0

فارس خاكريز مقدم جنگ نرم است

ardakan
ardakan
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 198

مديرعامل جديد خبرگزاري فارس:

خبرگزاري فارس: مديرعامل جديد خبرگزاري فارس گفت: فارس تنها يك بنگاه خبري صرف نيست بلكه خاكريز مقدم جنگ نرم و قدرت نرم است.

به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس، سيد نظام‌الدين موسوي مديرعامل جديد خبرگزاري فارس، پيش از ظهر امروز در مراسم معارفه خود به عنوان اين سمت با اعلام اين مطلب كه: "فضايي كه امروز در آن تنفس مي‌كنيم، ناشي از مجاهدت‌هاي افرادي است كه در برابر حمله دشمنان به اين مرز و بوم ايستادگي كردند "، گفت: درود مي‌فرستم بر خلف صالح امام زمان و پرچمدار معنويت و عدالت در عصر حاضر كه همانا رهبر معظم انقلاب اسلامي است.

وي افزود: از درگاه خداوند مي‌خواهم تا توفيق دهد در مسير شهدا و امام راحلمان و خط رهبري باشيم و به اين نكته توجه داشته باشيم در فضاي امروز رسانه كه اهميتي مضاعف براي رسانه قائلم ما بايد در عرصه جنگ نرم و قدرت نرم پيشتاز باشيم.

موسوي با اشاره به اين مطلب كه رسانه پيش از اين به عنوان يك موجود غريب و يك شيء تزئيني به شمار مي‌رفت، گفت: امروز اين ابزار براي عموم شناخته شده و اگر ملتي بخواهد حرف اول را بزند بايد رسانه قوي داشته باشد و ما نيز براي صادر كردن فرهنگ خود ناگزير هستيم در اين حوزه با ابزاري تقويت شده حضور پيدا كنيم.

وي با اشاره به اين مطلب كه 2 مكتب اصلي امروز در جهان روبه‌روي يكديگر قرار گرفته‌اند، گفت: مكتب اول همان ليبراليسم است كه آمريكا سردمدار آن شده و مكتب دوم اسلام است و ما معتقديم بايد بر قدرت نرم تكيه كنيم.

مديرعامل جديد خبرگزاري فارس، با اشاره به اين مطلب كه جنگ نرم يعني رويارويي قدرت‌هاي نرم در دنيا، گفت: امروز حرف اول را رسانه مي‌زند و صاحبان آن و خبرنگاران رسانه‌ها خط اول جنگ نرم قرار گرفته‌اند.

وي تأكيد كرد: امروز دشمنان جهان اسلام ابزارهاي خاصي را براي مقابله با اسلام به كار گرفته‌اند تا مكتب ما را منفعل كنند اما توجه داشته باشيد آنهايي كه در نوك پيكان انقلاب قرار گرفته‌اند بايد خودشان را تجهيز كنند و فعالانه در عرصه مبارزه حضور داشته باشند.

موسوي با تأكيد بر اين نكته كه امروز در شرايطي كه غرب به دنبال سيطره بر فرهنگ جهاني است و به دنبال آمريكايي كردن دنيا است ما بايد دقت داشته باشيم كه نيروهاي فعال مبتكرانه وارد شوند، گفت: توجه داشته باشيد فارس تنها يك بنگاه خبري صرف نيست بلكه خاكريز مقدم جنگ نرم و قدرت نرم است.

وي افزود: به عنوان شاهد اصلي مجموعه فعاليت‌هاي خبرگزاري فارس مي‌توانم بگويم اصلي‌ترين واحد رسانه‌اي كشور در جنگ نرم و به ويژه در فضاي مجازي خبرگزاري فارس است.

مديرعامل جديد خبرگزاري فارس، با اشاره به اين مطلب كه شاخصه‌هاي حرفه‌اي شدن موارد متعددي از جمله تعداد مخاطبان است، گفت: خبرگزاري فارس به لحاظ مخاطب اولين خبرگزاري كشور است اما بايد به اين نكته توجه كنيم كه تأثيرگذاري نيز بايد به عنوان شاخصه‌اي براي حرفه‌اي بودن تلقي شود.

وي گفت: خبرگزاري فارس امروز خوشبختانه توانسته تأثيرگذاري خود را داشته باشد و شاهد آن هستيم كه هر خبري كه فارس منتشر مي‌كند روندهاي زيادي را در سطح جامعه تغيير مي‌دهد البته اين موضوع به آساني به دست نيامده است و من خودم اين موضوع را به عنوان عضو كوچكي از فارس در طول اين سالها ديده‌ام.

موسوي به دوره مديرعاملي فضائلي اشاره كرد و گفت: در اين دوره گام‌هاي نخستيني براي يك حركت بزرگ برداشته شد و خوشبختانه از زماني كه مقدم‌فر در فارس حضور پيدا كرد اين گام‌ها نهايي شد و اين افتخارات پررنگ‌تر شد. من با گوشت، پوست و استخوانم حس كردم اين مجموعه با چه تلاشي به سوي پيشرفت گام برداشته است.

وي با اشاره به اين مطلب كه: "من در زمان تغيير آقايان فضائلي و مقدم‌فر به هيچ عنوان نگراني به خودم راه ندادم "، گفت: دليل اين امر اين است كه از 10 سال قبل از اين تغيير مقدم‌فر را مي‌شناختم و مي‌دانستم وي اشراف كاملي به مسائل رسانه‌اي دارد و بارها و بارها به همراه ساير مديران رسانه‌اي به خدمت وي رسيده بوديم و در بحبوحه هم‌صدايي رسانه‌هاي مخالف ايشان محورهايي را براي رسانه‌هاي موافق نظام طراحي مي‌كرد و بسيار ارزنده و دقيق اين كار را انجام مي‌داد.

مديرعامل جديد فارس افزود: مطمئن بودم زماني كه مقدم‌فر در فارس حضور پيدا كند قطعاً گام‌هاي مهمي برداشته خواهد شد و خوشبختانه به‌خلاف تصور برخي مقدم‌فر، فردي فهيم، استراتژيست و مشورت‌پذير است به گونه‌اي كه ايشان براي مسائل بسيار ريز و كوچك هم از نخبگان و حتي اعضاي خبرگزاري مشورت مي‌گرفت و بر مديريت مشاركتي، اغنايي و تجربي تأكيد داشت.

موسوي گفت: قطعاً شايد امثال بنده نتوانيم به اندازه وي ايفاي نقش كنيم. بنده شاهد اين بوده‌ام كه مقدم‌فر روابط عاطفي با اعضاي مجموعه برقرار كرد اما اميدوارم بتوانم بناي مستحكمي را كه شكل گرفته در حد توانم حفظ كرده و با كمك مجموعه به سمتي برويم كه رشد بيشتري داشته باشيم.

وي افزود: ما امروز بستر آماده‌اي را تحويل مي‌گيريم اما بايد به نكته مقام معظم رهبري توجه داشته باشيم كه فرمودند همان‌گونه كه افراد وظيفه پاسداري از انقلاب را دارند ضمن آنكه بايد از وضعيت موجود محافظت كنند نبايد محافظه‌كار باشند و من امروز اطمينان دارم هر مسيري كه ما در راه اعتلاي فارس برداريم باعث خوشحالي مقدم‌فر خواهد شد.

مديرعامل جديد خبرگزاري فارس با اشاره به اين مطلب كه: "بسياري از عزيزان را در مجموعه فارس مي‌شناسم و با روحيات آنها آشنا هستم "، گفت: فكر كنم اگر همه اعضاي مجموعه دست به دست هم بدهند با همين انگيزه موجود راه‌هاي هموارتري را پيشِ‌رو خواهيم داشت. ما نبايد به اول بودن اكتفا كنيم بلكه بايد به چشم‌اندازهاي بزرگتري دست پيدا كنيم.

وي با انتقاد از نبود يك روايت ايراني از تحولات موجود در خاورميانه گفت: اين يك ايراد است و بايد به سمتي حركت كنيم كه بتوانيم در گوشه و كنار دنيا از همه اتفاقات يك روايت ايراني داشته باشيم و من با روحيه‌اي كه از كاركنان فارس سراغ دارم قطعاً به اين مهم دست پيدا خواهيم كرد تا مرجعي در دنيا باشيم.

موسوي با اشاره به اين مطلب كه بر اساس دانسته‌هاي ما مشخص شده كه غربي‌ها روزانه 20 هزار دلار براي حمله به فارس در نظر گرفته‌اند، گفت: اين نشان مي‌دهد دشمن احساس خطر كرده و ما بايد كمك كنيم تا در همه حوزه‌ها بتوانيم به اهداف بلند خود دست پيدا كنيم.

وي افزود: ما بايد تلاش كنيم در عرصه رسانه انحصار را بشكنيم و همين انحصارشكني باعث خواهد شد تا ملت‌هاي منطقه بيدار شوند. امروز جنگي وجود دارد كه در يك طرف آن آمريكا و در طرف ديگر آن انقلاب اسلامي قرار گرفته است.

مديرعامل جديد خبرگزاري فارس تأكيد كرد: ما بايد با كمك همه رسانه‌هاي كشور به يك هم‌افزايي برسيم و به نقطه‌اي برويم كه تحولات منطقه را ما رقم بزنيم.

وي در خاتمه سخنان خود از همكارانش در روزنامه جوان تشكر كرد و افزود: در طول 2.5 سالي كه در خدمت اين عزيزان بودم شاهد بودم كه با چه مجاهدتي كار خود را به پيش بردند و روزنامه‌اي را كه بنا به دلايلي به حاشيه رفته بود، به متن جامعه بازگردانده به روزنامه جريان‌ساز تبديل شدند. 

موفق باشید

خدانگه دار

سه شنبه 4 مرداد 1390  7:41 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها