/واليبال قهرماني جوانان جهان - برزيل/
اعجوبهاي بنام آتاناسويچ و اميدواري صربها براي بازي مجدد با ايران
خبرگزاري فارس: بازيكن تيم ملي واليبال صربستان با عملكرد فوقالعاده خود در ديدار برابر ايران نشان داد كه اعجوبهاي مهار نشدني است.
به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، هرچه از تواناييهاي آتاناسويچ، پديده واليبال صربها بگوييم كم است. بازيكني فوق ستاره كه به تازگي با 250 هزار يورو از پارتيزان بلگراد به تيم پلجاتوي لهستان، نايب قهرمان باشگاههاي جهان و اروپا منتقل شده است.
او در بازي با ايران دفعات معدودي دفاع شد و در تمامي مناطق زمين همه توپها از سوي جوويج، پاسور جواني كه اخيراً به تيم فريديشهافن آلمان پيوسته به او ختم شد.
آمار پايان بازي خود گواه همه چيز است؛ كسب 38 امتياز از 34 حمله موفق ، يك دفاع و 3 سرويس از نقش مهم اين بازيكن در موفقيت تيم صربستان حكايت ميكند. بعد از اين بازيكن بايد از كواكوويچ ياد كرد كه او هم در اين بازي 20 امتياز براي تيمش گرفت.
* اميدواري صربها براي بازي مجدد با ايران
ميلان زاكويچ، سرمربي صربستان در پايان مسابقه تيمش برابر ايران اين ديدار را تكرار فينال نوجوانان جهان خواند و عنوان داشت: از تيمهاي اول و دوم نوجوانان جهان با گذشت 2 سال، انتظاري جز اين بازي خوب نميرفت. به همين خاطر به بازيكنان دو تيم تبريك ميگويم و من هم مثل كاپيتان تيم ايران اميدوارم به خاطر علاقه اي كه او به تكرار اين بازي دارد اين اتفاق در مرحله نيمهپاياني و يا پاياني بيفتد.
وي همچنين در مورد سوال خبرنگاري كه از او پرسيد چقدر ستكوويچ را ميشناسيد گفت: او از دوستان قديمي من است و ما سالها با هم همبازي بوده ايم و هر دو نيز از مكتب واليبال صربستان مربي تيم ملي شده ايم.
سرمربي صربستان در جواب سوال خبرنگار ديگري در مورد اتكاي بيش از حد اين تيم به آتاناسويچ و اينكه در صورت مصدوميت ناخواسته اين بازيكن چه برنامهاي دارد اظهار داشت: البته او بازيكن بسيار تاثير گذاري است و من فكر چنين روزهايي را نيز كردهام و 2 بازيكن ديگري نيز در اين پست داريم كه فعلا در پستهاي ديگري در حال بازي كردن هستند.
مليپوشان ايران امشب در سومين مسابقه خود از ساعت 23:30 برابر بلژيك قرار خواهند گرفت.
مسابقات واليبال قهرماني جوانان جهان 10 تا 19 مردادماه در ريودوژانيرو برزيل برگزار ميشود. در اين دوره از مسابقات تيم ايران در دور مقدماتي با تيمهاي بلژيك، كانادا و صربستان همگروه است.