0

بیت المال

sotoodeh
sotoodeh
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 131

بیت المال

يكي از وزرا انواع و اقسام سنگ هاي گران قيمت كشور را در نماي وزارتخانه اش به كار برده بود . من او را خواستم و به او گفتم : شما چرا اين كار را كردي؟ او گفت : مسافران خارجي وقتي به وزارتخانه مي آيند و سنگ ها جلو چشمشان قرار مي گيرد، باعث جذب مشتري مي شود ! گفتم : شما را به خدا آيا اين منطق قابل قبول است؟ ! اين همه خرج كنيم براي اينكه مشتري پيدا كنيم ؟ ! شما مي توانيد در سالن اصلي وزارتخانه انواع و اقسام سنگ هايتان را به شكل خيلي بديع و زيبا به نمايش بگذاريد، هر مهماني كه آمد، به عنوان اداي احترام، او را به آن جا ببريد تا سنگ ها را تماشا كند، هم تماشا و هم جذب مشتري است . اين كارها بهانه اي است براي تجمل سازي و اصلاً مناسب نيست .

رهبر معظم انقلاب حضرت آيت الله خامنه ای

چهارشنبه 17 تیر 1388  3:37 PM
تشکرات از این پست
sotoodeh
sotoodeh
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 131

پاسخ به:بیت المال

يك روز مهمان مقام معظم رهبري بودم . فرزند ايشان آقا مصطفي نيز نشسته بود كه سفره گسترده   شد،آيت الله خامنه اي به وي نگاهي كرد و فرمود : شما به منزل برويد. من خدمت ايشان عرض   كردم : اجازه بفرماييد آقازاده هم باشند، من از وي درخواست كرده ام كه باهم باشيم .  

آقا فرمودند : اين غذا از بيت المال است، شما هم مهمان بيت المال هستيد . براي بچه ها جايز نيست   كه  بر سر اين سفره بنشينند . ايشان به منزل بروند و از غذاي خانه ميل كنند. من در آن لحظه  فهميدم كه  خداوند چرا اين همه عزت به حضرت آقا عطا فرموده است.

حضرت آيت الله جوادي آملي   

چهارشنبه 17 تیر 1388  3:47 PM
تشکرات از این پست
homban
homban
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 379

پاسخ به:بیت المال

لبیک یا خامنه ای
به زودی او خواهد آمد-
he is Anticipator-
החדשות הן אבל הסיפור הוא ארוך-