0

کباب ترکی خانگی

 
shahabdadashi
shahabdadashi
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 361
محل سکونت : هرمزگان

کباب ترکی خانگی

مواد لازم:

 

گوشت چرخ کرده                 250 گرم

فیله مرغ                            250 گرم

پیاز                                   یک عدد

فلفل دلمه ای                     یک عدد

قارچ                                  150 گرم

پنیر پیتزا                             100 گرم

جعفری و گوجه فرنگی           برای تزئین
 
 

فیله مرغ را به صورت انگشتی (کبریتی) خرد کرده ایم.

پیاز و فلفل دلمه ای خرد شده را روی حرارت و داخل روغن با هم تفت میدهیم تا نرم شود.

استفاده از پنیر پیتزا دلخواه است و برای لذیذ شدن کباب است.

قارچ را در انتهای کار اضافه میکنیم چون اگر الان اضافه کنیم آب می اندازیم و گوشت نمیپزد.

گوشت چرخ کرده را به مواد اضافه میکنیم و تفت میدهیم.

وقتی آب گوشت کمی کشیده شد مرغ و فلفل را اضافه میکنیم.

ادویه این ساندویج فقط فلفل سیاه است.

مواد را با هم تفت میدهیم.

وقتی آب مواد کشیده شد قارچ را اضافه میکنیم و تفت میدهیم.

وقتی آب قارچ کشیده شد حرارت را خاموش میکنیم و پنیر پیتزا را اضافه میکنیم.

چون مواد هنوز داغ است باعث میشود پنیر راحت آب شود.

این غذا را به عنوان ساندویج میتوان استفاده کرد و با جعفری و گوجه فرنگی و خیارشور و پیاز هم میتوانیم تزئین کنیم

جمعه 18 تیر 1389  10:08 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها