مواد لازم:
کلم برگ 500 گرم
کمپوت آناناس حبه ای 1 قوطی
هویج رنده شده 250 گرم
جعفری چاپ شده 150 گرم
پیازچه چاپ شده 150 گرم
سس مایونز 200 گرم
خامه 100 گرم
شکر 2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای برای تزئین
کلم برگ را کبریتی خلالی میکنیم همان موقع استفاده خرد میکنیم چون
اگر بماند سیاه میشود. کلم را داخل ظرف میریزیم آناناس، هویج، کمپوت آناناس،
جعفری، پیازچه
(هم ساقه و هم ریشه)
و مایونز
(به مقدار دلخواه)
، خامه، شکر، نمک و فلفل را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم داخل یخچال میگذاریم با گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای های رنگی تزئین میکنیم.
*هویج را با رنده درشت رنده کرده ایم.
**شکر با کلم خوشمزه میشود اما اگر زیاد باشد خامه را شل میکند پس به میزان گفته شده استفاده شود.
***نیازی نیست مایونز این سالاد زیاد باشد فقط برای طعم دادن استفاده میشود.
****از کمپوت آناناس فقط میوه اش را استفاده میکنیم و شربت آن را داخل سالاد نمیریزیم.
*****این سالاد بعد از آماده شدن باید داخل یخچال یکی دو ساعت بماند.
******تا یک روز میتوان این سالاد را داخل یخچال نگه داشت اما اگر هوا گرم بود بهتر است زیاد نگه نداریم.