکر و وانیل رو خوب بزنید بعد خامه رو اضافه کنید .
- ژله آناناس رو با 4 قاشق آبجوش مخلوط کنید. بعد بمدت 30 ثانیه بذارید داخل مکرو (قدرت 100 ) و مجددا" هم بزنید تا پودر ژله کاملا" حل بشه بعد توش 4 حبه یخ بریزید .
نکته : دقت کنید پودر ژله کاملا" در آب جوش حل بشه وگرنه بعدا" دونه های ژله رو حس خواهید کرد .
- ژله رو به پنیر اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم .
نکته : مواد رو کاملا" مخلوط کنید اگه همزن دارید بهتره از اون استفاده کنید , بدلیل استفاده از ژله اگه خوب مخلوط نشه ممکنه یه قسمتی کمتر ژله داشته باشه و چیز کیکمون خوب نبنده .
- قالب رو از فریزر در می آریم و مخلوط رو داخل قالب می ریزیم و صافش می کنیم و می ذاریم داخل یخچال که ببنده.
- ژله آلبالو رو با یه لیوان آبجوش مخلوط می کنیم . بعد 8 حبه یخ بریزید .بعد از اینکه چیز کیکمون کاملا" بست ژله آلبالو رو روش می ریزیم و دوباره می ذاریم داخل یخچال تا کاملا" ببنده .
- از قالب جدا کردن چیز کیکمون خیلی راحته . لبه های سلفون رو بگیرید و آروم بکشید.
- بعد چیز کیک اشتها برانگیز رو با آناناس و مروارید های خوراکی تزئین کنید .
نکته : برای اینکه خیالتون از سفت بودن چیز کیک راحت باشه بجای یک بسته از یک و نیم بسته ژله آماده استفاده کنید یا اینکه یک قاشق سوپخوری پودر ژلاتین را در آب سرد حل کنید سپس روی بخار کتری قرار بدین تا حل بشه و بعد به مواد چیز کیکتون اضافه کنید (روش دوم ارجحیت داره ).
امیدواریم با تهیه این چیزکیک خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید و همیشه شیرین کام باشید.