هنري مكوو در معرفي خود از كتاب«معماران فريب» كه توسط نويسنده استونيايي يوري لينا در نقد و تاريخچه فراماسونري نوشته شده است، به برخي از برجستهترين شواهد ارائه شده در اين كتاب ميپردازد. نويسنده اين كتاب تا آنجا پيش ميرود كه شكل گيري تمدن مدرن غربي از جمله تمام عناصر و مختصات اصلي آن همچون كمونيسم، ليبراليسم، گلوباليسم و حتي ظهور هيتلر و رويداد يازده سپتامبر را محصول توطئههاي پيچيده و مخفي ماسونيها ميداند.
به اعتقاد نويسنده، صهيونيسم رويه ديگر فراماسونري است و در اصل اين بانكداران متنفذ يهودي بودهاند كه با استفاده از عوامل خود توانستهاند فلسفهاي به نام فراماسونري را شكل و انتشار دهند.
كتاب «معماران فريب»، به قلم نويسنده استونيايي يوري لينا، تاريخچه اي ششصد صفحه اي از فراماسونري است كه در آن بينش ژرف نويسنده نسبت به مختصات واقعي تاريخ مدرن را مشاهده ميكنيم. در اصل، يك بخش غالب جامعه غربي به گروه نخبه مالي يهودي در پذيرش فراماسونري پيوسته است؛ فراماسونري، فلسفهاي شيطاني است كه آرزوي مرگ تمدن را دارد. فراماسونها ميپندارند كه آنها به شكلي از كشتار و رنج ناشي از اسقرار «نظم نوين جهاني» خود، منتفع خواهند شد.
اگر چه باورنكردني، عجيب و اندوهآور به نظر ميآيد، اما آن طور كه لينا مينويسد، سيصد خانوده اصلي بانكدار يهودي، از فراماسونري به عنوان يك ابزار براي سرنگون كردن، كنترل و تخريب جهان غرب استفاده كردهاند.
اين ديدگاه مبتني بر بازجويي «ان كي وي دي» سال 1938 از يك عضو روشنفكر برجسته است كه از بسياري از اين خانوادههاي بانكدار نام ميبرد و تأييد ميكند كه فراماسونها ابزارهايي قابل بسط هستند.
بر اساس بايگانيهاي لژ شرقي بزرگ و قدرتمند فرانسه كه در ژوئن سال 1940 ضبط شد و بعدها روسها آنها را علني كردند، لينا با ذكر جزييات نشان ميدهد كه چگونه فراماسونري براي سلطه جهاني توطئه كرده و تمام انقلابها و جنگهاي بزرگ در دوران مدرن را هماهنگ كرده است.
ماسونهايي كه غالباً يهودي بودند، مسئول پيدايش كمونيسم، صهيونيسم، سوسياليسم، ليبراليسم (و فمنيسم) هستند. علاقهمندي بزرگ آنها تشكيل حكومت بزرگ بود، چرا كه حداكثر انحصار محسوب ميشد. «حكومت جهاني» (ديكتاتوري) پاداش نهايي است. اين ديدگاه را در پشت واقعه يازده سپتامبر و «جنگ با ترور» ميتوان مشاهده كرد.
اين جنبشهاي«انقلابي و مترقي جهاني» همگي بازتاب سرپيچي ابليس عليه قوانين خدا و طبيعت هستند كه در قلب فراماسونري جاي دارد. آنها ميليونها ايده آليست زودباور را با ترويج اتوپيايي مبتني بر ماترياليسم و«خرد» اغفال كردند و«آزادي، برابري و اخوت»، «مالكيت عمومي» يا برخي ديگر از مهملات را به آنها ديكته كردند؛ كاري كه «طعمه گذاري و جابه جايي» نام گرفته بود.
طبق نظر لينا، «هدف اوليه فراماسونري مدرن، ايجاد يك نظم نوين جهاني است، يك معبد سليمان معنوي كه در آن افراد غير عضو چيزي جز برده نيستند و... در آن انسانها در پيشگاه يهوه قرباني ميشوند».
لينا تعدادي از منابع يهودي را بر ميشمارد كه ادعا ميكنند، فراماسونري مبتني بر يهوديت است و «ارگان سياسي اجرايي گروه نخبه مالي يهودي است». هدف مشترك اين جنبشهاي الهام گرفته از فراماسوني، نابودي نژاد، مليت و خانواده است از طريق ترويج انشقاق اجتماعي، خود سهلگيري و«تساهل و مدارا»، يعني اختلاط نژادي، الحاد، نيهيليسم، گلوباليسم، «آزادي» جنسي و همجنس گرايي و در نتيجه فروكاستن انسانيت به يك خمير متحد الشكل غيركاركردي و شكلپذير.
لينا و ديگراني كه ميكوشند نسبت به وضعيت واقعي انسانيت هشدار دهند، توسط كساني كه غير مستقيم از سوي بانكداران به كار گرفته شدهاند، برچسب سامي ستيز، فاشيست و« نفرت پراكنان دست راستي» ميخورند.
اين تاكتيك، توطئهگران را در برابر مداقه دقيق حفظ ميكند و بحث و گفتوگو درباره مخمصه مخوفي را كه در آن قرار داريم ناممكن ميسازد.
من يك يهودي هستم. نه من بخشي از اين انحصار بانكداري هستم و نه اكثريت يهوديان. بر سبيل قياس ميتوان گفت، اگر چه مافيا عمدتاً ايتاليايي تلقي ميشود، اما بيشتر ايتالياييها به مافيا ارتباطي ندارند.
ايتالياييها با سبعيت به دشمنان جنايات سازمان يافته حمله نميكنند و آنها را «نژاد پرست» و«نفرت پراكن» نمينامند. اين ميتواند به شدت سوءظنانگيز باشد. يهوديان با دفاع خود از بانكداران ماسوني و بينش منحرفشان نسبت به انسانيت، خود را به مخاطره مياندازند.
هر دو پدربزرگ و مادربزرگ من توسط هيتلر از بين رفتهاند. يك بار من خواستار آن شدم كه ماسونها مسئولين واقعي اين كشتار شناخته شوند. اين بانكداران ماسوني مستقر در لندن و همپالگيهايشان بودند كه هيتلر را به منظور برافروختن جنگ به قدرت رساندند تا تشكيل اسرائيل را توجيه كنند. آنها به يهوديان غير صهيونيست خيانت كردند و آنها را رها كردند تا از بين بروند. آنها در حال استفاده از قوم يهود به همان طريقي هستند كه ماسونيها از آنها استفاده ميكردند
مطالعه متن کامل.