0

چگونه یک تبلت انتخاب کنیم

 
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 58933
محل سکونت : اصفهان

چگونه یک تبلت انتخاب کنیم

تبلت ها یا لوح های اینترنتی محصولاتی هستند که برخی از توانایی های رایانه را بکار گرفته اند و حجم عمده ارتباط با آنها از طریق یک صفحه نمایش لمسی برقرار می شود. این محصولات ساختاری مشابه با رایانه دارند به این معنی که در آنها از پردازنده، تراشه گرافیکی، حافظه و بخش ذخیره سازی استفاده شده اما توان هر کدام از این بخش ها در مقایسه با رایانه های رومیزی محدود است و نمی توان آنها را معادل یک رایانه کامل و یا لپ تاپ تعریف کرد. با این حال می توان گفت توانایی این دستگاه ها اگرچه از یک نوت بوک کمتر است اما از تلفن های هوشمند امروزی که دارای سیستم عامل و توان پردازش هستند در سطح بالاتری قرار می گیرد.

برای انتخاب تبلت ها اولین نکته اندازه صفحه نمایش آنها است زیرا سایر قسمت ها و حجم کلی دستگاه نیز توسط این صفحه نمایش تعیین می شوند.

مدل های مختلفی در بازار وجود دارند که از صفحه نمایش هفت اینچ تا ده اینچ را در بر می گیرد البته مدل های دیگری نیز خارج از این محدوده وجود دارند. این نمایشگرها لمسی هستند و می توان با لمس انگشتان، به آنها فرمان داد. این فرمان می تواند از یک کلیک ساده روی یک آیکون باشد تا تایپ یک متن زیرا لوح های اینترنتی فاقد کیبورد هستند و تایپ از طریق صفحه کیبورد مجازی روی نمایشگر انجام می شود. نکته دیگر در مورد نمایشگر این محصولات کیفیت آنها است.

در برخی مدل ها به دلیل کاهش مصرف انرژی و موارد دیگر کیفیت صفحه نمایش از نظر نور، رنگ و کنتراست پایین تر از سایر مدل ها است و در مقابل عمر باتری بیشتری دارند.

یکی از مهم ترین کاربردهای تبلت ها برای برقراری ارتباط با شبکه اینترنت است به همین دلیل به آنها لوح های اینترنتی گفته می شود. این توانایی می تواند نمایش صفحات وب باشد یا انواع بازی های آنلاین که نیازی به توان سخت افزاری ندارند. لزوم ارتباط با اینترنت باعث شده تا امکانات شبکه در تبلت ها نسبتا متنوع باشد. اغلب آنها علاوه بر پشتیبانی کامل از شبکه های بی سیم (Wi Fi) از فناوری های ارتباطی نسل سوم (۳G) هم پشتیبانی می کنند.

در کنار این موارد برخی از لوح های اینترنتی این قابلیت را دارند که با اتصال سیم کارت بتوانند داده ها را از طریق فناوری های مرتبط با استانداردهای مخابراتی منتقل کنند. نتیجه اینکه بعد از صفحه نمایش، امکانات دستگاه در بخش شبکه، اولویت بعدی برای انتخاب هستند. یک تبلت تنها برای مشاهده وب استفاده نمی شود و از دیگر کاربردهای اصلی آنها میتوان به پخش چندرسانه ای اشاره کرد. در نتیجه توانایی پخش فیلم در دقت تصویرهای بالا و با جزییات کامل باید از دیگر توانایی این مدل ها باشد.

توانایی پخش تنها به کیفیت پخش محدود نیست و پشتیبانی از انواع قابل های تصویری را هم باید در نظر داشت. توانایی صوتی دستگاه نیز اهمیت زیادی دارد. به دلیل حجم دستگاه و ضخامت اندک آن معمولا نمی توان از اسپیکرهای حرفه ای روی این مدل ها استفاده کرد بنابراین در بهترین شرایط، صدای خروجی کیفیت زیادی نخواهد داشت.

می توانید این مشکل را از طریق اتصال بلندگوهای جانبی و هدفون رفع کنید اما توجه داشته باشید که تبلت مورد نظر دارای این خروجی ها باشد. این کار را می توان برای تصویر هم استفاده کرد زیرا برخی تبلت ها دارای خروجی تصویری برای اتصال به مانیتور هستند.

یکی دیگر از شرایط تبلت ها نوع سیستم عامل آنها است. این سیستم عامل تعیین می کند که می توان از چه نرم افزارهایی استفاده کرد. در حال حاضر چهار نوع سیستم عامل پرکاربرد در این محصولات دیده می شود که شامل iOS برای آی پد های اپل، اندروید، ویندوز و لینوکس هستند.

هر کدام از آنها مزیت ها و معایب خاص خود را دارند اما می توان گفت صرف نظر از مدل های مخصوص اپل که همواره در اولویت های اول قرار دارند، اندروید رشد بسیار زیادی داشته و این تبلت ها می توانند انتخاب مناسبی باشند. البته برخی از نرم افزارهای ارایه شده برای این سیستم عامل ها رایگان نیستند ولی اغلب امکانات رایج را می توانید از طریق نرم افزارهای رایگان به دست آورید.

منبع:sharghnewspaper.ir

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

چهارشنبه 12 مرداد 1390  6:30 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها