مديركل فني و حرفهاي استان اردبيل:
80 درصد دانشجويان ميتوانند كارآفرين باشند
خبرگزاري فارس: مديركل فني و حرفهاي استان اردبيل گفت: 80 درصد دانشجويان فارغالتحصيل دانشگاههاي ايران ميتوانند كارآفرين باشند.
به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، عزيز حبيبي صبح امروز در نشست مديران مراكز فني و حرفهاي جوار دانشگاهي در اردبيل اظهار داشت: اين فارغالتحصيلان ميتوانند با پشت سر گذاشتن دورههاي مهارتي و فني و حرفهاي علاوه بر ايجاد اشتغال براي خود، كارآفرين براي ساير دانشجويان و بيكاران باشند.
وي ضرورت راهاندازي مراكز فني و حرفهاي جوار دانشگاهها را با هدف ايجاد فرصت اشتغال و مهارتآموزي جوانان ضروري اعلام كرد و افزود: با توجه به آموزشهاي مهارتي و فناوري ضرورت دارد برنامهريزيها همگام با اين امر و براي ايجاد اشتغال عملياتي شود.
حبيبي تصريح كرد: در كشورهاي پيشرفته تنها 30 درصد جوانان پس از دريافت ديپلم ادامه تحصيل ميدهند و 70 درصد به دنبال حرفهآموزي، يادگيري مهارت و ورود به بازار كار هستند.
اين مقام مسئول تحصيل همزمان با پژوهش، تحقيق و همچنين مهارتآموزي را ابزار مناسبي براي ايجاد فرصتهاي اشتغال معرفي كرد و ادامه داد: ما اميدواريم در كشورمان روزي را شاهد باشيم كه فارغالتحصيلان ما از مراكز آموزشي و دانشگاهي خود صاحب فن و مهارت كافي بوده و در كنار آن فرهنگ اشتغال نيز در جامعه كه به اصطلاح پشت ميزنشيني است، اصلاح شود.
حبيبي خاطرنشان كرد: با حمايت دولت خدمتگزار آموزشها و توجه به نظام مهارتي در كشورمان جدي گرفته شده است به طوري كه ما از مهرماه امسال اولين دوره دانشجويان مهارت را پذيرش ميكنيم.
وي اضافه كرد: اين كار در مركز استان و خلخال در قالب هفت رشته انجام ميشود تا بتوانيم در كنار مهارتآموزي و يادگيري فنون مورد نظر به افراد شركتكننده مدرك تحصيلي نيز كه مورد تأييد وزارت علوم است، ارائه كنيم.
حبيبي در ادامه سخنان خود فعاليت بيش از 200 آموزشگاه آزاد زير نظر سازمان فني و حرفهاي را در استان يادآور شد و گفت: افراد هم در مراكز دولتي و هم آزاد ميتوانند در دورههاي آموزشي شركت كرده و مهارت مورد علاقه خود را فرا بگيرند.
وي در ادامه سخنان خود از تجهيز مراكز و به روز رساني امكانات فني و حرفهاي خبر داد و افزود: در اين زمينه در يك سال گذشته بالغ بر يك ميليارد تومان سرمايهگذاري شده و امسال نيز با سرعت اين كار ادامه پيدا ميكند.
اين مسئول در ادامه سخنان خود از راهاندازي دورههاي جديد رباتيك، تعمير آسانسور و راهاندازي كارگاه بازار كار در مراكز فني و حرفهاي خبر داد و تصريح كرد: اين سازمان انعطافپذير و بازارپذير است و هر سال متناسب با ظرفيت بازار كارگاهها و آموزشهاي خود را هماهنگ ميكند.
به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، در مراسم تجليل از آموزشديدگان فني و حرفهاي بيلهسوار نيز رئيس مركز فني و حرفهاي شهرستان بيلهسوار اظهار داشت: از اول امسال تاكنون 240 نفر در بيلهسوار و 6 روستاي همجوار اين شهرستان از آموزشهاي رايگان فني و حرفهاي بهرهمند شدند.
صادق امامي اضافه كرد: ارائه آموزشهاي ويژه در رشتههاي پرورش زنبور عسل، گاوداري، گوسفند، نازكدوزي و خياطي از اولويت برنامهها بوده است.
وي از فعاليت هشت كارگاه آموزش مهارتآموزي در اين شهرستان خبر داد و گفت: براي تجهيز كارگاه رايانهاي اين مراكز و نيز تأمين برخي امكانات گرمايشي و سرمايشي بيش از 150 ميليون ريال هزينه شده است.
انتهاي پيام/م20