در خلخال؛
30 هزار كانال تلفن امواج را تقويت ميكنند
خبرگزاري فارس: رئيس شركت مخابرات خلخال گفت: هم اكنون 30 هزار كانال تلفن همراه كار برقراري تماس تلفن مشتركان و تقويت امواج تلفن همراه خلخال را به عهده دارند.
به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، علي بابايي ظهر امروز در نشست با فرماندار خلخال و در بررسي مسائل ارتباطي شهرستان خلخال اظهار داشت: پوشش تلفن همراه در شهرستان خلخال از افزايش مطلوب و مناسبي برخوردار است و فعاليتهاي ارتباطي در اين شهرستان به نحو مطلوب اجرايي ميشود.
وي همچنين از حل مشكل ضعف آنتن دهي تلفن همراه اول در اين شهرستان خبر داد.
بابايي افزود: دليل اصلي بروز مشكل ضعف آنتندهي تلفن همراه و نيز مشغول بودن شبكه در زمان برقراري تماس در روزهاي گذشته حضور انبوه مسافران و ميهمانان تابستاني در خلخال و محدوديت كانالهاي موجود شركت مخابرات در اين زمينه بود.
وي خاطرنشان كرد: با كاهش مسافران و آغاز ماه مبارك رمضان و نيز كاهش ميزان استفادهكنندگان از تلفن همراه هم اكنون مشكل برقراري تماسهاي تلفني همراه اول برطرف شده و تلاش ميشود با افزايش يك سايت جديد آنتن بيتياس و افزايش كانالهاي تلفن همراه اول در آينده چنين مشكلي در خلخال تكرار نشود.
اين مسئول اظهار داشت: هم اكنون 30 هزار كانال تلفن همراه كار برقراري تماس تلفني مشتركين خلخال را به عهده دارند كه در مواقع عادي تنها حداكثر 40 درصد از كانالهاي ياد شده مورد استفاده مردم بومي منطقه قرار ميگيرد.
رئيس شركت مخابرات خلخال گفت: منطقه بندي استان اردبيل از لحاظ سايتهاي مخابراتي همراه اول براي كاهش بار ترافيكي در اوج مصرف كانالهاي تلفني در دستور كار قرار گرفته و با اجراي آن مشكل مشغول بودن شبكه در زمان اوج مصرف تا حد قابل توجهي كاهش مييابد.
به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، فرماندار شهرستان خلخال هم در اين نشست بر تقويت زيرساختهاي مخابراتي تلفن همراه و اينترنت در اين شهرستان تاكيد كرد.
ذبيحالله عبداللهي جهان امروز را جهان ارتباطات و اطلاعات ناميد و افزود: در اين ميان كشورهايي موفق هستند كه همسو با نيازهاي اطلاعاتي و ارتباطي روز حركت كنند.
انتهاي پيام/م20