0

سبزیجات چینی با مرغ

 
shahabdadashi
shahabdadashi
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 361
محل سکونت : هرمزگان

سبزیجات چینی با مرغ

مواد لازم:

 

هویج                      50 گرم

کرفس                     50 گرم

کدو                         50 گرم

کلم برگ                   50 گرم

فلفل دلمه رنگی         50 گرم

پیاز                         50 گرم

فیله مرغ                  8 عدد

قارچ                        50 گرم

کنجد                       به میزان لازم

روغن                       به میزان لازم

پنیر گودا                   به میزان لازم

سویاسس                به میزان لازم

 

 

اگر روغن کنجد استفاده کنید بهتر از روغن مایع است.

ابتدا هویج را در ماهی تابه تفت میدهیم چون زمان تفت بیشتری نیاز دارد.

سبزیجات را خلالی باریک برش زده ایم.

از سبزیجات تازه استفاده میکنیم و فریز شده نباشد.

هویجها را که کمی تفت دادیم از ماهی تابه خارج میکنیم بعد بقیه سبزیجات را داخل ماهی تابه میریزیم و کمی تفت میدهیم به مقدار کم نمک و فلفل و زنجبیل به مواد اضافه میکنیم.

مرغها را داخل تابه با روغن خیلی کم تفت میدهیم یا گریل میکنیم.

از سرکه بالزامیک یا از آبلیمو یا آبغوره هم میتوان برای ترش کردن غذا استفاده کرد اما ما در اینجا از اینها استفاده نمیکنیم.

هویج را هم به سبزیجات دیگر اضافه کرده و کمی تفت میدهیم فقط در حدی که بوی خامی سبزیجات گرفته شود و نیازی نیست که زیاد پخته شوند.

فیله ها را هم خلالی کمی درشت برش میزنیم.

فیله های مرغ را که سویاسس زده ایم در همان ماهی تابه تفت میدهیم.

میتوان از گوشت راسته که با نخ مزه دار شده و با نخ بسته ایم و داخل فر کمی پخته و بعد خلالی برش زده ایم  یا از میگو هم استفاده کرد. که میگو زمان پخت کمتری لازم دارد.

اگر سبزیجات را با سویاسس تفت دهیم رنگشان تیره میشود پس مرغ را با سویاسس تفت میدهیم.

سبزیجات را به فیله های مرغ اضافه میکنیم بعد کنجد اضافه میکنیم به آرامی تفت میدهیم.

در آخر پنیر گودا را اضافه میکنیم.

چون پنیر گودا و سویاسس نمک دارند برای همین نمک خیلی کمی در غذا استفاده کردیم.

کمی که مواد را تفت دادیم حرارت را خاموش میکنیم و مواد را داخل ظرف مورد نظر میکشیم با چهارتا فیله مرغ که قبلاً سرخ کرده ایم برای تزئین استفاده میکنیم یعنی برای داخل غذا از چهار عدد فیله استفاده کردیم.

برای زیبایی کمی هم کنجد روی مواد میریزیم.

 

روش تهیه شیرین پلو به صورت خلاصه:

برنج را آبکش میکنیم. بهارنارنج را حداقل دو ساعت در آب خیس میکنیم و سه بار میجوشانیم تا تلخی آنها گرفته شود هویج را خلالی خرد کرده داخل کره تفت میدهیم. بهارنارنج را داخل همان کره تفت میدهیم با شکر و گلاب و عرق هل یا خود هل و زعفران تفت میدهیم. مرغها را هم یا داخل فر میپزیم یا آب پز میکنیم.

 

 

این پلو باید نیم ساعت در دم بماند تا آماده شود.

جمعه 18 تیر 1389  10:33 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها