قهرمان شويم سال آينده در ليگ برتر شركت ميكنيم
يوسفيفر: براي اداي دين به كشتي كرج در ليگ دسته اول حاضر شديم
خبرگزاري فارس: مديرعامل تيم كشتي دسته اولي نوين چرم البرز گفت: خودم را مديون كشتي كرج ميدانم و براي اداي دين تصميم به تشكيل نوين چرم و حضور در ليگ دسته اول گرفتم.
مهدي يوسفيفر در گفتوگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبري فارس «توانا»، درباره حضور تيم نوين چرم در ليگ دسته اول كشتي آزاد گفت: خودم سالها در كشتي كرج حضور داشتم و علاقهمند به تشكيل و حمايت از اين رشته ورزشي در كرج بودم. چون خودم را مديون كشتي كرج ميدانم، براي اداي دين به كشتي آمدهام و تصميم به تشكيل نوين چرم و حضور در ليگ دسته اول گرفتم.
وي ادامه داد: همواره مترصد فرصتي بودم كه اين دين را به كشتي كرج ادا كنم و خوشبختانه امسال اين موقعيت با كمك و پشتيباني مسئولان هيئت كشتي كرج فراهم شد. اگر خدا كمك كند و بتوانيم روند رو به رشد خود را ادامه دهيم و قهرمان شويم، سال آينده در ليگ برتر شركت خواهيم كرد.
مديرعامل تيم كشتي نوين چرم البرز تصريح كرد: كشتي كرج همواره در تيم ملي نماينده داشته است، اما متاسفانه مدتي است كه از روزهاي اوج خود فاصله گرفته است. اميدوارم بتوانيم از اين سرمايه براي پيشبرد بهتر كشتي استفاده كنيم. من هم به عشق كشتي و با اين هدف اين تيم را تشكيل دادم.