رئيس بهزيستي قاين خبر داد:
زنان بيشترين مراجعهكنندگان به اورژانس اجتماعي قاين
خبرگزاري فارس: رئيس بهزيستي قاين گفت: زنان بيشترين مراجعهكنندگان به اورژانسهاي اجتماعي در شهرستان قاين هستند.
مهدي خويي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قاين اظهار داشت: در سال گذشته 59.38 درصد از زنان و 25 درصد از مردان به اورژانسهاي اجتماعي مراجعه كردهاند.
وي افزود: همچنين 9.37 درصد از دختران مجرد و 6.25 درصد از پسران مجرد به مركز اورژانس اجتماعي در سال گذشته مراجعه داشتهاند.
رئيس بهزيستي قاين با بيان اينكه تعداد مراجعهكنندگان به مركز مداخله در بحران 400 نفر بوده است، افزود: همچنين تعداد 120 نفر از شهروندان در زمينههاي مختلف به اورژانس اجتماعي واحد سيار مراجعه كردهاند.
خويي بيشترين دليل مراجعه را همسرآزاري با 29.3 درصد عنوان كرد و گفت: زنان آسيبديده اجتماعي 25.62 درصد، فرار از منازل 3.12 درصد، كودكآزاري 3.1 درصد، زوجين متقاضي طلاق 12.52 درصد، خشونتهاي خانوادگي 5.12 درصد، مشكلات حاد خانوادگي 21.12 درصد و خودكشي 0.1 درصد را بين مراجعان تشكيل داده است.
وي تصريح كرد: انسان در فراز و نشيب تاريخ هميشه از دردها و آسيبهاي اجتماعي رنج برده و همواره در جستوجوي علل و انگيزههاي آن بوده است تا راهها و شيوههايي مناسب و صحيح را براي رهايي بيابد.
رئيس بهزيستي قاين ادامه داد: نمونهاي از اين برنامههاي اجرايي در جمهوري اسلامي ايران برنامه اورژانس اجتماعي است كه حاصل فعاليتهاي چند ساله سازمان بهزيستي كشور است.
خويي يادآور شد: در اين برنامه ويژگي مهم ارائه خدمات اجتماعي يعني تخصصي بودن، به موقع بودن و در دسترس بودن مد نظر قرار گرفته شده است.
رئيس بهزيستي قاين تصريح كرد: اين برنامه كه به همت والاي مسئولان خستگيناپذير سازمان بهزيستي استان و قاين از سال 87 در اين شهر راهاندازي شده است با اختيار داشتن كارشناسان، روانشناسان و مددكاران اجتماعي مجرب و متخصص قصد دارد تا زمينهاي براي توانمندسازي افراد در معرض آسيبديده اجتماعي و بازگشت آنها به زندگي سالم فراهم آورد.
خويي افزود: اورژانس اجتماعي در واقع تلفيقي از مداخله در بحران فردي، خانوادگي و اجتماعي، خط تلفن اورژانس اجتماعي 123 و تيم سيار اورژانس اجتماعي است كه در مرحله نخست با هدف توانمندسازي اجتماع محور در سكونتگاههاي غير رسمي تدوين شده است.
وي كنترل و كاهش بحرانهاي فردي، خانوادگي و اجتماعي، در دسترس قرار دادن خدمات تخصصي و اورژانس اجتماعي سازمان بهزيستي به آحاد جامعه، ارتقاي توانمنديهاي افراد آسيبديده اجتماعي براي مقابله با مسائل اجتماعي در شرايط بحراني از طريق ارائه خدمات تخصصي و به موقع، جايگزيني مداخلات رواني ـ اجتماعي در كنار مداخلات قضايي، قضازدايي و پيشگيري از جرم را از اهداف مركز اورژانس اجتماعي عنوان كرد.
رئيس بهزيستي قاين خاطرنشان كرد: از اهداف تيم سيار اورژانس اجتماعي نيز ميتوان شناسايي كانونهاي بحرانزا و اقدامات تخصصي، شناسايي مسائل و مشكلات گروههاي آسيبپذيرجامعه را نام برد.
خويي اهداف خط تلفن اورژانس اجتماعي 123 را ارائه خدمات فوري و تخصصي به صورت تلفني به تمام افراد در معرض بحران و ارتباط آسان افراد در معرض آسيب عنوان كرد.