مديرعامل انجمن خيرين مسكنساز:
انجمن خيرين مسكنساز سالانه 20 هزار مسكن ميسازد
خبرگزاري فارس: مديرعامل انجمن خيرين مسكنساز كشور گفت: اين انجمن آمادگي دارد با واگذاري زمين مورد نياز سالانه 20 هزار واحد مسكن احداث كند.
به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، كيومرث سلكي پيش از ظهر امروز در جلسه خيرين مسكنساز استان اردبيل اظهار داشت: در سطح كشور با دعوت از خيرين و افراد نيكوكار سعي كرديم مسكن مورد نياز محرومان جامعه را به صورت رايگان احداث و در اختيار آنها قرار دهيم.
وي با يادآوري اينكه مسكن و شهرسازي و شهرداريها در واگذاري زمين و پروانه ياريگر ما هستند، افزود: در كنار اين مساعدتها كمكهاي مردمي نيز به كمك خيرين آمده تا شاهد احداث مجموعههاي مناسب در حوزه مسكن باشيم.
اين مسئول در ادامه سخنان خود با يادآوري اينكه ساخت مسكن براي نيازمندان جامعه يكي از اولويتهاي اساسي اين انجمن در سال جاري است، خاطرنشان كرد: هماكنون 24هزار واحد مسكن توسط خيرين مسكنساز در سطح كشور در حال اجرا است كه اين انجمن تلاش ميكند بخشي از اين واحدها را تا پايان امسال تكميل و در اختيار نيازمندان قرار دهد.
سلكي اضافه كرد: از اين تعداد واحد مسكوني تا كنون عمليات اجرايي 15 هزار واحد آغاز شده و به تدريج عمليات اجرايي ساير واحدها نيز آغاز ميشود.
وي ادامه داد: در ساخت اين واحدهاي مسكوني كه عمدتاً توسط انجمن آغاز شده با متراژهاي مختلف سعي شده مسكن مورد نياز محرومان تامين شود.
اين مسئول بيان داشت: اين انجمن هماكنون در استانها فعاليت كرده و با بيش از 250 اعضاي هيئت مديره سعي ميكند با جذب مشاركتهاي مردمي و خيرين فعاليتخود را استمرار بخشد.
*خيرين مسكنساز اردبيل 218 واحد احداث ميكنند
به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، مدير كل بنياد مسكن استان اردبيل نيز در اين مراسم با يادآوري اينكه انجمن خيرين مسكنساز استان اردبيل نيز بيش از 218 واحد مسكن در دست احداث دارند، افزود: اين واحدها در شهرهاي اردبيل، مشگينشهر، نير و نمين با مساحت 9 هزار مترمربع احداث ميشود.
احمد حاجعليزاده تصريح كرد: مجموع اعتبار منظور شده براي اين پروژهها بالغ بر 200 ميليارد ريال است كه اين انجمن تلاش ميكند بخش عظيمي از آن را از محل كمكهاي مردمي دريافت كند.
وي با اشاره به كلنگزني پروژه 64 واحدي خيرين مسكنسازي نمين گفت: اين واحدها در مساحت 2 هزار و 550 مترمربع در قالب 6 بلوك و با زيربناي 5 هزار مترمربع احداث ميشود.
حاجعليزاده ميزان سرمايهگذاري براي اين پروژه را 14 ميليارد ريال اعلام كرد و افزود: اين واحدها در زمين اهدايي مسكن و شهرسازي و با استفاده از تسهيلات بانك مسكن به صورت تك و دو اتاقه احداث ميشود.
اين مسئول بيان داشت: از مجموع واحدهاي در حال احداث انجمن خيرين مسكنساز بيش از 172 مورد پروانه ساخت و بهرهبرداري دريافت كردهاند.
انتهاي پيام/م20