فرهاد آئیش که این شبها با مجموعه تلویزیونی"سه پنج دو" در هیبت یک میوه فروش قلدرمنش پای به عرصه فوتبال آن هم در مقام مدیر عامل گذاشته به تازگی در گفتوگویی ضمن اعلام این نکته که از آغاز به پخش این مجموعه از آزرده خاطر شدن اهالی فوتبال ترس و واهمه داشته است از استقبال فوتبالیستها از این سریال طنز ابراز خرسندی کرده است.
خیلیها شخصیت حشمت سوری را با آقای حسین هدایتی مقایسه میکردند
بازیگر نقش حشمت خان با اشاره به مقایسه این نقش با مالک استیل آذین به بانی فیلم گفته است: در طول مدتی که این سریال روی آنتن میرفت خیلیها شخصیت حشمت سوری را با آقای حسین هدایتی مالک باشگاه استیل آذین مقایسه میکردند.
نگران نیستی فوتبالیها ناراحت شوند؟!
آئیش در ادامه با اذعان این نکنه که تاکنون هدایتی را ندیده و حتی نمیشناخته است، میافزاید: بقیه به من میگفتند که ایشان به لحاظ کاراکتر و شخصیت به حشمت سوری شباهتی ندارد و تنها به عنوان فرد متولی که پا به عرصه فوتبال گذاشته و... میتوان او را با آقای هدایتی مقایسه کرد.
بقیه به من میگفتند که ایشان به لحاظ کاراکتر و شخصیت به حشمت سوری شباهتی ندارد و تنها به عنوان فرد متولی که پا به عرصه فوتبال گذاشته و... میتوان او را با آقای هدایتی مقایسه کرد
وی در ادامه میافزاید: خیلیها از من میپرسیدند که نگران نیستی فوتبالیها ناراحت شوند؟! من در جواب میگفتم اتفاقا روی این مسئله حساس هستم و دلم میخواهد هیچگاه به شخصی خاص اشاره نشود. من هیچگاه در نوشتهها و کارهای خودم به فردی خاص اشارهای ندارم اما در کل به نظرم بد نیست در جامعه ما این انعطاف وجود داشته باشد. این راه مسیری است که ما را به دموکراسی میبرد.
یک اتفاق فرخنده رخ داد
بازیگر مجموعه تلویزیونی "سه پنج دو" حضور هدایتی در پشت صحنه این سریال را اتفاقی فرخنده عنوان کرده و تصریح میکند: همان اول در مصاحبههایم میگفتم ای کاش به کسی بر نخورد و حاشیهای منفی به وجود نیاید. یک اتفاق فرخنده رخ داد و آن این بود که چند روز پیش آقای هدایتی خودشان سر صحنه ما حاضر شدند و آنقدر کار را دوست داشتند و آنقدر ما را تشویق کردند که باعث دلگرمی همه شد. با این اتفاق یک خوش بینی خاصی در ضمیر من ایجاد شد.
حضور پیروانی،عابدزاده و کریم باقری در پشت صحنه
آئیش در ادامه حرفهایش میگوید: آنجا با خودم گفتم پس ما این انعطاف و توانایی را داریم که بپذیریم نقدهای اجتماعی را در قالب آثار طنز بیان کنیم. اگر چه منظور ما به هیچوجه آقای هدایتی نبود. من خیلی از این مساله خوشحال شدم چند روز پیش آقایان افشین پیروانی و احمدرضا عابدزاده و حتی کریم باقری هم سر کار آمدند و خوشحال هستیم که همه فوتبالیستها کار را دوست دارند.