0

کباب ژاپنی

 
shahabdadashi
shahabdadashi
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 361
محل سکونت : هرمزگان

کباب ژاپنی

مواد لازم:

 

سیر                                           4 حبه خرد شده

روغن مایع                                    2 قاشق سوپخوری

پودر زنجبیل                                  1 قاشق چایخوری

شیره انگور                                   1 قاشق سوپخوری

گوشت فیله گوساله یا راسته گوسفند125 گرم

سس سویا                                  1 قاشق سوپخوری

پودر خردل                                    1 قاشق چایخوری

 

 

این کباب طعم خیلی خوبی دارد. و خیلی ساده آماده میشود.

 

گوشت را به نوارهای یک سانتی متری خرد میکنیم بعد کل مواد را با هم مخلوط میکنیم.

 

ابتدا سیر را به گوشت اضافه کرده بعد روغن مایع، پودر زنجبیل و پودر خردل، سویا سس و شیره انگور را اضافه میکنیم و کامل مخلوط میکنیم بعد در حرارت اتاق حدود نیم ساعت استراحت میدهیم تا گوشت طعم ادویه و سویا سس را به خودش بگیرد.

 

گوشتها که استراحت کرد بعد به فرم دال بریده به سیخ میکشیم و حدود 5 تا 7 دقیقه روی ذغال کباب میکنیم هر طرف گوشتها حدوداً 3 دقیقه بپزد یک طرف که کامل پخته شد طرف دیگر را میپزیم.

 

 

جمعه 18 تیر 1389  10:08 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها