0

بازي‌كودكان را جدي بگيريم

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

بازي‌كودكان را جدي بگيريم

آيا مي‌دانيد يكي از دلايلي كه در يكي دو دهه گذشته فاصله ميان فرزندان و والدين افزايش يافته، اين است كه والدين به دليل مشغله زياد ديگر فرصت بازي كردن با فرزندانشان را ندارند؟

متاسفانه در حال حاضر مهم‌ترين نگراني پدر و مادر‌ها تهيه نيازهايي مانند پوشاك، مدرسه و غذاي فرزندان است و چندان گذراندن زمان با كودكان و بازي كردن با آنها را جدي نمي‌گيرند.

اگر تمايل داريد بدانيد بازي مورد علاقه فرزندتان ـ شخصيت‌هاي كارتوني مورد علاقه او ـ دوستانش و حتي رنگ‌هاي مورد نظر او كدامند به بازي او توجه كنيد.

بازي كردن با كودكان سبب مي‌شود تا حد زيادي فاصله شما با آنها كاهش پيدا كند، با آنها صميمي‌تر شويد و به روحيات و خلقيات فرزندان خود پي ببريد. بازي كردن سبب مي‌شود شما از دنياي پرهياهوي امروزي فاصله گرفته و به دنياي پاك و ساده كودكان قدم بگذاريد؛ دنيايي كه داراي قواعد و قوانيني متمايز از دنياي بزرگسالان است و تفكر كودكانه در آن حرف اول را مي‌زند. بسياري از مواقع هنگام بازي كردن با كودكان، شما مي‌توانيد به مشكلات روحي‌اي كه ممكن است فرزندانتان با آن روبه‌رو باشند پي ببريد. معمولاً بچه‌ها هنگام بازي كردن اعتراضات و نارضايتي‌هاي خود را از پدر و مادر و اطرافيان بروز مي‌دهند و آنها را با اين شيوه بيان مي‌كنند.

بچه‌ها نياز دارند كه حس كنند با والدين خود ارتباط نزديكي دارند و مي‌توانند بدون ترس و نگراني حرف‌هاي خود را به آنها بزنند. اگر شما زمان زيادي از فرزندان خود دور باشيد و با آنها در ارتباط نباشيد ممكن است آنها اين‌گونه حس كنند كه براي پدر و مادر خود ارزش چنداني ندارند و همين امر بسيار در روحيه آنها تأثير منفي خواهد گذاشت.

به اين ترتيب آنها هر روز با شما فاصله خواهند گرفت و هر روز شما را غريبه‌تر مي‌بينند. به همين دليل بسياري از كودكان رو به سوي دوستان فرضي مي‌آورند و ساعت‌هاي زيادي را صرف صحبت كردن و بازي كردن با آنها مي‌كنند. اگر شما تاكنون زياد با كودك‌تان بازي نكرده‌ايد سعي كنيد از همين امروز اين فاصله را از بين ببريد و زمان بيشتري را با كودكان خود سپري كنيد.

سعي كنيد حداقل هر چند روز يك بار چند دقيقه را به بازي كردن با كودكانتان بپردازيد و در دنياي كودكانه آنها قدم بگذاريد.

بكوشيد به فعاليت‌هاي فرزند خود توجه كنيد و بفهميد او به چه فعاليت‌هايي علاقه دارد و از چه بازي‌هايي بيشتر لذت مي‌برد. سعي كنيد شما هم به همان شيوه با او به بازي كردن بپردازيد و به اين طريق فاصله خود را با او كمتر كنيد.

نكته قابل توجه اين است، زماني كه شما با كودك‌تان بازي مي‌كنيد در حقيقت جزئي از بازي او مي‌شويد و او بين شما و خودش از لحاظ سني و عقلي تفاوت زيادي نمي‌بيند.

در اين هنگام شما بايد براساس قانون او عمل كنيد و او نقش شما را در بازي مشخص مي‌كند، اما هنگامي كه شما كودك‌تان را سرگرم مي‌كنيد در حقيقت با او بازي نمي‌كنيد، زيرا در اين هنگام او نقشي در تعيين هويت شما در بازي ندارد و اين خود شما هستيد كه نقش خود را معين
مي‌كنيد.

به هر حال زماني كه شما با كودك‌تان بازي مي‌كنيد اجازه بدهيد او حس كند مهم‌ترين فرد دنياست.

در ضمن نگذاريد كار، زنگ تلفن، اخبار و روزنامه حواس شما را از فرزندتان و بازي پرت كند.

سحر‌كمالي نفر

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

چهارشنبه 16 تیر 1389  10:18 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها