0

سالاد آلاسکا

 
shahabdadashi
shahabdadashi
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 361
محل سکونت : هرمزگان

سالاد آلاسکا

مواد لازم:

 

ژامبون گوشت           150 گرم

پیاز                         100 گرم

خیار شور                  100 گرم

گوجه فرنگی             100 گرم

فلفل دلمه ای            100 گرم

کنسرو ذرت               150 گرم

سرکه و روغن زیتون     برای چاشنی

نمک و فلفل              به میزان لازم

 

 

همه مواد را کبریتی خلالی میکنیم گوجه فرنگی را فیله میکنیم یعنی به چهار قسمت تقسیم میکنیم داخلش را کاملاً خالی میکنیم و بعد خلال میکنیم. ژامبون را داخل ظرف ریخته و پیاز، خیارشور، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، ذرت، نمک، و فلفل، سرکه و روغن زیتون یا روغن ذرت را اضافه میکنیم مخلوط میکنیم یکی دو ساعت داخل یخچال نگه میداریم. بعد از اینکه از یخچال برداشتیم بدون سرکه و روغن ته ظرف سرو میکنیم چون این مواد به حد کافی به خورد سالاد رفته است.

 

*این سالاد چون مواد رنگی داخلش دارد نیازی به تزئین ندارد.

**سرکه هر طعمی دوست داشتید میتوانید استفاده کنید سرکه سیب و پرتقال طعم های بهتری دارند و ما از سرکه سیب استفاده کردیم.

***این سالاد چون مایونز ندارد میتوان آن را برای بعد هم نگه داشت.

 

جمعه 18 تیر 1389  9:08 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها