بخشدار كجور مازندران:
زيرساختهاي گردشگري كجور نياز به حمايت ويژه دارد
خبرگزاري فارس: بخشدار كجور خواستار حمايت ويژه دولت براي ايجاد زيرساختهاي گردشگري در اين بخش شد.
به گزارش خبرگزاري فارس از كجور، سيد نادر موسويزاده صبح امروز در نشست خبري با خبرنگاران با اشاره به استعدادهاي بالاي گردشگري طبيعي و تاريخي در اين بخش اظهار داشت: اين بخش با دارا بودن مواهب طبيعي، تاريخي و فرهنگي بسيار توانمنديهاي زيادي در جلب و جذب گردشگر دارد كه بايد مورد توجه باشد.
وي خاطرنشان كرد: آماده همكاري با سرمايهگذاران در بخشهاي مختلف راهاندازي پرورش گل و گياه، ايجاد مجتمعهاي تفريحي و توريستي و ايجاد جاذبههاي تفريحي هستيم.
بخشدار كجور مازندران ادامه داد: شركت تعاوني دهياران بخش كجور طرح توجيهي براي جذب سرمايهگذار براي ايجاد آبشار مصنوعي در كجور را نيز آماده كرده است.
اين مسئول تصريح كرد: عدم وجود مراكز فرهنگي، نبود ادارات ارشاد و تبليغات اسلامي و امام جمعه به نوعي باعث كمبود كار فرهنگي در بخش كجور شده كه خواستار استقرار اين ادارت در كجور هستيم.
بخشدار كجور از قرار گرفتن كجور در منطقه حفاظت شده البرز مركزي به عنوان مانع براي ايجاد صنايع تبديلي و دامداريهاي بالاي 50 راس ياد كرد و خاطرنشان كرد: نامهنگاريهاي زيادي درباره تسهيل در اين امر شده كه تاكنون جوابي گرفته نشده است.
وي از راهاندازي دو پروژه بزرگ كجور در سالهاي 90 و 91 خبر داد و گفت: شهرك صنعتي گلخانهاي خسران كجور كه از مصوبات سفر رئيس جمهور است و شهرك دامپروري فيروزكلا كه در مراحل پاياني ساخت قرار دارد از پروژههاي بزرگ كجور است.
موسويزاده با اشاره به اهميت بخش كشاورزي و ميزان توليدات محصولات كشاورزي و باغي در اين بخش بيان داشت: نخستين و مهمترين مركز خريد گندم غرب مازندران در كجور قرار دارد كه سالانه بين 500 تا 800 تن گندم و حدود 900 تن جو را از كشاورزان خريد تضميني ميكند.
اين مسئول با اشاره به مرغوبيت محصولات كشاورزي به ويژه گندم اين بخش يادآور شد: اگر كشت گندم از حالت سنتي درآمده و به سوي صنعتي شدن گام برداشته شود و همچنين از كشت ديم به كشت آبي تغيير يابد ميزان توليد در اين بخش چندين برابر ميشود.
موسويزاده بروكراسيهاي موجود بر سر راه سرمايهگذاران و عدم راه دسترسي مناسب به شهرستان و راكد ماندن اين پروژه را از جمله مشكلات توسعهاي در اين بخش عنوان كرد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به نيمه كار ماندن تعداد زيادي از پروژههاي حوزه راه و ترابري در اين بخش به پروژههاي راه روستايي حيرت به عاليدره، چناربن به چورن و حيرت به لشكنار اشاره كرد و گفت: حضور فيزيكي اداره راه و ترابري شهرستان در اين بخش مشهود است.
بخشدار كجور حل مشكل آب روستاهاي چناربن، چورن و كشكك، دادن مديريت سوخت منطقه به اين بخش، پيگيري براي واگذاري زمين به اهالي روستاي رانشي منجير، انجام مكاتبات براي ايجاد بانك كشاورزي در اين بخش، تقاضاي ايجاد نمايندگي تربيت بدني در كجور، حل مشكل آب روستاهاي خوشل و زانوس، ساماندهي وسايط نقليه خطي را از مهمترين اقدامات انجام شده يا در دست انجام عنوان كرد.
انتهاي پيام/ن20