0

جملاتي از آلبرت انيشتين

abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

جملاتي از آلبرت انيشتين

*
اگر انسان‌ها در طول عمر خويش فعاليت مغزشان به اندازه يك ميليونيوم معده‌شان بود، اكنون كره زمين تعريف ديگري داشت.

*
اگر واقعيات با نظريات هماهنگي ندارند، واقعيت‌ها را تغيير بده.

*
تا زماني كه حتي يك كودك ناخرسند روي زمين وجود دارد، هيچ كشف و پيشرفت جدي براي بشر وجود نخواهد داشت.

*
تخيل مهمتر از دانش است.علم محدود است اما تخيل دنيا را دربر مي‌گيرد.

*
سعي نكن انسان موفقي باشي، بلكه سعي كن انسان ارزشمندي باشي.

*
سخت‌ترين كار در دنيا درك فلسفهٔ ماليات بر درآمد است.

*
سه قدرت بر جهان حكومت مي‌كند:۱-ترس ۲-حرص ۳-حماقت.

*
علم زيباست وقتي هزينهٔ گذران زندگي از آن تامين نشود.

*
متوجه هستيد كه تلگراف سيمي به‌نوعي يك گربهٔ بسيار بسيار درازي است كه وقتي دم‌اش را در نيويورك مي‌كشيد، سرش در لوس‌آنجلس ميوميو مي‌كند. اين را مي‌فهميد؟ و راديو هم دقيقاً به همين شكل كار مي‌كند؛ شما پيام‌هايي را از اينجا مي‌فرستيد و آنها در جايي ديگر دريافتشان مي‌كنند. تنها تفاوت در اين است كه ديگر گربه‌اي وجود ندارد.

*
مسائلي كه بدليل سطح فعلي تفكر ما بوجود مي‌آيند، نمي‌توانند با همان سطح تفكر حل گردند.

*
من با شهرت بيشتر و بيشتر احمق شدم.البته اين يك پديدهٔ نسبي است.

*
مهم آن است كه هرگز از پرسش باز نه‌ايستيم.

*
هيچ كاري براي انسان سخت‌تر از فكركردن نيست.

*
دين بدون علم كور است و علم بدون دين لنگ است.

*
در دنيا خط مستقيم وجود ندارد و تمام خطوط بدون استثنا منحني و دايره وار است و اگر اين خط كوچكي كه در نظرما مستقيم جلوه ميكند در فضا امتداد يابد خواهيم ديد كه منحني است.

*
به آينده نمي‌انديشم چون به زودي فرا خواهد رسيد.

*
به‌سختي ميتوان در بين مغزهاي متفكر جهان كسي را يافت كه داراي يك‌نوع احساس مذهبي مخصوص به‌خود نباشد، اين مذهب با مذهب يك شخص عادي فرق دارد.

*
خدا، شير يا خط؟ نمي‌كند.

*
نگران مشكلاتي كه در رياضي داريد نباشيد. به شما اطمينان مي‌دهم كه مشكلات من در اين زمينه عظيم‌تر است.

*
همزمان با گسترش دايرهٔ دانش ما، تاريكي‌اي كه اين دايره را احاطه مي‌كند نيز گسترده مي‌شود.

*
يك فرد باهوش يك مسئله را حل مي‌كند اما يك فرد خردمند از رودررو شدن با آن دوري مي‌كند.

*
در دنيايي كه ديوارها و دروازه‌ها وجود ندارند چه احتياجي به پنجره و نرده است؟

*
از وقتي كه رياضي‌دانان از سرو كول «نظريه نسبيت بالارفته‌اند، ديگر خودم هم از آن سر در نمي‌آورم.

*
دوچيز بي‌پايان هستند: اول كيهان، دوم ناداني بشر، در مورد اول زياد مطمئن نيستم.

*
من نميدانم انسان‌ها با چه اسلحه‌اي در جنگ جهاني سوم با يك‌ديگر خواهند جنگيد، اما در جنگ جهاني چهارم، سلاح آنها سنگ و چوب و چماق خواهد بود.

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

چهارشنبه 12 مرداد 1390  2:48 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها