0

معصومي جايگاهش را در تيم ملي تثبيت كرد، آذرشكيب حذف شد

 
ahmadfeiz
ahmadfeiz
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 20214
محل سکونت : تهران

معصومي جايگاهش را در تيم ملي تثبيت كرد، آذرشكيب حذف شد

قهرماني كشتي ايران در جام زيلكوفسكي لهستان

فردين معصومي كشتي گير آزادكار وزن 120 كيلوگرم كشورمان با كسب مدال طلاي جام «زيلكوفسكي» لهستان يك گام به دوبنده تيم ملي در رقابت هاي جهاني تركيه نزديك شد.
در روز دوم و پاياني اين رقابت ها فردين معصومي كاپيتان تيم ملي كه به دليل مصدوميت از ناحيه چشم در رقابت هاي انتخابي شركت نكرده بود با شكست كشتي گيراني از جمله مجارستان و تركيه به ديدار فينال راه يافت و با توجه به حضور نيافتن حريف بلاروس در ديدار فينال قهرمان شد. در همين وزن آذرشكيب در دور اول به «الكسي شيماروف» بلاروس باخت و در گروه بازنده ها نيز مغلوب «دلاگنف» آمريكايي شد تا نشان دهد حضور همراه با استرس و تدافعي راهي به آينده ندارد.
در روز دوم اين رقابت ها عرفان اميري در وزن 96 كيلوگرم صاحب مدال برنز شد. روز شنبه نيز عليرضا گودرزي در وزن 84 كيلوگرم به مدال طلا دست يافت و فرزاد جعفري و احسان اميني در اوزان 55 و 84 كيلوگرم به مقام سوم رسيدند تا تيم ايران با اين نتيجه قهرمان مسابقات شود. تيم هاي تركيه، لهستان، بلغارستان و روسيه نيز به مقام دوم تا پنجم رسيدند.
تيم ملي كشتي آزاد ايران خود را براي شركت در رقابت هاي جهاني تركيه و گزينشي المپيك لندن كه 20 تا 27 شهريورماه در شهر استانبول تركيه برگزار مي شود، آماده مي كند.

پیامبر (ص): صبر اگر به بیقراری رسید دعا مستجاب می شود.

عزیز ما قرنهاست که چشم انتظار به ما دارد!

سه شنبه 11 مرداد 1390  1:19 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها