اسفناج باید ورقه ای باشد و خرد شده نباشد. که بخارپز یا آب پز میکنیم به طوری که آب را بگذاریم بجوشد و در آن حالت اسفناجها را اضافه کرده و بلافاصله از آب بیرون آوریم تا له نشود.
یا آب جوش و جوش شیرین را مخلوط میکنیم و اسفناجها را داخل آن میریزیم تا سبزی آن از بین نرود و بعد آبکش میکنیم.
سینه مرغ را روی تخته پهن کرده و فلفل سیاه و نمک روی آن میپاشیم.
اگر دوست داشته باشیم میتوانیم برای عطر دادن به غذا از پودر سیر هم استفاده کنیم.
برگ اسفناج را روی سینه مرغ پهن میکنیم.
هویج پوست کنده و آب پز شده را به صورت افقی از عرض سینه مرغ روی آن میگذاریم و کنار هویج نیز پنیر پیتزای رنده شده میریزیم بعد فیله را از همان قسمت که هویج قرار دارد رول میکنیم (میپیچیم).
دو طرف فیله ها را با خلال دندان به هم محکم وصل میکنیم تا داخل روغن از هم باز نشوند.
تخم مرغ کامل را داخل ظرف با چنگال هم میزنیم و مقداری نمک و مقدار خیلی کم فلفل اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
آرد سوخاری را در ظرف دیگری دم دست قرار میدهیم.
رولت را ابتدا در مخلوط تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری غلت میدهیم یا با برس از تخم مرغ برداشته روی رولت میزنیم بعد در آرد سوخاری غلت میدهیم.
داخل ظرف روی حرارت روغن میریزم و میگذاریم کاملاً داغ شود وقتی روغن داغ شد رولت ها را داخل آن سرخ میکنیم.
طرز تهیه سالاد:
کلم سفید را اگر دستگاه خرد کن داشته باشیم با آن خرد میکنیم و یک اندازه شود اگر نداشتیم با چاقو به صورت خیلی ریز خرد میکنیم.
کلم را داخل ظرف میریزیم و هویج رنده شده ریز را اضافه میکنیم.
کشمش شسته و خشک شده را هم اضافه میکنیم.
گردوها را یا میکوبیم یا ریز خرد میکنیم. که کوبیده شده آن بهتر است.
بهترین راه برای ریز خرد کردن گردو این است که روی تخته بریزیم و روی آن نایلون بکشیم بعد وردنه را از روی نایلون بکشیم تا گردوها به صورت یکدست خرد شوند.
گردو را هم اضافه میکنیم.
لیموی تازه و سس مایونز را هم اضافه میکنیم و سالاد آماده سرو است.