![](http://g8-nkh.ir/images/stories/modiran1/os-6s.jpg) |
موضوع ارسال آگهی های دولتی طي بخشنامه اي از سوي استاندار خراسان شمالي به كليه دستگاههاي اجرايي ، سازمانها و نهادهاي انقلاب اسلامي و پيرو مصوبه مجلس و بخشنامه هيات دولت ابلاغ شد. |
استاندارخراسان شمالي در بخشنامه اي به كليه مديران دستگاههاي اجرايي ، موسسات و شركتهاي دولتي و نهادهاي انقلاب اسلامي استان از آنان خواست تا نسبت به رعايت بخشنامه هيات محترم دولت و ماده 2 بند 5 از قانون اهداف و وظايف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در مورد تمركز ، توزيع و نشر انواع آگهي هاي دولتي و تقسيم آن بين جرايد اقدام كنند .
مهندس شفقت در اين بخشنامه تاكيد كرده است : لازم است در راستاي تقويت نشريات محلي ، كليه دستگاههاي اجرايي استان از اين پس از ارسال مستقيم هرنوع آگهي به نشريات استاني و كشوري خودداري و حداقل 3 روز قبل از موعد چاپ ، آگهي هاي مورد نظر خود را به اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان ارسال و از درج نام نشريه خاص جهت چاپ آگهي هاي مزبور خودداري نمايند .
نماينده عالي دولت در خراسان شمالي با تاكيد بر اينكه مسئوليت تقسيم عادلانه آگهي هاي دولتي به نشريات استاني و كشوري بر عهده اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي است تصريح كرده است : مسئوليت رعايت مفاد اين بخشنامه به عهده بالاترين مقام دستگاه اجرايي است.