اردشير كامكار گفت: صدابرداري در ايران نسبت به كشورهاي ديگر حرفهاي نيست؛ همان طور كه موزيسينها به سمت حرفهاي شدن ميروند، صدابرداران نيز بايد تحصيلات و دستگاههاي خود را ارتقا دهند.
اين هنرمند پس از اجرا به همراه گروه دوستي در سالن ميلاد مطرح كرد: به طور كلي اجراي خوبي را با همراهي گروه «دوستي » در سالن ميلاد تجربه كرديم؛ در شرايط فعلي كه سالن كنسرتي در شهر وجود ندارد و تالار وحدت هم جوابگوي تعداد زياد علاقهمندان موسيقي نيست سالن ميلاد سالن خوبي براي اجراي اين كنسرت بود.
او با بيان اينكه مخاطباني كه به اجراي گروه دوستي آمدند، بسيار خوب و با فرهنگ بودند توضيح داد: از بعضيها شنيدم مخاطباني كه در انتهاي سالن نظارهگر اجراي گروه دوستي بودند علاوه بر اينكه ديد خوبي نسبت به صحنهي اجرا نداشتند صداي ما را نيز به خوبي نميشنيدند؛ با اين حال با صبوري بسيار اجرا را دنبال كردند.
وي خاطر نشان كرد: صدابرداري در ايران بايد به طور حرفهايتر دنبال شود تا در حين اجرا نوازنده تمركزش را از دست ندهد.
كامكار همچنين عنوان كرد: ما در گروه «دوستي» چند هدف را دنبال ميكرديم؛ اول اينكه موسيقي خوب اجرا كنيم و دوم دور هم جمع شويم تا جوانان شاهد اين دوستي، اتحاد و يكدلي باشند و اين گام مثبتي در موسيقي كشور است.
اين هنرمند در بخش ديگري از سخنانش مطرح كرد: كار ما صرفا موسيقي سنتي نبود؛ بلكه يك موسيقي ملي بود و به طور واضح در آواز ناظري و قطعات عليزاده حس ميشد.
كامكار دربارهي فعاليتهاي هنرياش نيز توضيح داد: در حال حاضر مشغول تمرين كاري با اردوان كامكار هستيم و كامبيز گنجهاي نيز ما را همراهي ميكند و در اين اثر تركيب جديدي را دنبال ميكنيم.