مديرعامل شركت غله استان زنجان خبر داد:
رتبه دوم كشوري زنجان در كيفيت نان
خبرگزاري فارس: مديرعامل شركت غله و خدمات بازرگاني منطقه 14زنجان با اشاره به وضعيت كيفيت نان در سطح كشور گفت: استان زنجان در بحث كيفيت نان بعد از سيستان و بلوچستان رتبه دوم كشور را در سه ماه نخست امسال كسب كرده است.
به گزارش خبرگزاري فارس از زنجان، پرويز خالقي در سومين جلسه تعزيرات حكومتي با اشاره به اينكه طبق گزارش سازمان جهاد كشاورزي امسال مقدار 270 هزار تن گندم از مزارع استان زنجان برداشت ميشود، اظهار داشت: بر اساس آمارها 70 هزار تن از گندم برداشت شده براي مصرف زارعين و 200 هزار مابقي توسط شركت غله استان خريداري و در سيلوها ذخيره ميشود.
وي با بيان اينكه در بحث گندم استان زنجان در هر دو رده خود مصرفي و ذخيره در سيلوها رتبه 15 كشور را داراست، افزود: براي نخستين بار در كشور سامانه خريد هوشمند گندم تعريف شده است.
مديرعامل شركت غله وخدمات بازرگاني منطقه 14 زنجان با بيان اينكه كشاورزان با مراجعه به سامانه خريد گندم با وارد كردن ميزان مساحت كاشت گندم، احتمال سنزدگي و شهر خود خدمات دريافت ميكنند، خاطرنشان كرد: استان زنجان در بين استانهاي ديگر جزو استانهاي متوسط محسوب ميشود.
وي با اشاره به فرم نظرسنجي در خصوص كيفيت نان در استان گفت: بر اساس آمارهاي ارائه شده از سوي سامانه سنجش كيفيت نان استان زنجان در ارسال پيامك به سامانه رتبه هشتم كشور را به خود اختصاص داده است.
خالقي با بيان اينكه شهرستان خدابنده در ارسال پيامك رتبه نخست و شهرستانهاي زنجان، خدابنده، ابهر و ماهنشان بيشترين ارسال پيامك را داشتهاند، خاطرنشان كرد: استان زنجان در بحث كيفيت نان در سه ماه نخست سال جاري با 21.5 درصد روند افزايش كيفيت نان را داشته است.
مديرعامل شركت غله و خدمات بازرگاني منطقه 14 زنجان تصريح كرد: نمره كيفيت نان استان زنجان بر اساس نظرسنجي بوده كه توسط پيامك ارسال شده و نمره به دست آمده از اين طريق محاسبه و اعلام شده است.
وي در خصوص ارتقاي كيفيت نان بعد از هدفمندي يارانهها در كشور گفت: 40 درصد از استانها روند افزايش كيفيت نان و 60 درصد مابقي از استانهاي كشور روند كاهش كيفيت نان پس از هدفمندي يارانهها را داشتهاند.
خالقي به اختصاص اعتبارات بهسازي نانواييها نيز اشاره كرد وگفت: در سال 88 فقط 44 درصد از اعتبار اختصاص يافته صرف بهسازي نانواييها شده و 60 درصد مابقي برگشت داده شده بود در حالي كه اين ميزان جذب اعتبار براي بهسازي نانواييها در سال 89 به 120 درصد افزايش يافته است.
مديرعامل شركت غله و خدمات بازرگاني منطقه 14 زنجان به مراكز خريد گندم در استان نيز اشاره كرد و افزود: در بحث ثبت مشخصات كشاورزان در سامانه براي خريد گندم استان زنجان رتبه 9 كشور را با 28 مركز خريد در مناطق مختلف استان داراست.
وي به فضاهاي ذخيرهسازي گندم در سالهاي قبل از انقلاب و بعد از انقلاب نيز اشارهاي كرد و يادآور شد: قبل از انقلاب تنها سيلوي استاندارد سيلوي زنجان با گنجايش 7 هزار تن بود اين در حاليست كه تا پايان پاييز امسال ظرفيت سيلوي استان زنجان به 550 هزار تن ميرسد.
خالقي با اشاره به اينكه تاكنون بيش از 36 هزار تن گندم از كشاورزان خريداري شده است، خاطرنشان كرد: خريد گندم به سرعت در استان زنجان پيگيري ميشود و سعي بر اين است كه در كوتاهترين زمان بيشترين خريد صورت گيرد.
مديركل حمل و نقل و پايانههاي استان زنجان در خصوص افزايش قيمت لاستيك و روغن موتور گفت: در ابتداي قانون هدفمندي يارانهها قرار بود قيمت لاستيك و روغن موتور ثابت بماند اما در حال حاضر شاهد افزايش قيمت اين كالاها هستيم.
عبدالحسين علياكبري خاطرنشان كرد: درخواستهايي در خصوص افزايش قيمت لاستيك و روغن موتور از سوي بسياري از رانندگان به اداره حمل و نقل و پايانههاي استان رسيده كه پاسخ قانع كنندهاي براي آنها نداريم تا جواب درخواستهايشان را بدهيم.
وي با بيان اينكه در بخش حمل و نقل مسافر افزايش كرايه امكان ندارد، تصريح كرد: اما در بخش حمل و نقل كالا رانندگان قيمت را بالا ميبرند.
مديركل حمل و نقل و پايانههاي استان زنجان از مسئولان خواست تا بحث افزايش قيمت لاستيك و روغن موتور را جدي بگيرند.