مواد لازم:
پنیر پیتزا 200 گرم
چیپس یک بسته
قارچ 6 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
کنسرو سبزیجات 1 عدد
ژامبون گوشت 150 گرم
سس قرمز به میزان لازم
از پنیر پیتزای مخلوط یعنی هم طعم دار و هم کشدار استفاده میکنیم.
این چیپس و پنیر غذای چربی است پس کسانی که مشکل چربی دارند لطفا این غذا را مصرف نکنند.
این غذا یک عصرانه مفصل است و خیلی خوشمزه است.
چیپس را داخل ظرف پرکس میریزیم.
نیازی نیست ظرف را چرب کنیم چون پنیر پیتزا به حد کافی چربی دارد.
پنیر رنده شده را روی چیپس میریزیم بعد قارچ را روی آن میریزیم. فلفل دلمه ای را هم روی مواد میریزیم و سپس کنسرو سبزیجات را میریزیم.
مقداری ژامبون خرد شده روی مواد میریزیم.
بهتر است که وقتی مواد را تا این مرحله ریختیم ظرف را داخل مایکروفر با قدرت 900 قرار دهیم دو سه دقیقه بماند تا پنیر آب شود بعد که بیرون آوردیم بقیه مواد را روی آن بریزیم و مجدداً سه دقیقه بگذاریم داخل مایکروفر.
ما در اینجا به دلیل کمی وقت این کار را نمیکنیم و همه مواد را میریزیم و یکجا داخل مایکروفر می گذاریم.
روی مواد دوباره چیپس میریزیم. مقداری از کنسرو سبزیجات روی چیپس میریزیم.
می توان از قارچ آب پز یا خام استفاده کرد. اگر قارچ آب پز شده باشد در غذا سیاه نمیشود.
ژامبون و قارچ را هم به ترتیب روی مواد میریزیم.
روی مواد یک لایه پنیر میریزیم و سس قرمز را به شکل دلخواه روی پنیر میریزیم.
سس وقتی روی پنیر حرارت ببیند به خورد مواد رفته و خیلی خوشمزه تر از حالت خام آن می شود.
مقداری از فلفل دلمه و ژامبون و قارچ باقی مانده را روی مواد میریزیم.
ظرف را به مدت 5 دقیقه داخل مایکروفر میگذاریم.
روش دو مرحله ای که گفته شد خیلی بهتر از یک مرحله ای است.
اگر از فر استفاده میکنید دمای فر 180 باشد و اجازه میدهیم چیپس و پنیر طلایی شود اما باید دقت کنیم که روی غذا نسوزد.
چیپس و پنیر اگر داخل فر پخته شود خوشمزه تر می شود.
میتوان از ترکیب سس سفید و سس کچاب و مقداری ادویه جات و آبلیموی تازه هم استفاده کرد که خیلی خوشمزه است.
برای تزئین از کلم بروکلی، ذرت و زیتون استفاده کردیم.