0

کراکت مرغ

 
shahabdadashi
shahabdadashi
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 361
محل سکونت : هرمزگان

کراکت مرغ

مواد لازم:

مرغ                                  نصف یک عدد به صورت طولی

پودر سوخاری                      1 پیمانه

تخم مرغ                            2 عدد

قارچ تفت داده شده              250 گرم

گشنیز ساطوری شده            1 پیمانه

سس کچاب یا گوجه              2 قاشق غذاخوری

سس سفید                       1 پیمانه

پنیر پیتزا                             1 پیمانه

پیازچه ساطوری شده            1 پیمانه

نمک و فلفل                        به میزان لازم

 

 

مرغ را پخته و چرخ میکنیم.

 

میتوان از پودر گشنیز هم استفاده کرد به این صورت که بذر گشنیز را تهیه میکنیم پاک کرده و میشوییم خشک میکنیم بعد آسیاب کرده و استفاده میکنیم.

 

حتماً پوست مرغ و چربیهایش را بگیرید و بعد با یک قطعه هویج، یک قطعه برگ بو یا رزمار، یک حبه سیر، یک عدد پیاز، نمک و فلفل و یک قطعه کرفس و آب میگذاریم بپزد بعد صاف میکنیم مرغ را برای این غذا استفاده میکنیم و عصاره آن را هم برای تهیه سوپها استفاده میکنیم.

 

مرغ را که پختیم بعد از صاف کردن چرخ میکنیم در ظرف میریزیم و پیازچه را اضافه میکنیم.

 

نکات تغذیه ای گشنیز

 

گشنیز و پودر گشنیز نشاط آور و آرامش بخش است. برای رشد مو مناسب است برای خانمهای باردار پلوی گشنیز، سوپ گشنیز و کوکوی گشنیز مفید است و کودک آنها موهای پرپشتی خواهد داشت.

 

قارچ را به مواد اضافه میکنیم. پنیر پیتزا و سس سفید را مخلوط میکنیم و به مواد اضافه میکنیم.

 

قارچ را که خرد کرده کمی آبلیمو میزنیم و با حرارت تند تفت میدهیم تا آب نیندازد و قارچ زیاد جمع نشود.

 

سس سفید حتماً باید غلیظ باشد.

 

دستور تهیه سس سفید

 

1 پیمانه شیر

2 قاشق غذاخوری آرد سفید

50 گرم کره

نمک و فلفل

 

کره را روی حرارت میگذاریم ذوب که شد آرد، نمک، فلفل و شیر را اضافه میکنیم مثل فرنی هم میزنیم وقتی که میخواهیم غلیظ باشد باید خیلی روی حرارت بماند.

 

یک عدد تخم مرغ را به مواد اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم اگر بعداً لازم شد تخم مرغ بعدی را اضافه میکنیم.

 

توجه داشته باشید وقتی ظرف پرکس را روی حرارت میگذارید به یکباره زیر آن را روشن نکنید و آرام آرام حرارت را زیاد کنید.

 

به مواد نمک و فلفل اضافه میکنیم مواد را خوب مخلوط میکنیم بعد با دست ورز میدهیم اگر سفت شد داخل تخم مرغی که نگه داشتیم میغلتانیم و بعد داخل پودر سوخاری میغلتانیم که در اینجا ما به تخم مرغ دوم نیاز پیدا نکردیم.

 

از مواد برداشته داخل پودر سوخاری می غلتانیم و داخل روغن قرار میدهیم.

 

روغن داخل باید ظرف زیاد باشد و داغ شده باشد.

 

به خاطر پنیری که کراکت دارد کمی نرم است که اگر کمی بماند درست میشود.

 

سس گوجه فرنگی را وقتی کراکت را در ظرف کشیدیم روی آنها میریزیم و سرو میکنیم.

جمعه 18 تیر 1389  9:48 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها