0

کیک موز و شکلات

 
shahabdadashi
shahabdadashi
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 361
محل سکونت : هرمزگان

کیک موز و شکلات

مواد لازم:

 

کره                         150 گرم

شکر                       220 گرم

تخم مرغ                  2 عدد

وانیل                       یک چهارم قاشق چایخوری

موز رنده شده            1 پیمانه

چیپس شکلات           100 گرم

شیر                        160 میلی لیتر

آبلیمو                      1 قاشق چایخوری

بکینگ پودر                دو و نیم قاشق چایخوری

آرد                          300 گرم

 

 

همه مواد باید به دمای محیط رسیده باشد.

 

کره را در ظرف میریزیم شکر که بهتر است حتما شکر ریز باشد را اضافه می کنیم و با همزن برقی به مدت 7 - 6 دقیقه کامل هم میزنیم.

 

تخم مرغها را یکی یکی به مواد اضافه کرده و هر کدام را 2 دقیقه می زنیم.

 

وانیل را همیشه به تخم مرغ اضافه میکنیم پس تخم مرغ دوم را که به مواد اضافه کردیم بلافاصله وانیل را روی آن میریزیم و بعد شروع به هم زدن می کنیم.

 

همزن را کنار می گذاریم دیگر نیازی به آن نداریم.

 

موز را به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

 

سعی می کنیم موز را همان لحظه رنده کنیم.

 

چیپس شکلات را هم اضافه می کنیم.

 

اندازه گیری در شیرینی پزی خیلی مهم است و اگر اندازه گیری کاملاً دقیق نباشد شیرینی یا کیک خوبی به دست نمی آید.

 

آبلیمو را در ظرفی با شیر مخلوط می کنیم.

 

در ظرف دیگری بکینگ پودر را به آرد که قبلا حتما چند بار الک کرده ایم اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

 

در طی سه مرحله آرد و شیر را از هر کدام مقداری به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم. یعنی ابتدا مقداری شیر اضافه کرده و مخلوط میکنیم بعد کمی آرد اضافه می کنیم بعد شیر و آرد و همینطور سه مرحله این کار را تکرار می کنیم.

 

**************

نکته 1:

 

برخی مواقع وقتی کیک را از فر بیرون می آوریم مشاهده می کنیم که همه جای کیک کاملاً پخته اما وسط کیک کمی حالت خامی دارد دلیل این مشکل این است که حرارت فر زیاد بوده یعنی یا مدت زمانی که روشن مانده زیاد بوده یا با درجه حرارت زیادی گرم شده است.

 

برای حل این مشکل وقتی کیک پخته شد و از فر بیرون آوردیم و دیدم این حالت را دارد بلافاصله یک لایه نان لواش یا یک لایه فویل روی کیک میگذاریم یک سینی هم زیر کیک داخل قالب میگذاریم تا حرارت کمی به کیک برسد و بیشتر از این قهوه ای نشود بعد کیک را به مدت 20 دقیقه مجدداً داخل فر میگذاریم تا وسط آن نیز بپزد.

 

نکته 2:

 

حتی اگر قالب شما تفلون هم هست حتما به اندازه کف قالب کاغذ روغنی داخل قالب بیندازید فقط برای کف قالب. و زیر کاغذ را چرب می کنیم روی آن را هم به مقداری روغن یا کره چرب میکنیم و روی آن یک قاشق آرد میریزیم و تکان میدهیم و اضافه آن را میگیریم. این حالت باعث میشود که کیک به هیچ عنوان به قالب نچسبد.

 

***************

 

در مورد اضافه کردن آبلیمو به شیر شاید فکر کنید شیر در این حالت میبرد. اما چنین مسئله ای اصلاً پیش نمی آید.

 

وقتی مواد یکدست شد مواد را داخل قالبی که به روش گفته شده داخل آن کاغذ روغنی قرار داده ایم میریزیم.

 

فر را از یک ربع قبل با 170 درجه سانتی گراد روشن کرده ایم.

 

قالب را داخل طبقه وسط فر به مدت یک ساعت میگذاریم تا کیک پخته شود.

 

بعد از اینکه از فر بیرون آوردیم کیک را تزئین می کنیم.

جمعه 18 تیر 1389  11:05 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها