0

فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا:از قلعه‌نویی گله دارم؛ به او اطلاعات غلط داده‌اند

omidayandh
omidayandh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7483

فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا:از قلعه‌نویی گله دارم؛ به او اطلاعات غلط داده‌اند

سرپرست باشگاه استقلال با تكذیب خبر استعفای نظری جویباری گفت: نظری پیشنهادی داده و ما پس از بررسی این پیشنهاد درباره آن تصمیم‌گیری می‌كنیم.

علی فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره‌ی خبر استعفای نظری جویباری گفت: جویباری استعفا نداده است. او تنها می‌گوید چون پورحیدری مدیر فنی تیم است و حضورش می‌تواند روی نیمكت مثمر ثمر باشد او به صورت همزمان با سمت سرپرستی و مدیر فنی روی نیمكت استقلال بنشیند، البته این پیشنهاد جویباری بوده و ما امروز پس از بررسی این پیشنهاد درباره‌ی آن تصمیم‌گیری می‌كنیم. با این حال قطعا از جویباری در یكی از سمت‌های دیگر باشگاه استفاده می‌كنیم.

فتح‌الله‌زاده در پاسخ به این سوال كه با حضور شما در استقلال این پیش‌بینی می‌شد كه درگیری های فصل گذشته استقلال و سپاهان پایان پذیرد اما این طور نشد، گفت: درگیری خاصی وجود ندارد اما وقتی تیمی بازیكنش را به این شكل از دست می‌دهد طبیعی است كه مدیران فنی باشگاه نسبت به این اتفاق واكنش نشان می‌دهند. من و ساكت سال‌هاست كه با هم دوستیم و از مدیران حرفه‌ای فوتبال این مملكت هستیم و اگر هم صحبتی ما داشته‌ایم در حد گلایه بوده است.

وی درباره‌ی درگیری لفظی امیر قلعه‌نویی و منصور پورحیدری گفت: چون قلعه‌نویی در ایران نیست به نظر می‌رسد كه اطلاعات غلط به وی می‌رسد. من پس از بازگشت سپاهان از تركیه با قلعه نویی صحبت خواهم كرد. من با تمام پیشكسوتان استقلال دوست هستم و اگر صحبت می‌كنم برای حفظ منافع باشگاه است. گله‌ای كه از قلعه نویی دارم این است كه اگر می‌خواستند این بازیكن را جذب كنند به ما اطلاع می‌دادند. به هر حال یك عده دوست دارند بین پورحیدری و قلعه نویی اختلاف بیاندازند و از این اختلاف سود ببرند اما من اجازه این كار را نمی‌دهم.

فتح‌الله زاده درباره حضور استقلال در فصل نقل و انتقالات گفت: تقریبا 90 درصد از خواسته‌های ما برآورده شد و با توجه به امكاناتی كه داشته‌ایم بازیكنان خوبی را جذب كرده‌ایم. با جذب یك پیستون راست خارجی پرونده استقلال در فصل نقل و انتقالات بسته خواهد شد.

وی افزود: آشوبی، می‌داودی و مبعلی را به عنوان سه بازیكن ملی‌پوش جذب تیم كرده‌ایم و توانسته‌ایم قرارداد بازیكنانی همچون فرهاد مجیدی، آرش برهانی، وحید طالب‌لو و غیره را تمدید كنیم. درست است بازیكنان خوبی گرفته‌ایم اما این بازیكنان به زمان نیاز دارند. امیدوارم كه پس از نیم فصل بازیكنان جدید با بازیكنان قدیمی هماهنگ شوند اما باید بدانیم كه این تیم به زمان نیاز دارد.

سرپرست باشگاه استقلال درباره این شایعه كه گفته می‌شود آشتیانی در روز آخر حضورش در استقلال به بازیكنان اعلام كرده بود هر كس می‌خواهد رضایت‌نامه‌اش آماده است، گفت: بعید می‌دانم كه چنین گفته‌ باشد، ما زمانی كه به استقلال آمدیم با 14 بازیكن بدون قرارداد مواجه شدیم و چند روز قبل از حضورمان در استقلال بازیكنانی نظیر حسین كاظمی، اكبرپور، جانواریو و بیگ‌زاده از استقلال جدا شده بودند و اگر چند روز دیرتر می‌آمدیم جباری، برهانی و طالب‌لو هم چنین شرایطی پیدا می‌كردند كه خوشبختانه این اتفاق نیفتاد.

وی در پاسخ به این سوال كه ‌آیا شما قصد جذب جواد كاظمیان را داشتید، گفت: اگر می‌دانستیم خسرو حیدری از استقلال می‌رود قطعا با كاظمیان وارد مذاكره می‌شدیم اما متاسفانه كاظمیان چند روز قبل از امضای قرارداد حیدری به سپاهان پیوسته بود.

دوشنبه 14 تیر 1389  7:28 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019
پنج شنبه 17 تیر 1389  9:37 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها