0

مقابل داماش دست و پا بسته نيستيم

 
soghrashokoohi
soghrashokoohi
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 270
محل سکونت : تهران

مقابل داماش دست و پا بسته نيستيم

نسخه چاپي ارسال به دوستان
كاپيتان تيم فوتبال صنعت نفت آبادان:
مقابل داماش دست و پا بسته نيستيم

خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت: براي پيروزي مقابل تيم داماش حريف دست و پا بسته‌اي نيستيم.

اميد شريفي‌نسب امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت با اشاره به بازي امشب صنعت نفت آبادان مقابل داماش گيلان اظهار داشت: پيش‌بيني مي‌شود بازي خوب و سختي داشته باشيم.
وي با بيان اينكه تيم صنعت نفت در آمادگي لازم است، افزود: ما اردوهاي خوبي را پشت سر گذاشتيم و دوران بدن‌سازي ايده‌آلي را گذرانديم.
كاپيتان تيم فوتبال صنعت نفت آبادان ادامه داد: با آمادگي كامل و مناسب خود را براي رقابت‌هاي ليگ برتر مهيا كرديم و اميدواريم به نتايج مثبتي دست پيدا كنيم.
اين بازيكن فوتبال بازي مقابل تيم داماش را كاري سخت دانست و گفت: بازي مقابل تيم پرمهره داماش در رشت و زمين ورزشگاه عضدي با چمن مصنوعي كاري سخت است.
شريفي‌نسب ابراز داشت: براي شاد كردن هواداران صنعت نفت آبادان تا پاي جان تلاش مي‌كنيم تا پيروز ديدار با داماش باشيم.
وي با اشاره بر اينكه ما حريفي دست و پا بسته براي داماش نيستيم، متذكر شد: براي پيروزي در اين ميدان تمام نيرو و توان خود را به‌كار مي‌گيريم.
كاپيتان صنعت نفت آبادان با اظهار تاسف از جدايي حسن هوري بازيكن اين تيم يادآور شد: هوري بازيكن با تعصب نفت بود كه جاي خالي وي در تيم احساس مي‌شود.
شريفينژاد در پايان اذعان داشت: اميدوارم بتوانم جاي خالي هوري را در تركيب صنعت نفت پر كنم.
انتهاي پيام/ن30

سه شنبه 11 مرداد 1390  4:11 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها