عارف ربطي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري پانا در خصوص مثبت بودن نتيجه تست دوپينگ فرنگي کار تيم ملي اظهار داشت: من هم در همين حد اطلاعات دارم. مشکلي پيش آمده و بايد فدراسيون اعتراض خود را به مراجع ذيربط اعلام کند. در پي اعتراض ما کار به نمونه گيري دوم مي کشد و بايد ديد نتيجه آن چه خواهد شد. در اين مورد ما بايد واقع بينانه فکر کنيم.
وي با تاکيد بر اين مطلب که هنوزي چيزي مسجل نشده است ولي برخي رسانه ها دست به بزرگ نمايي مي زنند! ، افزود : صحبت من اين است از کجا معلوم که مطلب مثبت بودن دوپينگ توطئه نباشد؟ ما با حضور اين ورزشکاران در مسابقات جهاني و المپيک 4 مدال طلا را مي توانستيم صاحب شويم. جايي که برخي کشورها به داور پول مي دهند و آنها را مي خرند چطور ممکن است در صدد خريدن ماموران " وادا " بر نيايند؟ متاسفانه برخي رسانه ها براي فروش بيشتر خود خبرهاي مثبت و منفي مي دهند و بدون ثابت شدن موضوع دارند با حيثيت کشتي گيران بازي مي کنند.
دبير فدراسيون کشتي با اشاره به اين مطلب الان که هنوز چيزي اتفاق نيفتاده ، فدارسيون و مملکت را زير سوال مي برند، اظهار داشت : بايد همه ما در هر لباسي عرق ملي داشته باشيم. در دنيا در رشته هاي ديگر کلي کثافت کاري مي شود و مطلب در مملکت آن ها مي ماند و صداي آن را در نمي آوردند. چرا ما نبايد احتمال بدهيم مثبت بودن تست دوپينگ توطئه عليه کشتي ايران باشد ؟ ما شانس اول مدال طلا بوديم. ساير کشورها رشد کشتي فرنگي ما را ديده اند و اين کارها را مي کنند. وقتي جمهوري آذربايجان 2 داور المپيکي را به آن کشور دعوت مي کند بهترين هتل، ماشين و پول در حدود 3 هزار دلار در اختيار آن ها قرار مي دهد، شما اسم اين کار را چه مي گذاريد؟
ربطي در ادامه گفت : خواهش مي کنم در مورد دوپينگ کمي با احتياط حرکت کنيم. اجازه بدهند تا دوپينگ ورزشکار ثابت شود آن وقت اعلام کنيد. دارند حيثيت اين ورزشکار را در اين مملکت مي برند. من احتمال توطئه را مي دهم چرا که در گوانگژو به چشم خودم ديدم که کوليمانوف به داور پول مي داد تا او را بخرد. اگر ما هم قوي نبوديم همين بلا را روي تشک بر سر ما مي آوردند. معتقدم مطبوعات ما در اين مورد بايد جناحي و به نفع ايران عمل کنند. آن مقداري که خارجي ها در مورد مطلب ثابت نشده اطلاع رساني کرده اند ما 10 برابر آن را انعکاس داده ايم .
وي افزود : فدراسيون پزشکي ما در اين کار دخالت کند. از کجا بدانم که وادا درست مي گويد؟ با دريافت پول حق را ناحق مي کنند. امروز ورزش دنيا به سوي انحطاط کشيده شده است. خيلي از مسائل احتمال دارد. شايد خواسته باشند به هر راه ممکن کشتي ما را تخريب کنند. بايد حواس ما جمع باشد و مطبوعات هم اقدامي عاقلانه به عمل آورند. اميدوارم حضور ستاد مبارزه با دوپينگ و فدراسيون پزشکي ورزشي در اين صحنه ها کم رنگ نباشد.
دبير فدراسيون کشتي گفت: محمد بنا کماکان در اردو حضور دارد و به کار خود ادامه مي دهد. وي زحمت خود را کشيده است و سرمربي ديگر نمي تواند مواظب کشتي گير در خانه خودش هم باشد. او زحمت خود را کشيده و نبايد حاصل کارش از بين برود.