هيئت مديره ميداند چطور با سرمربي صحبت كند
جعفري: اشتباهي در نوشته قرارداد قلعهنويي بود كه اصلاح شد
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه تراكتورسازي تبريز گفت: يك اشتباهي در نوشته قرارداد قلعهنويي بود كه اصلاح شد.
محمد حسين جعفري در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد شكست 3 بر 2 تراكتورسازي مقابل صباي قم اظهار داشت: به نظر مي رسد تيم هنوز به هماهنگي نرسيده است. دفاع و گلر ما مقابل صبا اشتباه كردند. از بازي اول نمي شود قضاوت كرد. تماشاگرپسند بازي كرديم اما از موقعيت هاي خود استفاده نكرديم و روي اشتباهات فردي بازي را واگذار كرديم. اميدوارم اين شكست براي بازيكنان تراكتورسازي باعث شود تا حواسشان را جمع كنند و عبرت گرفته باشند.
وي در مورد انتقادي كه به بازي اميرحسين صادقي در اين مسابقه شده و حتي گفته مي شود شايد اخراج شود، عنوان كرد: در تيم تراكتورسازي امير قلعه نويي كار خود را به نحو احسن انجام مي دهد و اگر به بازيكن تذكر محكمي مي دهد به معناي اخراج نيست. اين مسائل فعلا در تيم ما وجود ندارد. اميدوارم بچه ها دست به دست هم دهند تا تيم نتيجه بهتري بگيرد.
جعفري در پاسخ به اين سؤال كه آيا دو جلسه محروميت تراكتورسازي بخشيده شده يا خير گفت: دوستان ما در مجلس تلاش و اين موضوع را پيگيري كردند. طبق دستوري كه از وزير ورزش گرفته شده من به شوراي حكميت فدراسيون اعتراض كرده ام.
مديرعامل باشگاه تراكتورسازي در مورد اينكه آيا اين كار دخالت در فوتبال از سوي سياسيون به شمار نمي رود، تاكيد كرد: نمايندگان مجلس از سوي مردم انتخاب شده اند و براي رسيدگي به امور مردم در مجلس هستند. من طبق ضوابط از فدراسيون خواستم اين راي كميته استيناف را مورد بررسي دوباره قرار دهد. سه جلسه محروميت زياد و سنگين است. نمي گويم خطايي صورت نگرفته اما بايد طرف مردم را هم گرفت.
جعفري در ارتباط با اصلاح قرارداد امير قلعه نويي گفت: قراردادش را اصلاح كرديم. يك اشتباهي در نوشته قرارداد او بود كه اصلاح شد.
وي در مورد اينكه آيا قرار است زحمات قلعه نويي خارج از باشگاه جبران شود، گفت: من به عنوان مديرعامل باشگاه تعهد داده ام كه سقف قرارداد را رعايت كرده ام. هيچ وقت هم نگفتم استانداري اين كار را انجام مي دهد بلكه گفته ام در هيئت مديره باشگاه افراد توانمندي از استان هستند كه خودشان مي دانند چطور با امير قلعه نويي صحبت كنند.