0

چگونه تلخی زیتون را بگیریم؟

 
shima5
shima5

چگونه تلخی زیتون را بگیریم؟

چگونه تلخی زیتون را بگیریم؟

                              
چگونه تلخی زیتون را بگیریم؟
اگر میخواهید زیتون را خود در منزل عمل آورید این مطلب به شما کمک می کند تا این کار را به بهترین وجه انجام دهید:
اصولا زیتون ها به سه صورت كنسروی - شكسته و بی هسته هستند .
زیتون شكسته زیتو نی است كه مراحل روغن گیری آن انجام شده است و زیتون بی هسته همان زیتون كنسروی است (روغن كشی نشده است) و برای تهیه ی زیتون پرورده و یا تزپین كردن با فلفل قرمز و بسته بندی های خوشگل استفاده می شود.

در هرحال همه ی زیتون ها یك تلخی دارند و تنها راه گرفتن تلخی آنها خواباندن در آب نمك و شستشوی چند باره ی آنها است تا طعم تلخی آن به حد مورد انتظار شما از بین برود
.( میتوان در روز حدود سه الی چهار بار زیتون ها را می شویم و مجددا در آب نمك بریزیم )
در آخر كه طعم مطلوب را پیدا كرد مجدا زیتون ها را در آب نمك بریزید شوری آن به اندازه ای باشد كه خوراك آن برای شما مطبوع است (نه بی نمك و نه شور) و مثلا اگر در سطل های پلاستیكی سایز ماست های سه كیلویی می ریزی .روی آن 1 یا 2 قاشق روغن زیتون و گلپر (یك قاشق ) بریز معمولا زیتون را در جای خنك می گذارند وسعی كن این جای خنك یخچال نباشد

معمولا زیتون‌های سبز یا زیتون‌هایی كه اندكی مانده تا رسیده شوند را برای مدتی در محلول‌های قلیایی می‌خوابانند تا تلخی گوشت آنها گرفته شود
. سپس مدتی در آب می‌خوابانند و سرانجام در ظرف محتوی محلول كم‌نمك (مخلوط آب، نمك و سركه) نگه می‌دارند یا اینكه از همان ابتدا فرآیند گرفتن تلخی را تنها با آب‌نمك انجام می‌دهند.
زیتون را به این روش حتی در خانه نیز می‌توان عمل آورد، اما به دلیل وقت‌گیر بودن این فرآیند، بیشتر مصرف‌كنندگان، زیتون آماده را ترجیح می‌دهند. بعضی از زیتون‌ها پس از عمل آوردن سیاه می‌شوند. اگر زیتون پس از بیرون آوردن از قلیاب مدتی در معرض هوا قرار ‌گیرد، رنگش به سیاهی می‌زند. البته رنگ زیتون بیش از همه به نوع آن مربوط می‌شود.
در مورد محلول های قلیایی خوراكی ( تركیب آب و بی كربنات ها مثل جوش شیرین و آهك (كه برای مربای بالنگ استفاده می شود )
شنبه 20 تیر 1388  1:13 PM
تشکرات از این پست
asir_kar
asir_kar
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 51
محل سکونت : isfahan

پاسخ به:چگونه تلخی زیتون را بگیریم؟

بهترین غذاهای رژیم گیاهی

                              
بهترین غذاهای رژیم گیاهی
با پیروی از این رژیم، بدن خود را قوی و سالم نگه دارید و تناسب اندام خود را حفظ نمایید. اما چگونه می توان مواد مغذی را در این رژیم افزایش داد؟

با پیروی از این رژیم، بدن خود را قوی و سالم نگه دارید و تناسب اندام خود را حفظ نمایید. اما چگونه می توان مواد مغذی را در این رژیم افزایش داد؟
بهترین راه افزایش غذاهای مغذی در وعده های روزانه است.

فقط بزرك:
بزرك دانه ای كوچك است كه مملو از مواد مغذی است
. و حاوی اكگا 3، فیبر، ویتامین و چربی سالم می باشد. دانه بزرك را می توان به غلات یا غذاها اضافه نمود. دانه بزرك زمینی كه با آب تركیب می شود را به جای تخم مرغ استفاده كنید. برای كارآیی بیشتر، دانه های بزرك را قبل از استفاده، آسیاب نمایید و از آنجا كه خیلی زود فاسد می شوند، همیشه آنها را در فریزر نگه داری كنید.

افزودن مقداری جلبك

اسپیرولینا جلبكی است كه در طول قرون، به عنوان ماده مغذی استفاده شده است. مكمل های این جلبك در بسته های كوچك یافت می شوند. این جلبك منبع پروتئین قابل هضم است و مملو از ویتامین، بتاكاروتن و اسیدهای آمینه می باشد. در بازار به صورت كپسول یا پودر موجود است و می توان آنرا به آبمیوه ها اضافه نمود. سبزی خوردن وسبزیجات دارای برگ تیره، مثل اسفناج، كلم برگ، arugula و كلم منبع غنی كلسیم هستند كه برای استخوان ها مفید می باشند. همچنین این سبزیجات سرشار از انواع ویتامین و مواد مغذی بوده كه برای بدن مفید هستند، و نیز خوشمزه و چند كاره می باشند. می توان آنها را به صورت خام در سالاد یا در انواع سوپ و دیگر غذاها مصرف كرد. كاربرد آنها بی نهایت است.

مصرف انواع مغزها

مغزها دارای پروتئین و چربی های مفید هستند كه می توان آنها را به عنوان اسنك خورد. گردو منبع امگا 3 است. بادام می توان كلسیم، ویتامین E منیزیم را برای بدن فراهم سازد. این مغزها و آجیل ها چه به صورت بوده و چه خام مغذی هستند. كره آنها نیز دارای ارزش غذایی فراوانی است كه می توانید روی انواع نان ها بمالید.
غذاها و مواد بالا را به سبد غذایی خود اضافه كنید و سالم و تندرست زندگی کنید. 
شنبه 20 تیر 1388  1:18 PM
تشکرات از این پست
shima5
shima5

پاسخ به:چگونه تلخی زیتون را بگیریم؟

سالاد باقلا و پنیر

                              
سالاد باقلا و پنیر
اگر شما هم از آن جمله كسانی هستید که برای كنترل وزنتان مدت زیادی است كه اغلب شب‌ها شامی سبك می خورید و در نظر دارید تنوعی به منوی غذای خود بدهید. با ما همراه باشید...
 
اگر شما هم از آن جمله كسانی هستید كه به سلامت خودتان بسیار اهمیت می‌دهیدو برای كنترل وزنتان مدت زیادی است كه اغلب شب‌ها شامی سبك و به‌اصطلاح حاضری مثل نان و پنیر و گردو می‌خورید و حالا از این شام یكنواخت خسته شده‌اید، می‌توانید گزینه‌های دیگری را نیز امتحان كنید؛ به‌عنوان مثال در فصل بهار خوردن سالاد گرم باقالا و پنیر یكی از این پیشنهادهاست. این سالاد مخلوطی از سبزیجات فصل است كه به همراه پنیر، طعم و مزه خاصی دارد.
 مواد لازم برای 4تا 6نفر
- باقالای ریز؛ 900گرم (پوست دوم آن نیز جدا شود)
- روغن زیتون؛ 4قاشق سوپ‌خوری
- گوجه‌فرنگی؛ 175 گرم (هركدام به 4قسمت تقسیم شود)
- سیر؛ 4حبه (رنده شود)
- پنیر فتا؛ 115 گرم (خرد شود)
-شوید تازه خردشده؛ 3قاشق سوپ‌خوری
-زیتون ساده؛ 12عدد
-نمك و فلفل به مقدار كافی
-شوید تازه خردشده؛ مقداری برای تزیین

روش پخت:

1-
باقالا را در قابلمه‌ای حاوی آب و كمی نمك بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا بپزد؛ سپس باقالای پخته را در سبدی آبكش كنید و كنار بگذارید.
نكته: می‌توانید ابتدا باقالا را با پوست دوم پخته و سپس مغز آن را جدا كنید.
2 -تابه‌ای آماده كرده و روغن را در آن بریزید و روی حرارت قرار دهید؛ سپس گوجه‌فرنگی و سیر را به آن اضافه كرده و آن‌قدر حرارت دهید كه گوجه‌فرنگی‌ها تغییر رنگ پیدا كنند.
3 -پنیر خرد شده را به مخلوط گوجه‌فرنگی و سیر اضافه كنید و مدت یك دقیقه حرارت دهید. در پایان كاسه‌ای بلوری آماده كرده و باقالا را به‌همراه مخلوط گوجه‌فرنگی، سیر، پنیر و همچنین شوید و زیتون در آن بریزید. كمی هم نمك و فلفل اضافه كنید. مواد را خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و سپس مقداری شوید تازه روی سالاد بریزید و آن را خالی یا با كمی نان میل كنید.
نكته یك: برای آنكه این سالاد كمی ترش‌مزه شود، مقداری آبلیمو ترش هم به آن اضافه كنید.
نکته دو: با توجه به اینكه در این سالاد از پنیر فتا استفاده شده است، ابتدا آن را بچشید. در صورتی كه شور بود دیگر لازم نیست نمك اضافه كنید
 
شنبه 20 تیر 1388  1:41 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها