برای تهیه کیک ابتدا تخم مرغها را با شکر به مدت 5 دقیقه با همزن برقی کامل هم میزنیم تا تخم مرغ سبک شود.
بعد از 5 دقیقه در حین زدن کم کم روغن را اضافه میکنیم. اگر روغن را یکباره اضافه کنیم تخم مرغ سبکی خود را از دست میدهد.
ماست را هم به مواد در حین هم زدن اضافه میکنیم.
بعد از این مرحله نیاز به همزن برقی نداریم.
250 گرم کدو حلوایی را با یک سوم پیمانه آب و یک قاشق شکر به مدت ده دقیقه میگذاریم تا نرم شود بعد پوره میکنیم.
در این مرحله کدو حلوائی را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
گردوی خرد شده را هم اضافه میکنیم.
در ظرف دیگری مواد خشک شامل آرد، بکینگ پودر و دارچین و وانیل و نمک را با هم مخلوط میکنیم و کم کم به مواد کیک اضافه میکنیم.
مزه غالب این کیک مزه دارچین و جوز هندی است.
جوز هندی را داخل مواد رنده میکنیم.
مواد را داخل قالبی که از قبل چرب کردیم میریزیم.
اگر قالب طرحدار باشد فقط چرب میکنیم اما اگر ساده باشد ابتدا چرب کرده بعد یک لایه کاغذ روغنی می اندازیم سپس دوباره چرب میکنیم.
قالب را داخل فر 170 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهاید یا شماره 4 در طبقه وسط به مدت تقریباً یک ساعت میگذاریم تا کیک بپزد.
روی کیک را بعد از خنک شدن با دارچین و پودر قند تزئین میکنیم.
برای انداختن طرح روی کیک از شابلون استفاده میکنیم