مواد لازم:
لوبیا قرمز پخته 400 گرم
لوبیا سفید پخته 400 گرم
لوبیا سبز بخارپز شده 180 گرم
پاچ باقلا 400 گرم
فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد متوسط
پیاز 1 عدد متوسط
مواد لازم برای مزه دار کردن سالاد
روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه 2 قاشق سوپخوری
سرکه سفید 1 قاشق سوپخوری
سس فلفل تند 1 قاشق چایخوری
شکر قهوه ای یا معمولی 1 قاشق چایخوری
حبوبات را از قبل خیس کرده و سپس آنها را پخته ایم.
لوبیا قرمز را برای اینکه خوب بپزد و مزه دار شود با 5/2 تا 3 قاشق روغن زیتون میپزیم.
لوبیای قرمز را در ظرف مورد نظر میریزیم لوبیا سفید را هم اضافه میکنیم پاچ باقلا و پیاز خرد شده را هم اضافه میکنیم.
اگر پیاز قرمز در دسترس داشته باشید بهتر است چون تناسب رنگ جالب و جذابی به دست می آید.
فلفل دلمه ای را به صورت نوارهای باریک خرد میکنیم و به مواد اضافه میکنیم لوبیاهای سبز لطیف و ریز استفاده میکنیم و درسته به مواد اضافه میکنیم نمک و فلفل همه داخل مواد میریزیم.
روغن زیتون و آبلیمو و سرکه و شکر قهوه ای را داخل یک شیشه میریزیم و سس تند را هم اضافه میکنیم و شیشه را تکان میدهیم تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند و بعد محلول را روی سالاد میریزیم و مخلوط میکنیم.
برای معطر شدن سالاد از فلفل سیاه تازه آسیاب شده استفاده میکنیم.
سالاد را نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم بعد آماده خوردن است.