0

جوجه چینی

 
shahabdadashi
shahabdadashi
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 361
محل سکونت : هرمزگان

جوجه چینی

مواد لازم:

 

فیله سینه مرغ                    1 تکه

نمک، فلفل، زنجبیل               به میزان لازم

آرد سفید                           2 فنجان

ماء الشعیر                         1 عدد

آب زعفران                          2 قاشق غذاخوری

 

 

زنجبیل و نمک و فلفل روی سینه مرغ میپاشیم.

فیله سینه مرغ را به صورت عمودی به تکه های نازک تقسیم میکنیم.

داخل ظرفی 1 لیوان دلستر میریزیم آرد را کم کم اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم طوری که خمیر نشود و حالت سس رقیق به دست آید. آب زعفران را به مواد اضافه میکنیم بقیه آرد را هم اضافه میکنیم.

سینه های مرغ را به سس آماده شده کامل آغشته کرده و داخل روغنی که داخل ظرف کامل داغ شده میگذاریم.

روغن باید زیاد باشد تا فیله ها درون آن شناور باشد.

برای تزئین از هویج، نخود فرنگی، لوبیا سبز بخارپز شده و لیموی تازه و شاهی استفاده میکنیم.

جمعه 18 تیر 1389  9:32 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها