0

آپلاق (غذای بین المللی)

 
shahabdadashi
shahabdadashi
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 361
محل سکونت : هرمزگان

آپلاق (غذای بین المللی)

مواد لازم:

 

ماکارونی فرم دار آبکش شده             1بسته

قارچ                                           200 گرم

گوشت چرخ کرده                           250 گرم

نخود فرنگی                                  نصف پیمانه

فلفل دلمه ای متوسط                     2 عدد

آرد گندم                                      2 قاشق غذاخوری

کره                                            50 گرم

پیاز نگینی خرد شده                       1 عدد

هویج نگینی خرد شده                     1 عدد

رب گوجه فرنگی                            2 قاشق سوپخوری

شیر                                           1 پیمانه

نمک، فلفل، ادویه و آویشن               به میزان لازم

 

 

برای این غذا نیاز به سس سفید داریم. سس سفید یا بشامل به ترتیب زیر درست میشود:

کره را داخل ظرف میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا کامل داغ شود اما نباید کره بسوزد و طعم آن عوض شود. بعد از ذوب شدن کره آرد را با نمک و فلفل سفید مخلوط میکنیم. فلفل سفید را به این خاطر اضافه میکنیم که رنگ سس عوض نشود. این سس در بیشتر غذاهای پنیر دار استفاده میشود به جز پیتزا که خودش خمیر دارد.

آرد را به کره اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملاً مخلوط شود بعد از اینکه کاملاً مخلوط شد شیر سرد را اضافه میکنیم و مثل فرنی خوب هم میزنیم تا دانه های جوش در اطراف ظرف مشاهده شود بعد از روی حرارت برمیداریم اما از هم زدن دست نمیکشیم و تا مدتی مرتب هم میزنیم.

اگر دیدید که موقع تفت دادن آرد سفت میشود سریع از روی حرارت بردارید بعد شیر را اضافه کنید.

برای تهیه غذا پیاز را داخل ظرفی ریخته و روغن را اضافه میکنیم و روی حرارت میگذاریم. فلفل دلمه ای باید به صورت نگینی خرد شود یعنی به شکل مکعب.

میتوان مقدار فلفل دلمه ای را کمتر هم کرد حدود 1 پیمانه باشد کافی است.

ظرف حاوی پیاز را روی حرارت چند بار تکان میدهیم تا پیاز به صورت یکنواخت سرخ شود.

قارچها را تمیز میشوییم قارچ را هیچ وقت داخل آب خیس نکنید چون حالت اسفنجی دارد اگر زیاد خیس شود آب را به خودش جذب میکند.

وقتی پیاز سبک شد از روی حرارت برمیداریم و ادویه ها را یکباره اضافه میکنیم رب را هم اضافه میکنیم. گوشت را هم اضافه میکنیم و داخل مواد باز میکنیم.

وقتی که ظرف روی حرارت است اگر گوشت را اضافه کنیم گوشت گلوله میشود.

دوباره روی حرارت میگذاریم فلفل دلمه ای خرد شده و نخود فرنگی را هم اضافه میکنیم به همراه هویج که حتماً در این غذا باید باشد.

همیشه سعی کنید با وسط چاقو کار کنید چون کار کردن با نوک چاقو سرعت عمل را کم میکند.

قارچ خرد شده را هم اضافه میکنیم تقریباً 1 پیمانه آب به مواد اضافه میکنیم و کمی مخلوط میکنیم ته ظرف پرکس را حتماً چرب میکنیم مقداری از سس سفید را ته ظرف پرکس میریزیم و صاف میکنیم پاستا را داخل ظرف میریزیم این غذا باید کمی آبدار باشد.

مواد آماده شده را روی پاستا میریزیم تمام آبی که در ظرف هست را هم اضافه میکنیم روی مواد را با سس سفید پوشش میدهیم روی مواد را با ورقه پنیر پیتزا یا پنیر پیتزای رنده شده کامل میپوشانیم داخل فر به مدت 45 دقیقه طبقه وسط با حرارت 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهاید میگذاریم که فر را از قبل به مدت یک ربع گرم کرده ایم.

اگر از مواد اضافه بماند میتوانید با پاستا مخلوط کنید و تخم مرغ بزنید و کوکوی پاستا درست کنید. غذا را در همان ظرفی که پخته سر سفره می آوریم و با گلی از گوجه فرنگی تزئین میکنیم.

میتوانیم روی غذا فویل هم بپیچیم تا اگر احیاناً حرارت فر زیاد بود پنیر خشک نشود.

این غذا به صورت گرم سرو میشود و اگر با سس کچاب سرو شود خوشمزه تر میشود.

جمعه 18 تیر 1389  9:26 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها