صبا به ما زمين تمرين نداد
بوناچيچ: تساوي با سپاهان عادلانه بود
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال سپاهان تساوي با صباي قم را عادلانه خواند.
به گزارش خبرگزاري فارس، لوكا بوناچيچ پس از تساوي صفر - صفر مقابل صباي قم در پاسخ به اعتراض خبرنگاران قمي مبني بر اينكه چرا در نشست خبري قبل از بازي شركت نكرده اظهار داشت: اين مسئله تقصير باشگاه صبا است. بهتر است اين سؤال را از آنها بپرسيد اين باشگاه زمين تمرين به ما نداد و مجبور شديم آخرين تمرين خود را در اصفهان برگزار كنيم و به همين دليل ساعت 12 شب به قم رسيديم و طبيعتا در آن وقت شب شماها نبوديد. وقتي ميزبان زمين تمرين نميدهد چه كار كنم؟
وي درباره اينكه صبا مقابل سپاهان در بيشتر دقايق حاكم ميدان بود عنوان كرد: اين نظر شماست و به آن احترام ميگذارم اما اين طور نبود و تساوي عادلانه بود. قبول دارم نيمه اول بازي دلچسبي نداشتيم و صبا بهتر بود اما در نيمه دوم سپاهان بهتر شد و در 15 دقيقه آخر همه ديديد كه چه فشاري به صبا آورديم ولي موفق به زدن گل نشديم.
سرمربي سپاهان درباره اينكه از تيم او انتظار بيشتري ميرود گفت: شما فكر ميكنيد كه صبا مقابل سپاهان بهتر بوده است، در صورتي كه ما موقعيتهاي خوبي داشتيم.
بوناچيچ در خصوص عبدالله ويسي سرمربي صبا گفت: ويسي در زمان بازيگري هم خوب بود و در اواخر بازيگرياش كمك من شد. او مربي با استعداد و باهوشي است و همان زمان هم به مديران وقت فولاد اين مسئله را گفتم و تأكيد كردم او در مربيگري آينده خوبي خواهد داشت. ويسي مقابل سپاهان هم نشان داد تيم خوبي دارد. من اين تساوي را به شما خبرنگاران تبريك ميگويم.