0

بیف استروگانف

 
shahabdadashi
shahabdadashi
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 361
محل سکونت : هرمزگان

بیف استروگانف

مواد لازم:

 

گوشت ران گوساله خرد شده            500 گرم

پیاز خرد شده                                2 عدد متوسط

زردچوبه                                       1 قاشق چایخوری

سیر                                           2 حبه

فلفل                                          یک قاشق چایخوری

نمک                                          به میزان لازم

پودر کاری                                     2 قاشق چایخوری

پودر زنجبیل                                  2 قاشق مرباخوری

پودر گل سرخ                                1 قاشق مرباخوری

قارچ خرد شده و تفت داده شده         300 گرم

سیب زمینی خلالی و سرخ شده       300 گرم

هویج خلالی و سرخ شده                300 گرم

 

 

میزان قارچ را میتوان کمتر هم کرد. روغن را روی حرارت میگذاریم تا گرم شود.

 

گوشت را خلالی نازک به قطر تقریباً 1 سانتی متر در برش میزنیم. گوشت را در طول برش بزنید تا موقع خوردن اذیت نشوید.

 

پیاز سرخ شده را به همراه گوشت به روغن اضافه میکنیم حرارت را کمی زیاد میکنیم تا گوشت کمتر آب بیندازد.

 

اگر میزان پیاز را بیشتر کنید این غذا خوش طعم تر میشود.

 

ادویه ها را به مواد اضافه میکنیم. میزان پودر کاری و زنجبیل در طعم این غذا خیلی موثر است.

 

برای خوش عطر شدن غذا از زردچوبه کمتری استفاده میکنیم و مقداری زعفران آبکرده اضافه میکنیم.

 

از روغن زیادی استفاده نمیکنیم چون قارچ را با روغن تفت داده ایم و هویجها را با کره و زعفران تفت داده ایم. سیب زمینی را هم با روغن سرخ میکنیم.

 

سیر برای عطر این غذا خیلی موثر است و در موقع خوردن غذا طعم و بوی سیر خیلی مشخص نمیشود.

 

قارچ را خلالی کرده ایم و موقع خلال کردن آبلیمو میزنیم تا سیاه نشود بعد با روغن تفت میدهیم.

 

قارچ و هویج و سیب زمینی چون قبلاً سرخ شده در آخر کار و موقع سرو وقتی غذا داغ است اضافه کرده و سرو میکنیم تا شکل ظاهری آنها هم حفظ شود.

 

سیر را به مواد اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و آنقدر تفت میدهیم تا رنگ گوشت عوض شود و به سفیدی بزند و حرارت باید زیاد باشد تا آب گوشت بخار شود.

 

هویج چون خلالهای خیلی نازک شده نیازی به پختن زیاد ندارد و فقط سرخ میکنیم و در حین سرخ شدن پخته میشود.

 

وقتی گوشت سرخ شد آب اضافه میکنیم و در ظرف را میگذاریم و با حرارت کم میگذاریم 30 دقیقه بپزد بعد داخل ظرف مورد نظر کشیده و مواد تفت داده شده را هم کنار آن سرو میکنیم.

 

این غذا برای 6 نفر مناسب است و خیلی مقوی است و زیادی نیاز ندارد که با نان یا برنج سرو شود.

جمعه 18 تیر 1389  9:56 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها