0

کیک خرما

 
shahabdadashi
shahabdadashi
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 361
محل سکونت : هرمزگان

کیک خرما

مواد لازم:

خرمای خرد شده                  1 پیمانه

تخم مرغ کامل                     3 عدد

شکر                                 5/1 پیمانه

کره ذوب شده                     یک دوم پیمانه

آرد                                   2 پیمانه

شیر                                 4/3 پیمانه

وانیل                                یک دوم قاشق چایخوری (برای بوی ضخم تخم مرغ)

دارچین                              1 قاشق مرباخوری

گردو نگینی شده                  1 پیمانه

بکینگ پودر                         1 قاشق مرباخوری

عسل                               در صورت دلخواه برای روی کیک

 

تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن برقی کامل هم میزنیم تا حجم مواد دقیقاً 2 برابر شده و غلیظ شود دقت کنید که تمام کیفیت این کیک به خوب زدن تخم مرغ است.

کره ذوب شده را اضافه میکنیم و با قاشق مخلوط میکنیم شیر اضافه میکنیم و سپس آرد را که حتما 2 یا 3 بار الک کرده ایم و با بکینگ پودر و دارچین مخلوط کرده ایم کم کم اضافه میکنیم تا گلوله نشود و مخلوط میکنیم.

میتوان نیمی از خمیر را داخل قالب ریخت و مخلفات را داخل آن ریخت و بعد بقیه خمیر را ریخت اما ما به طریق دیگری تهیه میکنیم.

اگر پوست خرماها ضخیم است جدا میکنیم وگرنه با پوست استفاده میکنیم.

گردو را به مواد اضافه میکنیم و خرماها را که هر کدام را به 4 قسمت تقسیم کرده ایم در آخر اضافه میکنیم تا موقع هم زدن له نشوند بقیه آرد و بکینگ پودر و دارچین را هم اضافه میکنیم مواد را داخل قالب تفلون میریزم اگر قالب تفلون نبود حتماً کاغذ می اندازیم. ارتفاع قالب 7 الی 10 سانتی متر باشد. مواد را داخل فر 350 درجه طبقه وسط میگذاریم به مدت 1 ساعت بپزد

جمعه 18 تیر 1389  10:52 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها