0

فیله بادام

 
shahabdadashi
shahabdadashi
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 361
محل سکونت : هرمزگان

فیله بادام

مواد لازم:

 

خلال بادام                به میزان لازم

فیله مرغ                  3 تکه

خلال پسته               به میزان لازم

شوید و جعفری ساطوری شده

فلفل دلمه ای رنگی حلقه ای شده

پیاز

کدو

خامه

نمک، فلفل قرمز و زعفران

 

 

فیله بادام داخل خمیر بنیه زده شده است.

داخل ظرفی 1 لیوان دلستر میریزیم حدود 1 لیوان آرد را که الک کرده ایم کم کم اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم طوری که خمیر نشود و حالت سس رقیق به دست آید. آب زعفران را به مواد اضافه میکنیم بقیه آرد را هم اضافه میکنیم. اگر بخواهید زودتر آماده شود میتوانید کمی هم بکینگ پودر اضافه کنید. این مایع خمیر باید از ماست کمی شل تر باشد.

فیله مرغ را با استیک کوب میکوبیم تا نازک تر و پهن تر شود جعفری و شوید خرد شده را روی فیله میریزیم و مقدار کمی خامه روی آن میریزیم.

کسانی که رژیم دارند میتوانند به جای خامه از کچاب یا مقداری سس خردل استفاده کنند اما سس خردل اگر زیاد باشد مزه تندی به غذا میدهد پس مقدار آن باید کمتر استفاده شود.

خلال بادام و پسته را روی مواد میریزیم و روی میکنیم بعد داخل آرد غلت میدهیم بعد داخل مایع خمیر بنیه که تهیه کرده ایم غلت میدهیم تا کاملاً آغشته شود و بعد داخل روغنی که کاملاً داغ شده به صورت شناور می اندازیم.

پیاز و فلفل دلمه ای و کدو را به صورت حلقه برش زده ایم و مقدار کمی نمک و فلفل اضافه کرده ایم.

پیاز، فلفل دلمه ای رنگی و کدو را هم به خمیر بنیه آغشته میکنیم و کنار فیله ها سرخ میکنیم. این سس یا خمیر بنیه اشتها آور است.

مواد را داخل روغن برمیگردانیم تا کاملاً سرخ شود.

برای تزئین از ذرت، سبزیجات پخته، قارچ آب پز، لیمو ترش و پیاز حلقه شده خام استفاده کردیم.

بعد از اینکه مواد را از روغن در آوردیم میتوانیم داخل صافی که دستمال کاغذی درون آن است بگذاریم تا روغن اضافه آن گرفته شود.

این غذا با سس تارتار سرو میشود.

برای تهیه سس تارتار، مایونز، خامه، پیاز رنده شده، هویج رنده شده، خیارشور و سبزیجات معطر و مقدار کمی لیموی تازه را با هم مخلوط میکنیم.

جمعه 18 تیر 1389  10:25 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها