شهردار منطقه 20 تهران:
اعتبار 10 برابري درآمد منطقه قفلهاي ري را گشود
خبرگزاري فارس: شهردار منطقه 20 تهران با اشاره به ميزان اعتبارات اختصاص يافته به شهرري گفت: اعتبار 10 برابري درآمد منطقه قفلهاي ري را گشود.
به گزارش خبرگزار ي فارس از شهرري، مجتبي عبداللهي شهردار منطقه 20 با اشاره به بهرهبرداري از 120 پروژه ترافيكي، عمراني، شهري و اجتماعي در منطقه 20 و گفت: اكنون منقطه 20 از نظر سرانههاي فرهنگي و خدماتي و ... در جايگاه مطلوبي قرار دارد.
شهردار منطقه 20 تهران اظهار داشت: در مراسم افتتاحيه پروژههاي مرحله قبل منطقه 20 شهردار تهران از كاهش فاصله شمال تا جنوب تهران خبر داد و در حال حاضر با بهرهبرداري از اين پروژهها ميتوانيم اين ادعا را داشته باشيم كه شعار شهردار تهران درحال تحقق است.
عبداللهي با اشاره به ميزان اعتبارات جذب شده براي پيشرفت فيزيكي پروژهها گفت: در اين دوره 927 ميليارد ريال صرف اجراي پروژههاي منطقه شده است كه 450 ميليارد ريال هزينه اجرايي و 477 ميليارد ريال براي تملك املاك و رفع معارض ملكي پروژهها هزينه شده است.
شهردار منطقه 20 تهران با اشاره به درآمد و بودجه سال 89 خاطر نشان كرد: درآمد پايدار و غير پايدار منطقه 20 حدود 35 ميليارد برآورد شده است كه با توجه به نياز و شرايط منطقه بيش از 350 ميليارد تومان در اين منطقه هزينه شده است كه اين اعتبار بيش از 10 برابر درآمد منطقه است و توانسته به بسياري از كاستيها و نيازهاي عمراني و خدماتياي كه چندين سال در منطقه مسكوت مانده بود، پاسخ دهد.
وي در ادامه با اشاره به پروژههاي آماده بهرهبرداري در منطقه 20 گفت: احداث نخستين مجموعه فرهنگي سينمايي با عنوان راگا سرانه فرهنگي منطقه را تا حد چشمگيري ارتقا داده است كه اين امر در معرفي جايگاه فرهنگي، مذهبي و تاريخي ري تاثير شگرفي دارد.
عبداللهي با بيان اينكه اين پروژه با مشاركت سرمايهگزاران خصوصي به اجرا درآمده است، گفت: يكي از مهمترين اهداف ما در شهرداري اجراي اصل 44 قانون اساسي و برون سپاري كارهاي اجرايي اين نهاد است به همين منظور برنامههاي ويژهاي را براي جذب مشاركت سرمايه گزاران خصوصي برگزار كردهايم كه اجراي اين طرح به عنوان نخستين مشاركت با موفقيتهاي چشمگيري همراه بوده است و توانسته بخش قابل توجهي از هزينههاي اجراي پروژهها را سرشكن كند.
شهردار منطقه 20 تهران با اشاره به اين موضوع گفت: اعتبارات منطقه 20 بهقدري نيست كه بتواند كفاف رفع كاستيها و نياز هاي منطقه را بدهد و درصد قابل توجهي از اين اعتبارات از درآمد مناطق ديگرجذب ميشود بنابراين حضور و مشاركت سرمايهگزاران بهويژه افراد بومي منطقه ميتواند در تامين سرانههاي رفاهي و خدماتي منطقه موثر واقع شود.
به گفته وي اكنون احداث مراكز رفاهي مانند مهمانسرا و زائر سرا و پاركينگ طبقاتي در اولويت نيازهاي منطقه قرار دارد كه با توجه به توجيه اقتصادي اين پروژهها ميتواند سبب جلب تواف و مشاركت سرمايهگزاران شود.
يكي از مواردي كه شهرداري اين روزها توجه ويژهاي به آن دارد اجراي برنامههاي فرهنگي و مذهبي در منطقه است كه احداث سراهاي محله، مراكز ورزشي و ساماندهي گورستانها وبهسازي نماهاي مذهبي را ميتوان بارزترين فعاليت شهرداري برشمرد.
*راگا گل سر سبد پروژههاي منطقه
اين روزها همه مردم و مسئولان شهر سرگرم ماه مبارك رمضان هستند وجود بنر هايي كه در گوشه و كنار شهر نظرمان را به خود جلب كرده است كه نويد بخش خبرها و اتفاقات خوبي در منطقه است چرا كه قرار است 120 گره ترافيكي، عمراني و فرهنگي منطقه در قالب 120 پروژه گشوده شود.
براي با خبر شدن از تاثير اجراي پروژهها در رفاه مردم و اطلاع از ميزان رضايتمندي آنها از طرحهاي اجرا شده به سراغ شهروندان منطقه ميرويم تا نظرآنها را در ارتباط با اهميت اجراي پروژهها جويا شويم.
ساعت 12 ظهر است و خيابان شهيد خانلري مملو از جمعيت دانشآموزاني است كه درحال تعطيلي يا رفتن به مراكز آموزشي مستقر در محله هستند. سرزده به مجتمع آموزشي فتحالمبين ميرويم تا با دانشآموزان دوره پيش دانشگاهي اين مجموعه آموزشي به گفتوگو بنشينيم.
وقتي از آنها ميپرسيم كه آيا در جريان تغيير و تحولات محل سكونتشان هستند ، تمام پاسخها مثبت است. محمد زاده با اشاره به اين موضوع عنوان كرد: تا دو سه سال پيش منطقه ما از كمترين امكانات آموزشي، فرهنگي برخوردار بود و ما براي شركت در كلاسهاي آموزشي بايد هزينههاي بسياري را به مراكز خصوصي ميپرداختيم اما از زماني كه سراهاي محله راهاندازي شدهاند 90 درصد از نياز ما شهروندان در موضات فرهنگي و آموزشي مرتفع شده است.
طاهري همكلاسي او ميگويد: نگاه محله محوري مسئولان شهرداري به منطقه بهترين اقدامي است كه از سوي اين سازمان صورت گرفته چراكه قبلا بيشتر امكانات و خدمات رفاهي شهر در نقاط خاصي از منطقه متمركز بود و بيشتر خانوادهها به دليل مسافت و تعصبات خانوادگي اين اجازه را به ما نميدادند تا از امكانات موجود استفاده كنيم اما احداث سراهاي محله نه تنها پاسخگوي نيازهاي آموزشي و فرهنگي ما جوانان و نوجوانان است بلكه براي ساير اعضاي خانواده هم قابل استفاده است. چرا كه علاوه بر اينكه زنان خانهدار ميتوانند از كلاسهاي آموزشي و مشاوره و برنامههاي متنوع مركز استفاده كنند، فزندان خردسالشان هم از امكانات خانه اسباب بازي و كتابخانه كودك و ... بهرهمند شوند.
انتهاي پيام/ص20