0

اولويت سال جاري اجراي دقيق اصل 44 است

 
soghrashokoohi
soghrashokoohi
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 270
محل سکونت : تهران

اولويت سال جاري اجراي دقيق اصل 44 است

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مديرعامل شركت توزيع برق استان اردبيل:
اولويت سال جاري اجراي دقيق اصل 44 است

خبرگزاري فارس: مديرعامل شركت توزيع برق استان اردبيل گفت: تسهيل در اجراي اصل 44 قانون اساسي در واگذاري امور به ويژه سرمايه‌گذاري از اولويت‌ سال جاري شركت توزيع برق اين استان است.

عليرضا عليزاده در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اردبيل اظهار داشت: افزايش راندمان، كاهش تلفات شبكه، ‌تامين منابع براي ارتقاي اصل نگهداري، اجراي مديريت بهينه‌سازي مصرف نيز از جمله سياست‌هاي وزارت نيرو در سال جاري است.
وي از اتخاذ سياست جديد در نرخ‌گذاري مصرف انرژي در بخش‌هاي خانگي، ‌تجاري و اداري خبر داد و بيان داشت:‌ وزارت نيرو تلاش مي‌كند تا قيمت‌گذاري را بر اساس نرخ تمام شده اعمال و الگوي فرهنگ مصرف را تغيير داده و يك رويه مناسب را در افزايش راندمان و روي ‌آوردن مردم به انرژي‌هاي تجديد‌ پذير فراهم كند.
اين مسئول در ادامه سخنان خود با اشاره به كاهش مصرف انرژي برق در استان خاطرنشان كرد: در برخي از شهرهاي ما كاهش مصرف حتي بيش از 35 درصد بوده، اما در برخي از شهرها نظير نمين هيچ تغييري را در مصرف انرژي هفت ماه گذشته شاهد نبوديم.
عليزاده ادامه داد:‌ در پيك مصرف نيز مشتركان ما 15 درصد كاهش مصرف داشتند به طوري كه در برخي از ايام پيك شبانگاهي ما به پيك روزانه تبديل شده است.
وي افزود: ‌از ابتداي امسال ما با دو پيك مصرف شبانه و روزانه مواجه بوديم به طوري كه در مصارف خانگي پيك مصرف شبانه ولي در تجاري و ادارات و صنايع پيك مصرف به صورت روزانه بود.
اين مسئول با يادآوري اينكه مشتركان اداري و عمومي 2.6 درصد مشتركان را شامل مي‌شوند بيان داشت: مصرف اين قشر بيش از 15 درصد است در حالي كه مصرف انرژي در بخش صنعت و كشاورزي با حجم وسيع مشتركان به ترتيب 16 و هفت درصد است.
مديرعامل شركت توزيع برق استان اردبيل ضرورت مديريت مصرف در بخش اداري را يادآور شد و گفت:‌ هدف ما از بهينه‌سازي مصرف كم‌ كردن آن نيست بلكه استفاده از روش‌هاي بهينه مصرف كردن است تا به صورت ماهانه مصرف برق ادارات كنترل شود.
وي با انتقاد از فرهنگ غلط روشن‌ كردن لامپ در بدو ورود به ادارات و دستگاه‌هاي اجرايي از سوي كاركنان، خاطرنشان كرد:‌ شايسته است در اين زمينه در ايام صبح و ظهر از انرژي طبيعي خورشيدي بيشتر بهره بگيريم و يا با به كار‌گيري لامپ‌هاي كم مصرف جديد و استفاده از امكانات مدرن در مصرف برق وسايل و تجهيزات اداري به روند كاهش مصرف كمك كنيم.
اين مسئول با قدرداني از برخي از ادارات در همراهي كردن شركت توزيع برق براي كنترل مصرف گفت:‌ برخي از ادارات ما نه تنها در مصرف انرژي خود كاهشي را اعمال نكرده‌اند بلكه مصرف آنها زياد شده كه ما در نامه‌اي به مديران اين دستگاه‌ها بارها اعلام هشدار و تذكر كرديم.
انتهاي پيام/ن20

سه شنبه 11 مرداد 1390  2:08 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها