0

مغز در صداقت نقش ندارد

 
shahabdadashi
shahabdadashi
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 361
محل سکونت : هرمزگان

مغز در صداقت نقش ندارد

نورولوژیستها دریافتند که صداقت در انسان ذاتی بوده و در زمان بروز رفتارهای صادقانه، فضاهای مرتبط با کنترل و تصمیمات در مغز فعال نمی شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر، محققان دانشگاه هاروارد با انجام "تست صداقت" در گروهی از داوطلبان دریافتند که افراد صادق به روشی کاملا طبیعی و ذاتی رفتار می کنند و برای صادق بودن تصمیم گیری نمی کنند.

این تست برپایه یک بازی ساده یعنی پرتاب سکه استوار شده است. شرکت کنندگان باید شیر یا خط بودن سکه را حدس می زدند. در بخش اول این تست قبل از پرتاب داوطلبان باید روی یک برگه کاغذ پیش بینی خود را می نوشتند. در بخش دوم تست، پس از پرتاب باید می گفتند که آیا پیش بینی آنها درست بوده است یا خیر و بنابراین اگر درست می گفتند برنده می شدند.

در این تست، آزمایش کننده برگه نوشته شده را مشاهده نمی کرد و تنها برپایه اظهارات داوطلب و صداقت شخصی وی جایزه را پرداخت می کرد.

براساس گزارش نیوساینتیست، نتایج این تحقیقات نشان دادند که در بسیاری از موارد داوطلبان با صداقت و بدون ترس از دست دادن فرصت دریافت جایزه پاسخ صحیح دادند در حالی که بعضی دیگر از این داوطلبان تقلب کرده و نتیجه ای برخلاف پیش بینی خود را اعلام کردند.

در مدت این اظهارات نورولوژیستها فضاهای مغز داوطلبان را با استفاده از رزونانس مغناطیسی مورد بررسی قرار دادند. این فضا کورتکس جلوپیشانی مرتبط با تصمیمات و کنترل رفتار است.

به این ترتیب مشاهده شد که در مغز افراد صادق این فضا قبل از بیان یک اظهار صادقانه فعال نمی شود. این در حالی است که در مغز افراد متقلب این فضا روشن می شود.

به گفته این محققان، صداقت یک رفتار از پیش فرض شده و ذاتی است که تحت تاثیر سیستمهای خود کنترلی مغز قرار نمی گیرد.

چهارشنبه 16 تیر 1389  7:11 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها