مواد لازم :
کدو حلوائی 400 گرم پخته و خرد شده
شکر قهوه ای 50 گرم
آرد 100 گرم
آرد برنج 50 گرم
پودر قند 115 گرم
کره نرم 115 گرم
تخم مرغ 2 عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
دارچین یک دوم قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
جوز هندی مقدار کم
پرک بادام یا گردوی خرد شده 3 قاشق سوپخوری
400 گرم کدو حلوایی خرد شده را یک سوم پیمانه آب و یک قاشق شکر به مدت 10 دقیقه میگذاریم روی حرارت بپزد.
میتوانیم این دسر را با میوه جات دیگری هم تهیه کنیم و این دسر خیلی خوشمزه است. میتوانیم از انبه، سیب، گلابی یا میوه های دیگر استفاده کنیم.
میتوانیم این دسر را به صورت گرم با بستنی یا به صورت سرد مصرف کنیم.
کف قالب را چرب میکنیم و شکر قهوه ای را کف آن میریزیم.
کدو حلوایی ها را روی شکر میریزیم.
مواد خشک شامل آرد سفید، آرد برنج، دارچین، وانیل و بکینگ پودر را با هم مخلوط میکنیم.
کره و پودر قند را با هم با همزن هم میزنیم. و با فاصله از هم یکی یکی تخم مرغها را هم اضافه کرده و با مواد هم میزنیم.
جوز هندی را روی کدو ها رنده میکنیم.
مخلوط مواد خشک را کم کم به موادی که هم زدیم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
این مواد را روی کدوها میریزیم و صاف میکنیم.
در صورت دلخواه پرک بادام یا گردوی خرد شده روی دسر میریزیم.
سپس به مدت 50 الی 60 دقیقه داخل فر 175 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهاید یا شماره 4 در طبقه وسط فر میگذاریم بپزد.