0

اجراي طرح بازرسي شبانه از رستوران‌هاي اردبيل

 
soghrashokoohi
soghrashokoohi
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 270
محل سکونت : تهران

اجراي طرح بازرسي شبانه از رستوران‌هاي اردبيل

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مدير بهداشت محيط دانشگاه علوم پزشكي اردبيل خبر داد:
اجراي طرح بازرسي شبانه از رستوران‌هاي اردبيل

خبرگزاري فارس: مدير بهداشت محيط دانشگاه علوم پزشكي اردبيل گفت: طرح شبانه بازرسي بهداشتي از اماكن عرضه‌ كننده مواد غذايي به ويژه رستوران‌ها در استان اردبيل در حال اجراست.

به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، محمد دانه‌زن صبح امروز در جلسه بررسي مشكلات بهداشتي واحد‌هاي عرضه مواد غذايي در اردبيل اظهار داشت: ما از چند ماه پيش با بازرسي‌هاي شبانه از واحد‌هاي پذيرايي و رستوران‌ها نحوه ارائه خدمات و سرويس‌دهي آنها را به صورت سر‌زده مورد بررسي قرار داديم.
وي با بيان اينكه وضعيت بهداشتي اغلب اين واحد‌ها مطلوب و رضايت‌بخش نبود، خاطرنشان كرد: ‌در اين بازرسي‌هايي كه به صورت مكرر و بدون اعلام وقت قبلي به صورت سر‌زده انجام مي‌شود، بعد از سه بار تذكر شفاهي و كتبي در صورت مشاهده موارد غير‌ بهداشتي در رستوران‌ها و واحد‌هاي عرضه مواد غذايي سعي مي‌كنيم جلوي فعاليت آنها را گرفته و واحد‌ها را نيز پلمپ كنيم.
مدير بهداشت محيط دانشگاه علوم پزشكي اردبيل گفت: در قالب اين طرح 14 تيم بازرسي اغلب به صورت شبانه از رستوران‌ها و مجموعه‌هاي پذيرايي بين راهي بازرسي مي‌كنند و موارد تخلف را يادداشت و به صاحب آن مجموعه اعلام مي‌كنند.
اين مسئول بيان داشت:‌ در ماه مبارك رمضان اجراي اين طرح تشديد شده و ما سعي داريم با ورود به آشپزخانه رستوران‌ها و مراكز عرضه مواد غذايي از مراحل مختلف تهيه و توليد غذا، سالاد و بسياري از سرويس‌هاي ديگر اطلاع يافته و با موارد تخلف نيز برخورد كنيم.
وي بيان داشت: در اين بازديد‌ها حتي در بهترين و معروف‌ترين رستوران شهر نيز موارد متعددي از تخلفات بهداشتي را مشاهده مي‌كنيم و هرگز به خاطر اين معروفيت از كنار آن به سادگي عبور نمي‌كنيم.
دانه‌زن افزود:‌ اگر رسانه‌ها، خبرنگاران و صدا و سيما تمايل داشته باشند ما آمادگي داريم در قالب اين طرح آنها را نيز با برخي از موارد تخلف و رفتار غير متعارف آشنا كنيم تا در كنار اين اكيپ به تهيه گزارش بپردازند.
مدير بهداشت محيط دانشگاه علوم پزشكي اردبيل در مورد تذكرات و موارد مربوط به تعطيلي واحد‌هاي پذيرايي و رستوران‌ها نيز گفت:‌ در قالب اين طرح چند رستوران و واحد پذيرايي را پلمپ كرديم و اجازه نمي‌‌دهيم تا برطرف شدن موراد غير‌بهداشتي اين واحد‌ها به فعاليت خود ادامه دهند.
وي در مورد اجراي طرح بهاير نيز اظهار داشت: اين طرح با سركشي به واحد‌هاي صنفي و تجاري با محوريت رعايت موازين بهداشتي به ويژه در شهرهاي سرعين و اردبيل انجام مي‌شود و اجازه نمي‌دهيم فروشگاه‌ها و واحد‌هاي صنفي اقدام به عرضه مواد غذايي فاسد و غير‌ بهداشتي كند.
اين مسئول در مورد بازديد و سركشي از مجتمع‌هاي آبدرماني و آبگرم‌ها نيز گفت: ‌در اين زمينه نيز به صورت روزانه اكيپ‌هاي ما بازرسي‌هاي متعددي را انجام داده و اجازه نمي‌دهند افراد خاطي در اين مجموعه‌ها ميدان حضور و فعاليت داشته باشند.
انتهاي پيام/م20

چهارشنبه 12 مرداد 1390  10:31 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها